Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα του ειναι οτι ειναι ασχημο , και δευτερο η καθε μια εταιρια οπως ειναι λογικο θελει να προσθεσει την δικια της ταυτοτητα σε αυτο .Το lg ui και το htc sense ειναι πολυ καλα , ενω το touchwiz της samsung δεν μου αρεσε καθολου .

Της lg πέρσι έγινε ωραίο με το g3. Καλά το Touchwiz είναι μακράν το χειρότερο (δεν βλέπω την ώρα να πουλήσω το s5 μου) και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παραμένει στην ίδια λογική η samsung εδώ και χρόνια!

Επί του θέματος, το emui για μένα είναι το καλύτερο ui σε android, ειδικά από 3.0 κ μετά!

• Like 1
Δημοσ.

Είχα iphone,τώρα έχω κάτι άλλο, δεν καταλαβαίνω πραγματικά το μίσος που έχουν όλοι για την απλ.

Κάνει αυτό που κάθε επιχείρηση θα ήθελε να κάνει να πουλαει στην μεγαλύτερη τιμή με το μικρότερο κόστος.

• Like 3
Δημοσ.

Καλή κίνηση της Huawei! Βλέπω τρελές αλλαξο....ς μεταξύ των εταιριών! Έχει πλάκα! Να δείτε που σε μερικά χρόνια η κάθε εταιρία θα έχει το δικό της λογισμικό (βλ. Apple & Blackberry) με πλήρη υποστήριξη των συσκευών της!

Δημοσ.

@taxideftis αυτο που λες θα γινει μονο αμα η google δωσει ελευθερη προσβαση στο store στις εταιριες ,κατι που δεν θα γινει ποτεγια ευνόητους λογους .

Δημοσ.

apple για ακομη μια φορα σε αντιγραφουν ησουν εισαι και θα εισαι ο ηγετης δειξτους το δρομο για ακομη μια φορα κι αυτα τα λεω ενω εχω το καλυτερο ανδροιδ της αγορας μακραν το s6  

Δημοσ.

Το προβλημα του ειναι οτι ειναι ασχημο , και δευτερο η καθε μια εταιρια οπως ειναι λογικο θελει να προσθεσει την δικια της ταυτοτητα σε αυτο .Το lg ui και το htc sense ειναι πολυ καλα , ενω το touchwiz της samsung δεν μου αρεσε καθολου .

Touchwiz στη γενιά των S6 έχει ομαλοποιηθεί και έχει ελαφρύνει, απέχει πολύ από τις προηγούμενες εκδόσεις και πλέον δεν είναι για πέταμα, αντιθέτως είναι πλέον χρηστικό.

Πάντως ρε παιδιά έχω ρίξει πολύ γέλιο με τα σχόλιά σας...χααααχαχααχαχ

Δημοσ.

Εδώ που τα λέμε οι Κινέζοι πρέπει εκτος το hardware να προσέξουν και το software γιατί κατά την γνώμη μου υστερούν και σηκώνει πολύ βελτίωση.

Προερχόμενος από συσκευές HTC των οποίων είμαι fan τώρα πλέον είμαι κάτοχος Huawei Ascend Mate 7 πολύ ωραία συσκευή και ποιοτική αλλά η εμπειρία χρήσης καμία σχέση, οπότε το γεγονός ότι προσλαμβάνουν πρωην στέλεχος με εμπειρία στη σχεδίαση λογισμικού είναι καλοδεχούμενο νέο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...