NIGHTMARE1980 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Όταν υπάρχει παρακράτηση κυριότητας, απλά στις παρατηρήσεις γράφει ένα σκέτο "ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ". Μήπως όταν πήγες στο υπουργείο για να κάνεις άρση σου έγραψαν χειρόγραφα το όνομα για να ξέρεις από ποιον να ζητήσεις την υπεύθυνη δήλωση? Εκτός αν άλλαξε κάτι με τις νέες άδειες κυκλοφορίας(2009+), και πλέον συμπεριλαμβάνουν και το όνομα αυτού που παρακρατεί την κυριότητα. οχι.τ,ονομα ειναι απο εκτυπωση και στο υπουργειο οπως τα ειδαν,ετσι μου τα δωσανε πισω .η αγορα του ηταν το 2006
Joshua21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Πρώτη φορά ακούω για κάτι τέτοιο, όσες άδειες έχω δει με παρακράτηση ήταν έτσι:
NIGHTMARE1980 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 ακριβως ετσι ειναι με την διαφορα οτι κατω απο την παρακρατηση γραφει και τ΄¨ονομα του παλιου κατοχου.τι να σου πω.
NIGHTMARE1980 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 τελικα απ'οτι ειδα μ'εγραψε στα @@ του αυτος και μαλλον πρεπει να βρω εγω τον προηγουμενο κατοχο και να μου κανει νεα δηλωση.μπορειτε να μου πειτε κανενα ευκολο τροπο να βρω παραπανω στοιχεια απο αυτο το ατομο?μονο το ονομ/νυμο του ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα