Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πο ρε φίλε, τι αρρωστημένο story το Redemption. Μεγαλειώδες σενάριο και πανέμορφο παιχνίδι (άσχετα που ουδεμία σχέση είχε με το σύστημα του Masquerade). Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλο παιχνίδι που να πάντρευε σεναριά τόσο όμορφα το time leap ανάμεσα στο μεσαίωνα και στη σύγχρονη εποχή.

Ανάμεσα στα δύο Vampire: The Masquerade, το Redemption είναι μάλλον το αγαπημένο μου. Μακάρι να βγάλουν ένα sequel!

Βάλε και κανα spoiler, ναουμ - ίσως υπάρχουν και κάποιοι με ενδιαφέρον για παλιά παιχνίδια που δεν έχουν παίξει :P

Το Bloodlines το έχω στις top gaming εμπειρίες μου ever. Μακάρι να έχει και μια εξίσου προσεγμένη και hardcore συνέχεια...

Love, Jack

Δημοσ.

Αν το έπαιρνε η CDP, την μηχανή γραφικών την έχει, δοκιμάζει και πόλεις όπως θα έχει το Cyberpunk, θα βλέπαμε αριστουργήματα!

Δημοσ.

μα η paradox είναι εκδότης γενικά δεν φτιάχνει game αλλά τα studio που είναι σε αυτήν. Οσό για τα rpg το Pillars of Eternity ποιος το έβγαλε?

Το αναφέρει και ο Tobajara πιο πάνω, αλλά ειδικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι (το οποίο είναι προΪόν Kickstarter) νομίζω η Paradox χειρίζεται μόνο την διανομή - δηλαδή αμφιβάλλω αν είχε κάποιο input στη διαδικασία δημιουργίας και planning του Pillars of Eternity, οπότε λογικά δεν έχει "έλεγχο" ως προς την χρήση DLC. Επίσης, απ'όσο ξέρω η Obsidian (δημιουργός του PoE) χρησιμοποιεί αρκετούς publisher για τα releases της (π.χ. Dungeon Siege 3 απο Square Enix, South Park απο THQ/Ubisoft, Fallout: New Vegas απο Bethesda), οπότε δεν την θεωρώ studio της Paradox.

Όσο για το αν φτιάχνει παιχνίδια, είμαι σχεδόν σίγουρος πως τουλάχιστον τα Europa Universalis και τα Crusader Kings series είναι φτιαγμένα απο in-house studio (Paradox Dev Studio ή κάτι τέτοιο).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...