censOred Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εχω εγκατεστημένο το Virtual Dub την 64bit έκδοση, θαρρώ αφού Εγκατέστησα το ffdshow 64 bit αντίστοιχα για να διαβασει ένα αρχείο Avi που θέλω αλλά και αντίστοιχα στο virtual dub στο video --> Compression έχει μόνο κάτι codecs Intel και Microsoft. Στο ffdshow φαίνονται κομπλέ,νομίζω: Τι κάνω,παίδες?
TheELF Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Όπως λέει και το μήνυμα θες VFM(video fro windows) codec είναι διαφορετικοί από τους κοινούς. Τι θες να κάνεις με το virtualdub; Υπάρχουν και ποιο σύγχρονα προγράμματα που βλέπουν από μάνα όλα τα αρχεία.
censOred Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Απλά να κόψω ένα βίντεο,θέλω. Παλιότερα με το virtual dub έκανα την δουλειά μου. Τώρα ποιο προγραμμα να βάλω ΕΛΑΦΡΥ,για βασικες βιντεοεργασίες?
TheELF Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Το avidemux είναι τέλειο για κόψε ράψε και τα βλέπει όλα απευθείας. 1
censOred Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Είσαι ωραίος.Την έκανα την δουλειά μου,αμέσως. Είχα μείνει λίγο πίσω απ'οτι φαίνεται. Το ffdshow να το απεγκαταστήσω τελείως?Ποια είναι η γνώμη σου?
TheELF Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Το ffdshow να το απεγκαταστήσω τελείως?Ποια είναι η γνώμη σου? Αν δεν το χρειάζεσαι για κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα σβήσε το, τσάμπα σαβούρα στο registry,τα vlc/smplayer παίζουν τα πάντα από ταινίες και το avidemux για επεξεργασία και είσαι κολλημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα