Προς το περιεχόμενο

Outlast 2 [2017]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Outlast 2 releases on April 25th!

MINIMUM:

• Processor: Intel Core i3-530
    • Memory: 4 GB RAM
    • Graphics: 1GB VRAM, NVIDIA Geforce GTX 260 / ATI Radeon HD 4870
    • DirectX: Version 10
    • Storage: 30 GB available space
    • Sound Card: DirectX Compatible
    • Additional Notes: Targetting 720p @ 30 fps

RECOMMENDED:

• Processor: Intel Core i5
    • Memory: 8 GB RAM
    • Graphics: 1.5GB VRAM, NVIDIA Geforce GTX 660 / ATI Radeon HD 7850
    • DirectX: Version 11
    • Additional Notes: Targetting 1080p @ 60 fps
  • Like 2
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι η εμπειρία που είχα με το Outlast 1 + DLC ήταν από τις λίγες, ευχάριστα "τρομακτικές" που είχα βιώσει σε game. Το RE7 ήταν μια καλή φρέσκια ανανέωση αλλά με έριξε στα ρηχά.

Θα ήθελα να ξανά νιώσω την ίδια αίσθηση και πιστεύω ότι ίσως το μόνο παιχνίδι που μπορώ να το ξεπεράσει σε gore/violence θα είναι το Agony.

P.S: Το Agony είναι truly άρρωστο, atm.

• Like 1
Δημοσ.

Looks θες να πεις γιατί μπορεί να είναι ένα boring piece of shit of a game. Το Outlast 2 συνεχίζει στα ίδια χνάρια απλά πιο refined οποτε δύσκολα να είναι χειρότερο από το πρώτο, παρόλα αυτά στα horror games πέφτει σημαντικό βάρος στο story, οποτε άμα είναι μούφα τότε όλο το game γίνετε μούφα γιατί δύσκολα να διετηρήθη μονο από το gameplay. Πιστεύω το supernatural element που πάνε να βάλουν θα ενοχλήσει πολλούς.

Τώρα όσο για αρρώστια που αναφέρεις βρίσκω το Outlast 2 πολύ πιο άρρωστο γιατί μιλάμε για ανθρώπους ενώ το άλλο είναι just another day στην κόλαση :D

Δημοσ.

Ακριβώς!

"Φαίνεται" είναι η σωστή έκφραση, γιατί έτσι όπως το βλέπω, το μόνο πράγμα που θα έχει, θα είναι αίμα και σίχαμα. Από ιστορία θα είναι αδιάφορο!

Το Outlast ένα (και το DLC πάντα μαζί), είχε φοβερή ατμόσφαιρα, πολύ ωραίο story και σίγουρα δεν σε άφηνε αδιάφορα αν ήσουν fan του είδους.

Για τα υπερφυσικά στοιχεία τώρα, δεν ξέρω. Σκέψου το αλλιώς. Δεν έχω δει βίντεο από το δύο σε gameplay γιατί δεν θέλω να φάω spoil. Αλλά το demo που είχα παίξει, μπορεί όλα αυτά να είναι πάλι από κανένα πείραμα. Ή να πήγε λάθος κάποια τελετή που έκαναν και πάει λέγοντας.

Σίγουρα όμως, περιμένω πως και πως να φάω ένα γερό τριήμερο να το λιώσω να το ευχαριστηθώ :D

RECOMMENDED:

• Processor: Intel Core i5
    • Memory: 8 GB RAM
    • Graphics: 1.5GB VRAM, NVIDIA Geforce GTX 660 / ATI Radeon HD 7850
    • DirectX: Version 11
    • Additional Notes: Targetting 1080p @ 60 fps

Btw, πιστεύω ότι με μια 960/970 + πάνω, ακόμα και ένας i3/Pentium 7ης γενιάς, θα το έχει το παιχνίδια στα 1080/60.

Δεν νομίζω να είναι τόσο CPU intense και να θέλει i5. Θα δείξει!

• Like 1
Δημοσ.

Από το demo και εγώ εκεί κατέληξα ότι είναι στο μυαλό του, προσωπικά εάν όντως έχει supernatural ούτε καν θα το ακουμπήσω :D τριήμερο ε? Δεν νομίζω να είναι μεγαλύτερο από 8-10 ώρες απλά με τόσο hide & seek μπορεί ο χρόνος να διπλασιαστεί άνετα. Μακάρι να είναι και τα δυο άψογα.

Δημοσ.

Από το demo και εγώ εκεί κατέληξα ότι είναι στο μυαλό του, προσωπικά εάν όντως έχει supernatural ούτε καν θα το ακουμπήσω :D

..και πάλι, θα δείξει. Θα παίξουμε και θα δούμε.

τριήμερο ε? Δεν νομίζω να είναι μεγαλύτερο από 8-10 ώρες απλά με τόσο hide & seek μπορεί ο χρόνος να διπλασιαστεί άνετα. Μακάρι να είναι και τα δυο άψογα.

..και κανένα διάλειμμα για κατούρημα, φαΐ και καμιά βόλτα να ξεμουδιάσουμε δεν θα πάει στο διπλάσια; :X :-D

Τώρα όσο για αρρώστια που αναφέρεις βρίσκω το Outlast 2 πολύ πιο άρρωστο γιατί μιλάμε για ανθρώπους ενώ το άλλο είναι just another day στην κόλαση :D

Δεν νομίζω να έχουμε δει κανένα άλλο παιχνίδι να υπάρχει που κάποιος χτίζει τοίχο και αντί για μπετό χρησιμοποιεί μωράκια ζωντανά με κεφάλι 70χρονου και να τα βάζει ανάμεσα σε πέτρες, σκοτώνοντας και το ένα πάνω στο άλλο... 

https://www.youtube.com/watch?v=4nEnbWZ9t9w&t=470s

07:50

• Like 1
Δημοσ.

Ναι έχω δει τα video (άλλωστε το thread εγώ το ξεκίνησα) δεν διαφωνώ απλά το λέω με την "λογική" ότι είσαι στην κόλαση ήδη οποτε in a way feels normal, άμα ξυπνούσες για παράδειγμα πρώτη φορα στην κόλαση or η κόλαση ερχόταν στην γη ναι, προσωπικά με τρομάζει πολύ περισσότερο το "realistic" horror του Outlast, επίσης μην ξεχνάς ότι στο Agony κανεις possess demons ;)

• Like 1
Δημοσ.

Meeh. Για μην το γυρίσουμε σε Agony συζήτηση, απλά πιστεύω ότι είναι μόνο σίχαμα και τίποτε άλλο.

Το Outlast, τα έχει όλα! :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...