Serk Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 προσπαθώ να αλλάξω κωδικό στο router μ Μπαίνω στην ip 192.168.1.254 και μου ζητάει username και password βοήθεια πλζ το router μ είναι Thomson TG585 V7 πλζ βοήθεια ???
spyros4776 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Βάζεις μόνο στο username τη λέξη 'user' και το password το αφήνεις κενό!
Serk Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Βάζεις μόνο στο username τη λέξη 'user' και το password το αφήνεις κενό! δεν είναι άλλα ευχάριστο
spyros4776 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοίuser: adminpass: adminuser: adminpass: 1234user: adminpass: κενόΑν δε είναι κάποιο από αυτά μπορεί να το γράφει κάτω από το μόντεμ, αν δε το βρεις επικοινώνησε με τη φορθνετ (αν έχεις φορθνετ, γιατί νομίζω η φορθνετ έδινε αυτό το μόντεμ)!
infin1tyGR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δοκίμασε username: Administrator (κεφαλαίο το A) password: <κενό> ή username: Administrator password: admin
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 to 585 apo default στο web interface του δεν εχει κωδικο καν.αρα για να εχει τωρα ειτε φοραει custom rom που ουτε του οτε ουτε της forthnet εχει username/password ή το εχει βαλει ο ιδιος.αμα δεν τοξερει το κανει hard reset.απειρες φορες εχω δει ατομα να τρεχουν το wizard να βαζουν στοιχεια απο εκει για το router διοτι νομιζουν οτι ειναι τα στοιχεια της συνδεσης και οχι του ρουτερ και μετα να λενε δεν μπορω να μπω στο Interface. συγκεκριμενα αν θυμαμαι καλα ζηταει στοιχεια username/password συνδεσης και καπακια του ρουτερ.οι μισοι νομιζουν οτι σε ξαναρωταει της συνδεσης και πολλες φορες βαζουν ξανα τα ιδια αρα μπορει το username/password για το ρουτερ να ειναι της συνδεσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα