rosspy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 κατοχος αυτου του cpu cooler ,αλλα με amd fitting kit με αυτο μπορω να το μετατρεψω για 1150 (λεει για 1366-αλλα μηπως ειναι τα ιδια)? http://www.eworld.com.gr/products/details/1788/Watercool-Heatkiller-LGA-1366-Mounting-Kit επισης ειναι απαραιτητο το backplate για τη μητρικη ή πιανει κ χωρις αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 κατοχος αυτου του cpu cooler ,αλλα με amd fitting kit με αυτο μπορω να το μετατρεψω για 1150 (λεει για 1366-αλλα μηπως ειναι τα ιδια)? http://www.eworld.com.gr/products/details/1788/Watercool-Heatkiller-LGA-1366-Mounting-Kit επισης ειναι απαραιτητο το backplate για τη μητρικη ή πιανει κ χωρις αυτο? Ειναι διαφορετικα τα kit αλλες τρυπες , αν θυμαμαι καλα απο ενα heatkiller που ειχα παλιοτερα to backplate ειναι υποχρεωτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosspy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 ειναι σιγουρο αυτο ε...? να μην προχωρησω σε αγορα,γτ απο τις εικονες που βλεπω στο διαδικτυο μου φαινονται ομοια τα κιτ του 1150 με του 1366 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 ειναι σιγουρο αυτο ε...? να μην προχωρησω σε αγορα,γτ απο τις εικονες που βλεπω στο διαδικτυο μου φαινονται ομοια τα κιτ του 1150 με του 1366Ναι είναι σίγουρο τι 1366 έχει διαφορετικές τρύπες από τα 115x 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosspy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 ευχαριστω φιλαρακι,αρα πρεπει να ψαχτω αλλου καμια προταση,γτ απο εξω παει πολυ,ισως με καποια "μοντα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Εσενα σου λειπει το backplate? kai den ξες πως να βαλεις το Block πανω σε 115x? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosspy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 οχι,δεν εχω ουτε το κιτ για το 1150,εχω μονο για amd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα