HaPagan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Είμαι ο ορισμός του αρχάριου στη Java . Έχω ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες το σχετικό διάβασμα . Διαβάζω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να επεξεργαστώ τους χαρακτήρες που εισάγει ο χρήστης κατά την εκτέλεση του προγράμματος . Δηλαδή κάτι σαν το cin της C++ ή σαν το scanf της C . Μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Γηρυόνης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Πρέπει να διαβάζεις από το System.in: //Διάβασε ένα χαρακτήρα σε int - παρόμοιο με το cin int i = System.in.read(); System.out.println(char (i));
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Κσλό είναι να κατεβάσεις το javadoc με όλο το σχετικό API γιατί αλλιώς δεν θα βγάλεις άκρη. Η ακόμα καλύτερα αν βρεις από κανέναν φίλο το ''essential java'' (4CD) που έχει μέσα τα πάντα εκτός από βιβλία.
philippas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 gia na divaseis string kane ta ekseis: InputStreamReader in = new InputStreamReader(System.in);BufferedReader reader = new BufferedReader(in); string input = reader.readLine(); Kalo einai na diavseis to java.io package tis java To parapano paradeigma diavazei text apo tin consola an thes na diavasei apo allou allazeis ton constructor tou in object se new InputStreamReader(myStream);
HaPagan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 philippa ευχαριστώ πολύ για την απαντήση τελικά όντως χρησιμοποίησα τον κώδικα που παράθεσες . Τον βρήκα μετά από αρκετό ψάξιμο . Πρέπει να μπω στην φιλοσοφία της Java , κάτι που ακόμα δεν το έχω καταφέρει δυστυχώς .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.