denomizw Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παίδες, ενδιαφέρομαι να αγοράσω φωτιζόμενο μηχανικό πληκτρολόγιο tenkeyless, δηλ. χωρίς numpad. Μου αρέσει (προφανώς) το k65 rgb της corsair, το οποίο όμως δεν μπορώ να βρω σε κατάστημα στην Ελλάδα. Από πού προτείνετε να το αγοράσω με ασφάλεια και ευκολία; Υπάρχει και το rapid-i της coolermaster, αλλά προτιμώ rgb. Υπάρχει άλλη πρόταση;
La_MoRt Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Γιατί υπάρχει στην Ελλάδα αυτό που γράφεις στο τίτλο του θέματος; Χωρίς να τη ξέρω τη μάρκα δε μπορώ να εκφέρω άποψη πάντως πιστεύω πως είναί κάπως υπερεκτιμημένο.
denomizw Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Στην Ελλάδα υπάρχει το rapid i, με τα χαρακτηριστικά που αναφέρω.
denomizw Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Καμία πρόταση για αγορά από εξωτερικό του k65 rgb;
denomizw Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Επειδή δεν βλέπω να υπάρχει βοήθεια για το k65, μήπως να αγοράσω το k70 από το e-shop ή και το k95 που είναι σε "προσφορά" crazy sundays; Υπάρχει περίπτωση να το φέρει άλλο κατάστημα στην Ελλάδα στο κοντινό μέλλον σε καλύτερη τιμή ή να το βρω από κατάστημα του εξωτερικού σε καλύτερη τιμή;
La_MoRt Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Για εμένα μιας και είναι και σε προσφορά τσίμπα το. Κανονικά πάει 200.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα