Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Είναι για πολύ χεσμεντέλ διαβάζω το παιχνίδι, αυτό είναι να το παίξεις βράδυ με ακουστικά δυνατά. Θα βαρεθείς να πετάγεσαι.
Tzimaras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Πάρα πολύ μικρό το Demo, αλλά έστω και λίγο που κράτησε τα σπάει!!!
Metaksas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Και εμενα μ φανηκε πολυ μικρο για τα 7 - 8gb που ζηταει....
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 αντεξατε και το τελειωσατε το ντεμο; εγω στα πρωτα 7 λεπτα το εκλεισα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Το είδα στο Youtube (δεν είμαι εγώ για τέτοια ), πάντα τελειώνει με το ball-splitter; 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 κ εγω utube γτ δεν πολυπαιζω τετοια παιχνιδια...προτιμω να τ βλεπω!Αλλα αυτο ηταν πολυ ομορφο πρωτα απο ολα και μετα πολυ δυνατο!
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Το συγκεκριμένο, σε έχει στο άγχος συνέχεια. Δεν σ' αφήνει να ηρεμήσεις καθόλου.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Τουλάχιστον ένα όπλο με λίγες έως καθόλου σφαίρες...στο Isolation δεν έκλανε μια στο Alien αλλα μονο ότι το είχα μου έδινε λίγο αυτοπεποίθεση Βασικά βρήκα και λίγο κουραστική την πρασινίλα του NV όλη την ώρα.@Ghost: δυστυχώς ναι. Είναι easter egg από το προηγούμενο u know cause they were dicks literally 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Η αλήθεια είναι ότι πόνεσε όταν το είδα. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μπα Ghost τίποτα δεν είναι scarier than this shit Sprou you are missing the point bro, give it a rest, φτάνει ένα thread. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Άμα είχες όπλο θα ένιωθες την ασφάλεια του όπλου και δεν θα σε άγχωνε τόσο. Αυτοί θέλουν να γυρνάς το ποντίκι συνέχεια 360 μοίρες να βλέπεις αν σε κυνηγάει τίποτα. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Αυτό είναι να βάλεις τη γκόμενα να παίξει, να της φορέσεις και ακουστικά και να βλέπεις τα ακουστικά να εκτοξεύονται ξαφνικά και αυτή να αγκαλιάζει την λάμπα του δωματίου 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Plot twist, γουστάρει τρελα και τελειώνει όλο το game χαλαρά...what now?! sleep much?
Sprou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Επαιξα και γω το demo,τα σπαει..λιγο η γλωσσα στο πηγαδι και η αποτομη αλλαγη χωρου με ξενερωσε αλλα υπεροχο χεσμεντελ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα