Perambulator Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το Facebook εμπλουτίζει τις ειδοποιήσεις που προσφέρει η εφαρμογή του στους χρήστες iOS και Android. Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση, από εδώ και στο εξής οι ειδοποιήσεις θα είναι περισσότερο εξατομικευμένες. Συγκεκριμένα, πέρα από τις ειδοποιήσεις που παρέχονται στον χρήστη στην παρούσα φάση, θα παρέχονται ειδοποιήσεις και για τα ακόλουθα: Σημαντικά γεγονόνοτα για τη ζωή των φίλων, όπως λόγου χάρη τα γενέθλια. Αποτελέσματα αθλητικών γεγονότων ή υπενθυμίσεις για τηλεοπτικές σειρές με βάση σελίδες που έχει κάνει Like ο χρήστης. Events στα οποία έχει δηλώσει μέσω Facebook ο χρήστης ότι θα παρευρεθεί. Τοπικά events. Ταινίες που προβάλλονται κοντά στην τοποθεσία του χρήστη. Ενημέρωση καιρού Κοντινά εστιατόρια Οι τωρινές ρυθμίσεις του χρήστη αναφορικά με τις ειδοποιήσεις δεν θα αλλάξουν και το Facebook υπόσχεται ότι θα παρέχει στον χρήστη τον απόλυτο έλεγχο για τις καινούριες ειδοποιήσεις. Πρόκειται για μια αναβάθμιση η οποία ενδέχεται να διευκολύνει όσους χρησιμοποιούν το Facebook σε μεγάλο βαθμό και βασίζονται σε αυτό για διάφορες δραστηριότητες. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή του Facebook είναι ήδη αρκετά ενεργοβόρα για τις mobile συσκευές και αναμένεται να γίνει ακόμη πιο ενεργοβόρα με την προσθήκη των νέων ειδοποιήσεων. Site: TheNextWeb Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2015 από Perambulator
Kostasspil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δεν θέλουμε άλλο Facebook Και τότε τι δουλειά έχεις σε νήμα σχετικό με το facebook? ontopic, τη ρουφάει που τη ρουφάει τη μπαταρία, τώρα θα την αποτελειώσει. 11
sepsekasan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δεν θέλουμε άλλο Facebook Ειστε πολλοι εκει; 4
mants118 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 ισορροπεί μεταξύ του να βοηθάει και στο να είναι ενοχλητικό το όλο θέμα... θα δείξει...
Nikolas7_7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 ισορροπεί μεταξύ του να βοηθάει και στο να είναι ενοχλητικό το όλο θέμα... θα δείξει... καπως ετσι, αναλογα και με τον κοσμο που εχεις μεσα μπορει να γινει εως και αηδιαστικο..χαζογκομενες που πχ τις ειχα καποτε φιλες ή συμφοιτητριες ή λογω δουλειας ηθελες να μαζευεις κοσμο κτλ, που τωρα σου χαλανε τη γενικη εικονα και δεν μπορεις να δεις τι κανουν οι λιγοι ανθρωποι που σε ενδιαφερουν λογω των πολλων ηλιθιοτητων που ανεβαζουν οι πολλοι. Οπως και να εχει το Fb ειναι και χρησιμο αρκει να το χρησιμοποιεις λιγο, οποτε με αυτη τη λειτουργια θα σου τρωει μπαταρια και θα εχουμε ακομα εναν λογο να το καταργησουμε..
Panahs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Το facebook app στο κινητό έχει γίνει τόσο ελαφρύ που χρεάζεται πλέον μόνο i7 και 16 giga ram για να τρέξει. Και η εγκατάστασή του παίρνει μισή ώρα και restart 3
jimex Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δεν είναι άσχημα τέτοια features... όταν έχεις σχεδιάσει πρώτα μια σωστή εφαρμογή. Μια εφαρμογή που τρώει σχεδόν 400mb, κάνει μισή ώρα να φορτώσει, κρασάρει στο δικό μου κινητό κάθε 5-10 λεπτά, όταν καμία άλλη εφαρμογή δεν έχει πρόβλημα... δε δείχνει σοβαρή εταιρεία τέτοιου μεγέθους...
nemo23 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Τη δουλειά έχει στο HOTEL αφού είπε θα είναι στο γραφείο.... μάλλον θα έχουνε κανένα συνέδριο
Kostasspil Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Εσύ τι ζόρι τραβάς ρε δικέ μου ? Κανένα ζόρι δεν τραβάω "δικέ μου". Εσύ τραβάς ζόρι με ένα κοινωνικό δίκτυο που, προφανώς, δεν χρησιμοποιείς. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Χούντα έχουμε ρε φίλε και απαγορεύετε να μπαίνουμε μέσα .έτσι μου σηκώθηκε και είπα να γράψω την μ@λ@κι@ μου και να την κανω εσυ τι εισαι χουντικος και θες να μου την πεις αλε τωρα και αν δεν σ αρέσει τα κουβαδακια σου και σ άλλη παραλία κομπρεσε
sepsekasan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 ναι ρε ειμαστε 15χρονο παρθενο που παιζει το πουλακι του στο ινσομνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα