thanos31 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Είχα την μητρικη MSI P55-GD85 η οποία χάλασε. Είχα τον επεξεργαστή intel core i5 sta 2800 ghz. Μου είπανε από το κατάστημα που κάνανε την επισκευή ότι αυτόν τον επεξεργαστή δεν τον παίρνουν οι σημερινές μητρικές. Αρα πρέπει να αλλάξει και αυτός. Αν είναι σωστά αυτά πρέπει να τα αλλάξω. ΤΟ ερώτημα μου είναι το εξής : Eγω κάνω μόνο χρήση ιντερνετ και βλεπω βίντεο στο διαδίκτυο . ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΑΡΑ τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ο επεξεργαστής που θα πάρω.???? Ενδεχομενως θα μου έφτανε ι3 ή dual core???? Το λέω αυτό γιατι τα διάφορα σχόλια αφορούν επιδόσεις του hardware σε παιχνιδια και δεν με βοηθάει. Επίσης το ιδιο ερώτημα έχω για την μητρική τι θα έπρεπε να κοιτάξω στα χαρακτηριστικά της για να καλυφθώ σε αυτά που ζητάω? Δεν ενδιαφέρομαι για παιχνίδια Τον επξεργαστή τον είχα πάρει i5 διότι τότε υπήρχε μια επιδότηση και φόρτωσα το μηχάνημα με ότι βρήκα. Σας ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μπορείς να ψάξεις στα μεταχειρισμένα και να πάρεις μόνο μια μητρική ,αν βρεις καμιά φτηνή αξίζει. Διαφορετικά ναι, και σύγχρονος dual core φτάνει και περισσεύει για αυτά που θες. 1
thanos31 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Όταν λες σύγχρονο dual core εννοείς αυτούς με χαρακτηριστικά από 3.2-3.6 ghz? Γιατί τέτοιοι στις ιστοσελίδες πώλησης αυτή την στιγμή.
TheELF Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εννοώ να είναι έστω ivybridge και μετά,δηλαδή celeron ή pentium με G στην αρχή και με τέσσερα νούμερα. Αυτή την στιγμή,αν πάρεις νέο,αξίζει να πας σε haswell ή σε skylake που είναι οι τελευταίοι αν και εκεί ακόμα είναι αρκετά τσιμπημένες οι τιμές. Τα Ghz από μόνα τους δεν λένε τίποτα για το πως τρέχει ο επεξεργαστής.
Millennium Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Αν μπορείς να βρεις μεταχειρισμένη μητρική κράτα τον i5 760.Αυτό σε συμφέρει πιο πολύ οικονομικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα