Προς το περιεχόμενο

Deepcool Lucifer K2 Review

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια ακόμη παρουσίαση από το Insomnia.gr είναι εδώ και σήμερα ανεβαίνει στον πάγκο δοκιμών μια ψύκτρα προερχόμενη από τη Deepcool. Πρόκειται για την Deepcool Lucifer K2, η οποία αποτελεί μέρος της οικογένειας προϊόντων Game Storm. Πρόκειται για μια ψύκτρα υψηλών προδιαγραφών η οποία διαδέχεται την Lucifer V2 προσφέροντας μικρές σχεδιαστικές αλλαγές ικανές όμως, σύμφωνα με την εταιρεία, να προσφέρουν σημαντική βελτίωση των επιδόσεών της.

Εξοπλισμένη με 6 heatpipes χαλκού και φινίρισμα αλουμινίου, η Lucifer K2 συνοδεύεται όπως οι περισσότερες υλοποιήσεις από έναν ανεμιστήρα 120 χιλιοστών. Το αξιοπρόσεκτο όμως δεν είναι φυσικά αυτό αλλά το γεγονός πως η εν λόγω ψύκτρα μπορεί να ψύξει αποτελεσματικά ακόμα και παθητικά έναν επεξεργαστή με TDP έως και 130W, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της.

gallery_94980_2552_2873.jpg

Πάμε λοιπόν να δούμε τι ακριβώς μας επιφυλάσσει η ψύκτρα της σημερινής μας δοκιμής μέσα από τις ενότητες της παρουσίασης που ακολουθεί, η οποία όπως πάντα θα ξεκινήσει με μια σύντομη επισκόπηση των τεχνικών χαρακτηριστικών του υπό δοκιμή προϊόντος.

Link.png Site: Deepcool Lucifer K2 Review  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Review se intel pentium.... Giati oloi oi gamers exoume intel pentium epwxergasth.... OTI NA NAI INSOMNIA.....

Κατάλαβα μόνο τις λέξεις review, intel, pentium, gamers, insomnia...

Κατά τα αλλα γραφει πιθηκος...

α'ι' λοβ γιου βερι ματσ...

• Like 5

Ικανοποιητική παρουσίαση, απλά κανείς δε δίνει 80 ευρώ για να ψύχει έναν ξεκλείδωτο Pentium, αναμένουμε νέα παρουσίαση με κάτι δυνατότερο σε Core i ή FX.

Πληροφοριακά με λιγότερα/ίδια χρήματα η Cryorig R1 περνά όλες τις ψύκτρες αναφοράς με πολύ χαμηλό θόρυβο, οπότε δε βλέπω λόγο ύπαρξης μίας τόσο ακριβής ψύκτρας με αυτές τις επιδόσεις και θόρυβο 32+ dB(A)! Μιλάμε πάντα δοκιμασμένη σε δυνατές CPU που παρέχουν μεγάλα φορτία θερμότητας(120+ W).

• Like 1

2 παρατηρήσεις:

Βάλτε κανά i7 ή FX. Κάτι που να έχει υψηλό TDP.

Προσθέστε για reference την Coolermaster Hyper 212 Evo. Πολλοί έχουν την συγκεκριμένη ή παρεμφερή (πχ Xigmatek Gaia). Να ξέρουμε τι παραπάνω παίρνουμε με τα υπερδιπλάσια λεφτά και αν τελικά αξίζει.

• Like 2

Την περίοδο αύτη υπάρχει η τάση να μικρύνουνε τα PC. Παρουσίαση μιας τέτοιας μεγάλης ψήκτρας δεν ταιριάζει

στο ρεύμα της εποχής.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Για Arflow ΕΝΕΡΜΑΧ και παλι ENERMAX τιποτε αλλο ! Καλη και Η Evo,Καλη και η Noctua HN,εξαιρετικότατη η BE QUIET! DARK ROCK ADVANCED όπως και η BE QUIET! DARK ROCK PRO 3!

Στο PC Που έχω επάνω τον Pentium Φοράω Την ENERMAAX ΒΚ Που ει ναι η δεύτερη μετά την Black Twister Και το μόνο που εχω να πω, Στα 4.5 δεν καταλαβαίνει τίποτα! Λίγα χαρακτηριστικά της εδώ http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_2&lv0=49&lv1=50&no=302.... Όπως και αρκετά ακόμη από την Ίδια μάρκα που οτι εχει βγάλει είμαι 100% ικανοποιημένος !

Ανοίγω το PC και είναι στους 15/22 C' και ότι και αν κάνω, εκεί σκύλος !Μου έστειλαν και 2 Fan που ειναι με Blue LED ενώ κανονικά στέλνουν 1 όμως λόγο ότι ειμουν ο μόνος που την πήρα από Ελλάδα μου έκαναν δωράκι το δεύτερο Fan ! Έναν 200mm Μπροστά + 1χ140mm πίσω και άλλους 2χ140mm επάνω. Ο ένας πάνω από την ψήκτρα να βγάζει, και ο άλλος τέρμα από την άλλη μεριά πάνω από τον 200mm να βάζει. Όμως μέσα αέρα και όχι να βγάζει!Όλα με Blue Light στο υπέροχο άσπρο (που το έχω με ιερογραφία από την μπροστά μεριά γύρω από το Πλεξι "Phanteks Pro Case" και η θερμοκρασία δεν έχει περάσει τους 40C'.. Ποτέ !

Και όλα αυτά με 45 ευρω - ασε που το Twister Bearing με έχει κάνει να θέλω μπουφάν δίπλα μου που τον έχω, μέσα στο σπίτι και ακόμη και το καλοκαίρι ανεβαίνει μόνο 5 βαθμούς εδώ και 1.5 χρόνο που την έχω! ....Ψάξτε πριν παύετε, και αν χρειαστεί να περιμένετε για κάτι (από το πάρετε και να μην είναι αυτό που χρειάζεται)... Υπομονή και όχι βιασύνες εγώ 1.5 μήνα έκανα να ανάψω το PC γιατί την περίμενα!

Η επάνω το μόνο που μου λέει είναι τζάμπα λεφτά και ρεύμα πολύ ρεύμα! Άντε ένα θετικό = καλούτσικη εμφάνιση!

Θα έβαζα και το Max airflow όμως H Enermax dinei 33.26 ~ 75.98 CFM

56.51~ 129.09 m3/h!....Και Air Pressure : 0.97 ~ 2.28 mmH2O... Καλά o ήχος δεν υπάρχει καν 16 ~ 26 dBA !Και αυτά είναι από την συσκευασία του... Όταν την βάλεις στο CPU FAN δεν ακούς τίποτα στο Max. Εγώ την έχω σε Sys Fan γιατί το Case είχε Hub το CASE με 6 Fan Και PMW για να τρέχουν όλα τα Fan Το ίδιο η όπως θέλεις! Και προτίμησα να την ρυθμίζω από το Bios, και να βάλω το Hum Στο Motherboard!   Σαν να διαφήμισα λίγο την ENERMAX, Όμως ναι άντε να φέρει κανείς κανένα προϊόν της, γιατί ότι έχει βγάλει είναι ποιότητα! Που να δείτε και υδροψυξη και PSU... Καλή σας μέρα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...