Προς το περιεχόμενο

[dSLR] Canon EOS 1200D + 10-18 IS STM + 18-55 III + 55-250 IS STM [857€ ή λιγότερα (773€)] @ Canon Promo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έπεσε το μάτι μου σε ένα promo της Canon Ελλάδας:

Gn17oL0.png

http://www.canon.gr/lenspromo/ (ισχύει μέχρι 14/11/2015)

Με άλλα λόγια αγοράζοντας 3 πράγματα (πιθανότατα διαφορετικά) από την παραπάνω λίστα σας κάνει δώρο το kit της 1200D + 18-55 III

Και για να μιλήσω συγκεκριμένα:

Αγοράζετε:

EF-S 10-18 IS STM (skroutz)

EF-S 55-250 IS STM (skroutz)

Speedlite 430 EX II (skroutz)

Με συνολικό κόστος 857€ (συνιστώμενη τιμή λιανικής) και παίρνετε δώρο το κιτ. Έτσι έχετε καλύψει ένα μεγάλο εύρος εστιακού μήκους, από 10-18 (wide angle) σε 18-55 (all around) και 55-250 (telephoto) και έχετε και ένα εξωτερικό φλας που αν και entry level θα είναι πολύ καλύτερο από το build in.

Με άλλα λόγια είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση με συνολική έκπτωση λόγω του πρόμο 320€

Παρατηρήσεις:

1) Οι τιμές ενδέχεται να είναι χαμηλότερες σύμφωνα με μια αναζήτηση στο skroutz 

2) Το promo τρέχει σε συγκεκριμένα μαγαζιά που είναι επίσημοι μεταπωλητές της Canon στην Ελλάδα. Συνήθως σε τέτοια promo αναφέρονται τα μαγαζιά στους όρους και τις προϋποθέσεις τους οποίους δεν έχω βρει ακόμα και θα ενημερώσω το post μόλις τους βρω.

3) Τα περισσότερα μαγαζιά που το υποστηρίζουν έχουν banner της προσφοράς στην ιστοσελίδα τους

EDIT: 773€ τελική από κατάστημα στην Αθήνα που υποστηρίζει σίγουρα το promo (δεν αναφέρω ποιο για να μην κάνω διαφήμιση)

Επεξ/σία από Questioner
  • Like 2
Δημοσ.

Η ένσταση μου είναι ότι το σώμα είναι πολύ entry level ενώ οι φακοί για πιο προχωρημένους οπότε αν ενδιαφέρεσαι γι όλους αυτούς τους φακούς μάλλον δεν σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο σώμα. Λέω τώρα εγώ...  Εκτός αν γίνει κάποιου είδους ομαδική αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

Η ένσταση μου είναι ότι το σώμα είναι πολύ entry level ενώ οι φακοί για πιο προχωρημένους οπότε αν ενδιαφέρεσαι γι όλους αυτούς τους φακούς μάλλον δεν σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο σώμα. Λέω τώρα εγώ...  Εκτός αν γίνει κάποιου είδους ομαδική αγορά.

Ναι μια καλή ιδέα θα ήταν να γίνει κάποια ομαδική αγορά ώστε να επωφεληθούν όλοι.

Από την άλλη θεωρώ πως η 1200D είναι η ιδανική για να ξεκινήσει κάποιος από άποψη κόστους.

Δημοσ.

Δεν είναι διαφήμιση όταν είναι χαμηλότερη τιμή. Δημοσίευσέ το ή στείλτο μου με προσωπικό μήνυμα.

Θα έβαζα τα μισά (385) για φωτογραφική και φλας, αν κάποιος θέλει τους δύο φακούς

Δημοσ.

Για να βοηθήσω. Αυτά που συμμετέχουν σίγουρα από το skroutz (μπήκα σε κάθε site ξεχωριστά και έψαξα το banner με την προσφορά) είναι με τυχαία σειρά:

Τις καλύτερες τιμές τις βρήκα βάσει skroutz στο δεύτερο αλλά δεν ξέρω τι διαθεσιμότητα έχει.

TIP: Σε αυτά τα μαγαζιά αν πάτε εκεί και το συζητήσετε θα βρείτε καλύτερες τιμές από αυτές στο site τους. Ειδικά δε αν πληρώσετε με μετρητά.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...