Eva. Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια καινούργια τηλεόραση αλλά στο σημείο που θέλω να την τοποθετήσω δεν πιάνει κανένα κανάλι χωρίς κεραία (το ξέρω γιατί μεχρι τώρα είχα παλιά τηλεόραση εκεί με μια μικρή κεραία η οποία τώρα χάλασε). Θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε τι να κάνω ή τι να αγοράσω. Να πάρω μια μικρή κεραία ή κάποια μεγάλη εξωτερική ίσως? Επίσης να πω ότι η πολυκατοικία που είμαι έχει κεντρική κεραία η οποία δουλεύει αλλά το καλώδιο βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο και δεν είναι εφικτό να το φτάσω στο άλλο δωμάτιο.
Beerloah Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια καινούργια τηλεόραση αλλά στο σημείο που θέλω να την τοποθετήσω δεν πιάνει κανένα κανάλι χωρίς κεραία (το ξέρω γιατί μεχρι τώρα είχα παλιά τηλεόραση εκεί με μια μικρή κεραία η οποία τώρα χάλασε). Θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε τι να κάνω ή τι να αγοράσω. Να πάρω μια μικρή κεραία ή κάποια μεγάλη εξωτερική ίσως? Επίσης να πω ότι η πολυκατοικία που είμαι έχει κεντρική κεραία η οποία δουλεύει αλλά το καλώδιο βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο και δεν είναι εφικτό να το φτάσω στο άλλο δωμάτιο. Καλησπέρα, Μια λύση θα ήταν να αγοράσεις μεγαλύτερο καλώδιο, ώστε να φτάσει στο χώρο που επιθυμείς. Δεν είναι ακριβά, συνήθως θα χρειαζόσουν κάτι τέτοιο: Site: Καλώδιο Οι καλύτερες κεραίες, είναι οι εξωτερικές. Οπότε εφόσον υπάρχει ήδη κεραία στο κτίριο, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις καινούργια. Σε αυτή την περίπτωση, καλείς κάποιον ηλεκτρολόγο και σου τραβάει καλώδιο από την κεραία, στο δωμάτιο - μέρος που θέλεις. 1
graphist83 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εκτος εαν μενεις σε περιοχη πολυ κοντα σε καποιο κεντρο εκπομπης. Τοτε και η εσωτερικη φτανει και περισσευει. Πχ σε σπιτι Περιοχη παπαγου πιανουν τελεια και με ενα κομματι συρμα για κεραια. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2015 από graphist83 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα