Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

θα σας τα πω με τη σειρά,

για αρχή έχω ένα ρουτερ  ABD  P.RG A4201G το οποίο θέλω να το μετατρέψω αν γίνεται σε access point δηλαδή αν δέχεται ίντερνετ.

υπάρχουν δυο σπίτια δίπλα στο δικό μου ένα του παππού μου και ένα ενός θείου μου, τα οποία έχουν και τα δύο ίντερνετ.

Τώρα επειδή δεν σχεδόν καθόλου ίντερνετ και θέλω αν γίνεται να βάλω κάπου ρούτερ μέσα ή έξω από το σπίτι ώστε να λαμβάνει το δίκτυο και και να το παρέχω στο λάπτοπ μέσω ενός καλωδίου ethernet.

Η ερώτηση είναι αν μπορώ να μετατρέψω το ρούτερ (λόγο οικονομικών) μου με πιο τρόπο η αν έχετε κάποια άλλη εναλλακτική λύση

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

α.δεν θες να το κανεις access point διοτι το access point παιρνει ιντερνετ με καλωδιο και δινει ασυρματα.εσυ θες αν καταλαβα να παρεις ασυρματα και να δωσεις με καλωδιο.για να γινει αυτο θα πρεπει και το δικο σου ρουτερ και το αλλο να υποστηριζουν wds και επισης να εισαι και τυχερος να παιξει αναμεσα σε διαφορετικα ρουτερ διοτι υπαρχουν πολλοι περιορισμοι.αλλιως θες αλλη συσκευη.επισης απο το λαπτοπ δεν πιανεις το δικτυο του παππου ή του θειου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...