Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα :-)

Σκέφτομαι να πάρω μια τηλεόραση αυτές τις μέρες και θέλω να είναι τουλάχιστον 40", μιας και θα μπει σε σαλόνι.

Με ενδιαφέρει οπωσδήποτε να έχει ενσωματωμένο δέκτη mpeg 4(αν και οι περισσότερες πια έχουν) και usb για να βλέπω από σκληρό-φλασάκι ταινίες ή να ακούω μουσική.

Μπερδεύομαι με την ΤΟΣΗ τεχνολογία όμως και δεν μπορώ να καταλήξω κάπου εύκολα. Είδα μερικές σε διάφορα καταστήματα τις προηγούμενες ημέρες για να δω ποια μου "κάθεται" καλύτερα στο μάτι αλλά θα ήθελα και την βοήθεια σας.

Τα λεφτά που θα διαθέσω είναι το πολύ γύρω στα 500 με δόσεις.

Ενδεικτικά αναφέρω

http://www.skroutz.gr/s/5617603/Samsung-UE40H5003.html

http://www.skroutz.gr/s/6667890/LG-43LF5400.html

Η πρώτη έχει ρυθμό ανανέωσης 100hz και η δεύτερη 300.

Να κοιτάξω να είναι smart ή όχι; Απ'ότι έχω καταλάβει οι smart μπαίνουν στο internet, βλέπω youtube και σερφάρω χωρίς την χρήση pc.

Αξίζει όμως την τόση διαφορά στην τιμή;

Τι να κοιτάξω να έχει απαραίτητα;

Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα αυτην https://www.skroutz.gr/s/7050698/Samsung-UE40JU6000.htmlειναι 4Κ οποτε δεν θα την αλλαξεις συντομα εχει  τα  περισσοτερα features της νεας τεχνολογιας οποτε δες την και απο κοντα και κανε την επιλογη σου.

Δες και αυτην https://www.skroutz.gr/s/7380159/LG-43UF6407.html.
Αν και εγω θα πηγαινα σε samsung λογο του IPS πανελ της LG.(γουστα ειναι αυτα)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Η Samsung που postαρες, είναι μια καλή τηλεόραση και θα σου κάνει για όλα όσα ανέφερες. Όπως και η LG, που με τα περισσότερα hz, θα παρέχει πιο ξεκούραστη εικόνα για τα μάτια σου. Τώρα, εφόσον διαθέτεις μεγάλο budget, μπορείς να πάρεις για παράδειγμα, τηλεόραση με δυνατότητες Smart. Μια αξιόλογη Smart θα ήταν Link.png Site: αυτή .

Ωστόσο, δεν ξέρω κατά πόσο γρήγορο θα είναι το μενού μιας Smart TV σε απόκριση, στο ποσό αυτό. Πέρα από ένα πιθανό ενδεχόμενο καθυστερημένης απόκρισης του μενού, δεν βλέπω κάποιο άλλο πρόβλημα για Smart TV σε αυτό το ποσό. Βέβαια όσο ανεβαίνει η τιμή, ανεβαίνει και η αξιοπιστία.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα και ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε να απαντήσετε :-)

Από την απάντηση του Beerloah κατάλαβα πως όσα περισσότερα hz, τόσο πιο ξεκούραστη είναι για τα μάτια, σωστά;

Οπότε κοιτάζω πάνω από 100hz προς το παρόν. Ένα το κρατούμενο.

4Κ και 800hz, ενδιαφέρον. Προς το παρόν λέω να κοιτάξω για κάτι κοντά στα 500€, εκτός κι αν αξίζει να δαπανηθούν 100€ παραπάνω και να πάρω κάποια 4Κ.

Δημοσ.

Καλημέρα και ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε να απαντήσετε :-)

Από την απάντηση του Beerloah κατάλαβα πως όσα περισσότερα hz, τόσο πιο ξεκούραστη είναι για τα μάτια, σωστά;

Οπότε κοιτάζω πάνω από 100hz προς το παρόν. Ένα το κρατούμενο.

4Κ και 800hz, ενδιαφέρον. Προς το παρόν λέω να κοιτάξω για κάτι κοντά στα 500€, εκτός κι αν αξίζει να δαπανηθούν 100€ παραπάνω και να πάρω κάποια 4Κ.

Καλημέρα,

Όσο πιο πολλά είναι τα hz μιας τηλεόρασης, τόσο πιο καθαρή και ομαλή θα είναι η εικόνα. Το αποτέλεσμα: Μια πιο ξεκούραστη και ευχάριστη εμπειρία για τα μάτια μας. Ωστόσο, ο τεράστιος αριθμός hz σε ορισμένα μοντέλα (π.χ 800hz - 1000hz), κατά εμέ είναι υπερβολή και καθαρό ... marketing. 

Συμπέρασμα: Άρα να πάρεις κάτι πάνω από 100hz.

Δημοσ.

4k σε 40άρα για κανένα λόγο. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για το 4Κ γενικά. Μια χαρά θα είσαι με το full HD. Από τις δύο που έβαλες προτείνω την lg λόγω μενού αλλά καλό είναι να τις δεις από κοντά σε ένα κατάστημα και να πάρεις όποια σου κάθεται καλύτερα στο μάτι

• Like 1
Δημοσ.

4k σε 40άρα για κανένα λόγο. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για το 4Κ γενικά. Μια χαρά θα είσαι με το full HD. Από τις δύο που έβαλες προτείνω την lg λόγω μενού αλλά καλό είναι να τις δεις από κοντά σε ένα κατάστημα και να πάρεις όποια σου κάθεται καλύτερα στο μάτι

Εγω δεν θα ελεγα οτι ειναι νωρις δεν  ειναι,δεν κυκλοφορισαν φετος(και για να μην αλλαξη σε 1-2 χρονια) οσο για τις ιντσες ειναι καθαρα αναλογα με τον χωρο που εχει ο καθενας και αποσταση απο τον καναπε.Οσο για LG εχει IPS μπορει να μην του αρεσει.

Καλημέρα,

Όσο πιο πολλά είναι τα hz μιας τηλεόρασης, τόσο πιο καθαρή και ομαλή θα είναι η εικόνα. Το αποτέλεσμα: Μια πιο ξεκούραστη και ευχάριστη εμπειρία για τα μάτια μας. Ωστόσο, ο τεράστιος αριθμός hz σε ορισμένα μοντέλα (π.χ 800hz - 1000hz), κατά εμέ είναι υπερβολή και καθαρό ... marketing. 

Συμπέρασμα: Άρα να πάρεις κάτι πάνω από 100hz.

Αυτο με τα hz  τα εχουμε ξαναπει οχι δεν ειναι marketing ειναι 200hz πραγματικα(το max που βγαζουν) και απο εκει και περα ειναι το PQI (picture quality index) εχουν δηλαδη φτιαξει το πανελ να δειχνει σαν να ειχε 800hz κανε ενα search στο google θα καταλαβεις ακριβως τι και πως.

Και για να μην παρεξηγηθω απο τα 800HZ(PQI) στα 900 δεν θα δεις την διαφορα με γυμνο ματι.

Τελος αν εισαι περιορισμενος στα χρηματα και δεν θες ουτε smart/4K/3D κλπ.

Δες κατι που να ειναι συγουρα πανω απο 100ΗΖ και απο εκει και περα οτι καθεται καλυτερα στα ματια σου.

Δημοσ.

Εγω δεν θα ελεγα οτι ειναι νωρις δεν  ειναι,δεν κυκλοφορισαν φετος(και για να μην αλλαξη σε 1-2 χρονια) οσο για τις ιντσες ειναι καθαρα αναλογα με τον χωρο που εχει ο καθενας και αποσταση απο τον καναπε.Οσο για LG εχει IPS μπορει να μην του αρεσει.

...

Νωρίς από την άποψη ότι δεν υπάρχει υλικό ακόμα σε 4Κ. Ταινίες ακόμα fullHd και για τα κανάλια μας δεν το συζητάω... ant1 σε 4Κ τηλεόραση...

Δημοσ.

Νωρίς από την άποψη ότι δεν υπάρχει υλικό ακόμα σε 4Κ. Ταινίες ακόμα fullHd και για τα κανάλια μας δεν το συζητάω... ant1 σε 4Κ τηλεόρασ

Καλα για τα καναλια ναι..Αλλα πλεον μπορεις να κατεβασεις ταινιες σε 4Κ.

PS4 και να μην εχεις 4Κ κριμα ειναι.

Απλη την κρατας 2-3 χρονια και πας μετα κατευθειαν σε ανωτερες που θα εχουν βγει για μενα.

Δημοσ.

Καλημέρα :-)

Θα περιμένω κι αυτό το δεκαήμερο εκπτώσεων-προσφορών που ξεκινάει από αύριο 1/11 και θα πάρω κάποια.

Κάτι τελευταίο αν θέλετε.

Απλή TV και android box μετά ή κατευθείαν smart;

Δημοσ.

Καλημέρα :-)

Θα περιμένω κι αυτό το δεκαήμερο εκπτώσεων-προσφορών που ξεκινάει από αύριο 1/11 και θα πάρω κάποια.

Κάτι τελευταίο αν θέλετε.

Απλή TV και android box μετά ή κατευθείαν smart;

Σαφώς μια καλή τηλεόραση και μετά ένα android tv box, κατα τη γνώμη μου η λύση αυτή υπερκαλύπτει τις δυνατότητες μια smart tv, αφού έχεις πλήρεις επιλογες πλοήγησης και streming.... Με 60-80 ευρώ παίρνεις τίμια μηχανάκια, με 2 gb μνήμη, μην πας σε πιο ακριβά γιατί όλα τα κινέζικα έχουν το failure potential ....

Και να σου πω και ένα ακόμα τιπ; εγκατέστησε το kodi στο λαπτοπ σου καινσυνέδεσε το με τη νέα σου τηλεόραση για να έχεις την εμπειρία χρήσης και μετά αποφασίζεις ποιό tv box

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ από τα λίγα που γνωρίζω εκεί κατέληξα, μια απλή και να χρησιμοποιήσω ένα android tv box κάποια στιγμή παρά smart.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, θα περιμένω τις εκπτώσεις αυτές τις ημέρες μήπως και βγει κάποια καλή προσφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...