>-Nosakos<- Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Η IP για ένα απο το καλύτερα RPG όλων των εποχών αγοράστηκε απο την Paradox. quote: Swedish publisher Paradox has purchased “White wolf and all properties” from EVE Online firm CCP – a final nail in the coffin of the latter’s troubled plans for a World Of Darkness MMO. This also means that Paradox now owns the rights to Vampire: The Masquerade. Δεν ξέρω κατα πόσον αυτό προϋποθέτει ότι μπορεί να βγει κάποιο είδος συνέχειας ή παρεμφερές rpg στον κόσμο του Vampires αλλά μιας και είναι απο τα Top μου, είμαι Hyped για ένα τέτοιο ενδεχόμενο! Link: http://www.rockpapershotgun.com/2015/10/29/paradox-white-wolf/ Υγ. δεν βρήκα θέμα για το συγκεκριμένο παιχνίδι οπότε δημιούργησα εδώ καινούργιο. 7
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Kαλά έκανες, ανέβασα λίγο νωρίτερα την είδηση στο lobby αλλά εδώ ίσως το δουν περισσότεροι που ενδιαφέρονται για την είδηση.
ektelion Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Η IP για ένα απο το καλύτερα RPG όλων των εποχών αγοράστηκε απο την Paradox. Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο εκπληκτικό - αν και χιλιοταλαιπωρημένο - Bloodlines, αλλά μην ξεχνάμε και το εκπληκτικό και για εμένα underrated Redemption. Θα ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να βλέπαμε κάτι στα πλαίσια του κόσμου της White Wolf, αλλά ειλικρινά θεωρώ πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί η ατμόσφαιρα του Bloodlines. Το παιχνίδι αυτό ήταν gaming εμπειρία από τις λίγες. 3
Greygore Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Αυτό που με ανησυχεί είναι πως ο συγκεκριμένος publisher έχει μια τάση προς την μαζική παραγωγή DLC...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Aυτό είναι ένα θέμα, σίγουρα. Αλλά, από το να βρίσκεται στα χέρια κάποιας ημιθανούς εταιρίας και να θαφτεί μαζί της ή, ακόμη χειρότερα, να καταλήξει σε καμιά Ubisoft, χίλιες φορές στην Paradox. 5
ektelion Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Πάντως αν κατέληγε στην Ubi οι βρυκόλακες θα ήταν όλοι άσοι στο παρκούρ, ανεξαρτήτως clan :-P 6
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Paradox rly?! Στο early access το κόβω να μένει
chek2fire Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Paradox και τα μυαλά στα κάγκελα. Τα game ήταν ήταν και είναι πάντα hardcore σχεδιασμένα για συγκεκριμένο κοινό. Δλδ όταν φτιάχνει rpg το φτιάχνει για τους hardcore rpg gamers και δεν χαρίζει κάστανα. Στα game της έχω δαπανήσει νομίζω τις περισσότερες ώρες μαζί με τα mmo και της bethesda. 1
Greygore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 . Δλδ όταν φτιάχνει rpg το φτιάχνει για τους hardcore rpg gamers και δεν χαρίζει κάστανα. Για ποία RPG μιλάμε ακριβώς; Εκτός του Knights of Pen & Paper (που RPG τα λές χαριστικά και μόνο), δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο απο την Paradox. 1
Tobajara Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Λέτε να κάνει την καφρίλα να φτιάξει Vampire grand strategy? Που να ξεκινά από Dark Ages και να αλλάζει κανόνες σε Masquerade? Επίσης μη μπερδευτεί κανείς με την κυκλοφορία του Pillars of Eternity στο οποίο ήταν απλά εκδότης. Γενικά θεωρώ πολύ θετική την είδηση γιατί η Paradox είναι μερακλίδικη και ενεργή εταιρία, οπότε μπορούμε να προσδοκούμε κάποιον πλήρη τίτλο στο μέλλον. Από την άλλη έχει μακρά παράδοση στα ακατάσχετα DLC και σε οτιδήποτε άλλο εκτός από RPG, οπότε δεν ξέρω τι να περιμένω. Για κανένα πειραματικό isometric hack and slash θα την έβλεπα στην αρχή... 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Eξαρτάται, νομίζω, από το αν θα χειριστεί το υλικό in-house ή αν θα βρει εξωτερικό developer. Θεωρώ πολύ "λογική" εξέλιξη να ψαχτεί για κάποιο RPG, καθώς είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον, είναι δοκιμασμένη συνταγή αλλά παράλληλα υπάρχει και "δίψα" για κάτι νέο, τόσα χρόνια που πέρασαν. Λόγω συνεργασίας με την Obsidian, δε θα μου έκανε εντύπωση αν υπήρχε κρούση προς (ή από) αυτούς.
InfinitySurfer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Αν βάλει να κάνει κάτι με την Obsidian, κάτι μπορεί να γίνει...αλλιως, χλωμό το βλέπω να κάνει κάτι καλό στα χνάρια του 1ου Vampire.
ikaruga24 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Πάντως εγώ θα ήθελα σίγουρα να κάνει μια καλή συνεργασία με την Obsidian και να μας δώσουν ένα νέο SINGLE PLAYER Vampire the masqurade. Το καλό με την paradox είναι ότι κρατάει το hardcore στοιχείο της IP και δεν θα ρίξει νερό στο κρασί της στο θέμα lore και λοιπά. Αυτό και μόνο είναι θετικότατο και μια πολύ καλή βάση για να ξεκινήσει κανείς το συγκεκριμένο IP. 2
chek2fire Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Για ποία RPG μιλάμε ακριβώς; Εκτός του Knights of Pen & Paper (που RPG τα λές χαριστικά και μόνο), δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο απο την Paradox. μα η paradox είναι εκδότης γενικά δεν φτιάχνει game αλλά τα studio που είναι σε αυτήν. Οσό για τα rpg το Pillars of Eternity ποιος το έβγαλε?
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο εκπληκτικό - αν και χιλιοταλαιπωρημένο - Bloodlines, αλλά μην ξεχνάμε και το εκπληκτικό και για εμένα underrated Redemption. Θα ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να βλέπαμε κάτι στα πλαίσια του κόσμου της White Wolf, αλλά ειλικρινά θεωρώ πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί η ατμόσφαιρα του Bloodlines. Το παιχνίδι αυτό ήταν gaming εμπειρία από τις λίγες. Πο ρε φίλε, τι αρρωστημένο story το Redemption. Μεγαλειώδες σενάριο και πανέμορφο παιχνίδι (άσχετα που ουδεμία σχέση είχε με το σύστημα του Masquerade). Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλο παιχνίδι που να πάντρευε σεναριά τόσο όμορφα το time leap ανάμεσα στο μεσαίωνα και στη σύγχρονη εποχή. Ανάμεσα στα δύο Vampire: The Masquerade, το Redemption είναι μάλλον το αγαπημένο μου. Μακάρι να βγάλουν ένα sequel! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα