Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς να προτείνει ζελατίνα (όχι tempered glass) για το LG G3?

Κάποια από τις παρακάτω μήπως έχει κανείς;

1) Nortonline (απλή/ anti-finger)

2) Ancus (clear/ anti-finger/ anti-shock)

3) Volte-Tel

4) X-One

Thanks

Δημοσ.

Γτ οχι tempered glass?
Ζελατινα τζαμπα θα βαλεις στην κυριολεξια!
Gorrila glass 3 δν γρατσουνιετε το θεμα ειναι να το προφυλαξεις απο πτωσεις που η ζελατινα δν κανει τπτ (εκτος αμα παρεις rhinoshield) σε αντιθεση με το tempred glass!

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ αλλά χρειάζομαι ζελατίνα για να την κόψω στο κάτω μέρος με κοπίδι επειδή έχω βάλει ένα skin :)

Άσε που τα tempered glass μου ραγίζουν συχνά από τις πτώσεις που τρώει το κινητό (λόγω μεγέθους γλυστράει όλη την ώρα από τις τσέπες αν δεν έχουν βάθος).

Της Rhinoshield είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή, θα το έχω υπόψη μου όταν πάρω iphone :)

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ αλλά χρειάζομαι ζελατίνα για να την κόψω στο κάτω μέρος με κοπίδι επειδή έχω βάλει ένα skin :)

Άσε που τα tempered glass μου ραγίζουν συχνά από τις πτώσεις που τρώει το κινητό (λόγω μεγέθους γλυστράει όλη την ώρα από τις τσέπες αν δεν έχουν βάθος).

Της Rhinoshield είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή, θα το έχω υπόψη μου όταν πάρω iphone :)

Μαζι με το σκιν δν ειχε γελατινες?

Αμα σου πεφτει τοτε ενας λογος παραπανω να παρεις temered glass!

βγαλε το σκιν στο κατω μερος βαλτο προσεκτικα να εφαρμοζει τελεια το γυαλι στο κατω μερος και περνα το σκιν στο γυαλακι μπορει να πιασει!

Ζελατινα απλη γεω θα σου ελεγα μν βαλεις! Γεμιζουν γρατσουνιες πανευκολα αφηνουν πιο πολλες δαχτυλιες δν προστατευουν καθολου στα πεσιματα και εχουν χαλια πλαστικη αισθηση καμια σχεση με το γυαλι!!

• Like 1
Δημοσ.

Δίκιο έχεις αλλά για ένα περίεργο λόγο προτιμώ τις ζελατίνες στην αφή. Μια ζωή ανάποδος :)

Λέω να δοκιμάσω το Nortonline και βλέπουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...