Προς το περιεχόμενο

Αγορά κινητού στα 250~270

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι σρυ αλλά δεν ξέρω πως κάνει παράθεση από το κινητό.

Εγώ και φίλοι μ έχουμε αλλάξει πάνω από 30μεταχειρισμενα κινητά, πάντα εννοείται προσεχοντας τις αξιολογήσεις και πότε δεν είχαμε θέμα, γιαυτό το προτείνω ;-)

Ναι το έχω πάρει τόσες φορές όπως και άλλα μοντέλα και γιαυτό ξέρω πολύ καλά ότι είναι ότι χειρότερο υπάρχει σε ναυαρχίδα. Όποιος δοκιμάσει Ζ3 /μ8 μετά από g3 την ίδια άποψη θα εχει ;-)

• Like 1
Δημοσ.

Βλεπεις αξιολογησεις τι λεν οι αξιολογησεις (ρωτα και κανα ατομο δν ειναι κακο να σου πει τι παιδι ειναι αμα εχεις αμφιβολιες) και ΠΑΝΤΑ να ελενχεις την συσκευη πριν τν παρεις(αμα δν εισαι τοσο εγκηματισμενος με αυτα πες καναν φιλο σου που ξερει κλτρα να ερθει η να σου δωσει συμβουλες τι να προσεξεις) και τα ατομα που θελουν να σου παιξουν μαμουνια πιστευω φαινονται!(θα ειναι λιγο στρεσαρισμενοι θα κολαν θα κανουν μ εχει τυχει για αυτο στο λεω αλλα το ψιλιαστικα)!

Δημοσ.

ξεκολλατε απο το θαψιμο του lg g3 μολις ακουτε lg g3 βγαζετε σπυρια καποιοι τα θετικα τα εχουμε χιλιοπει οθοναρα, οι μικροτερες διαστασεις για 5.5 ιντσων οθονη, αποσπωμενη μπαταρια, καμερα, αυτο με τα κολληματα εχει γινει πια καραμελα βρες μου ενα κινητο android που να το εχεις καποιο σοβαρο διαστημα και να μην εχεις δει μικρο lag, επισης βρες μου ενα κινητο απο ελλαδα με καλυτερα χαρακτηριστικα απο το lg g3 και σε καλυτερη τιμη απο το lg g3 και θα στο αγορασω εγω για να στο κανω δωρο.

Κοιτα να δεις εγω μιλαω απο προσωπική εμπειρία το εχω το lg g3 16gb 15 μερες περίπου λογο οτι μου το εδωσαν..

Βλεπω τα θετικα του εκτος απο καμερα και sd ολα τα αλλα ειναι χαλια.

Εγω ειμαι απο τα ατομα που δεν μπορώ τα κολληματα στα κινητα..

Παταω να ανοίξει fb κολλαει παταω καμερα αργεί η ραμ οσο και να την αδιαζω με το που κανω κατι πιανει 70-80%

Για αυτο το εχω βγαλει για πούλημα ουτε μηνα δεν θα κλεισω:P γτ απλα σε εμενα που γενικα εχω αρκετες εφαρμογες και παιχνιδια δεν κανει..

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Λοιπον φιλτατοι. Ο Topic Starter εχει θεσει πολυ συγκεκριμενες παραμετρους για αυτο που ζηταει. Μια εκ των οποιων ειναι πως δε θελει μεταχειρισμενο κινητο. Οποτε μη βγαινετε offtopic. Επειτα προσπαθηστε να ειστε κοσμιοι και οχι επιθετικοι. 

Kthnxbye

• Like 2
Δημοσ.

Moto G 3rd gen 2G ram, είναι μια καλή λύση για σένα.

Τώρα για το G3 παίζει να μαι ηλίθιος επειδή το έχω ένα χρόνο και είμαι ευχαριστημένος. Αυτός που λέει πως με τα 3 ραμ είναι καλύτερα είναι απλά άσχετος, αρκεί να ψάξει τις συγκρίσεις των 2 εκδοχών του. Διαφορά στις επιδόσεις κάπου στο 4-5%.

Πρακτικά στην ραμ μένουν φορτωμένες οι εφαρμογές για γρήγορη επανάκληση, αν το android χρειαστεί παραπάνω, απλά θα κλείσει κάποια, και έτσι ακριβώς προκύπτει η τόσο μικρή διαφορά. Ποιο σημαντική είναι η υλοποίηση σε επίπεδο λογισμικού παρά η ραμ.

Just my 2 cents

Δημοσ.

Moto G 3rd gen 2G ram, είναι μια καλή λύση για σένα.

Τώρα για το G3 παίζει να μαι ηλίθιος επειδή το έχω ένα χρόνο και είμαι ευχαριστημένος. Αυτός που λέει πως με τα 3 ραμ είναι καλύτερα είναι απλά άσχετος, αρκεί να ψάξει τις συγκρίσεις των 2 εκδοχών του. Διαφορά στις επιδόσεις κάπου στο 4-5%.

Πρακτικά στην ραμ μένουν φορτωμένες οι εφαρμογές για γρήγορη επανάκληση, αν το android χρειαστεί παραπάνω, απλά θα κλείσει κάποια, και έτσι ακριβώς προκύπτει η τόσο μικρή διαφορά. Ποιο σημαντική είναι η υλοποίηση σε επίπεδο λογισμικού παρά η ραμ.

Just my 2 cents

Με το Marshmallow οι επιδόσεις θα πεοσυν και τοτε θα δεις την διαφορά των 3Gb
Δημοσ.

Γτ το

Νεξυς 5Χ 2 ραμ έχει γτ τρέχει τόσο σμουθ!

Εντάξει είπαμε αυτό με την ραμ έχει παρατράβηξει καλά καλά το PC μας δν έχει 4ραμ θα έχει το κινητό μας?!

Μέχρι το marshmallow τα 2 ραμ Είναι υπεραρκετά μετα δν ξέρω ακόμα θα δείξει

Δημοσ.

Από το να πάρεις One plus x κινέζικο μπορείς να πάρεις lg g3 32gb που έχει ίδια και πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά

έχουν ίδιο επεξεργαστή (sd 801 στο ποσο είναι χρονισμενο στο One plus x δεν ξέρω)

3 gb ram και τα δύο

full HD vs qhd οθόνη

micro sd και τα δύο

αφαιρουμενη μπαταρία το g3

Ανώτερη κάμερα το g3

Καλύτερη ποιότητα το oneplus

Λίγο γρηγορότερο θα είναι το One plus

Ιδια είναι πανω κατω. Το θέμα είναι το μέγεθος

Αν πας στις 5.5 ίντσες πάρε One plus 2 διαφορετικα αν θες ποιο μικρό πάρε One plus x

Δημοσ.

Μήπως ξέρεις και τα 6 μαγικά νούμερα; 3κ λέει ;)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν λέω για τώρα αρκετά πιστεύω θα είναι τα 2GB του Moto G αλλά αν είναι σε λιγότερο από χρόνο να αρχίζει να κολλάει, να φουλάρει η ραμ και να κλείνουν εφαρμογές (όπως γίνεται με το τωρινό) τότε ίσως να δω κάποιο με 3GB ή να περιμένω κάποιο καινούργιο πιο οικονομικό με 3GB. Το Oneplus Χ με προβληματίζει λόγω εταιρίας και μικρής σχετικά μπαταρίας. Τo G3 δεν θα το προτιμούσα γιατί είναι αρκετά μεγάλο. Οπότε κοιτάω για κάποιο με 3GB ram αν γίνεται και με οθόνη max 5.2".

Δημοσ.

με τα 2gb το motog πολυ δυσκολα θα κολλαει σε ενα χρονο, ας μην ειμαστε υπερβολικοι, πιστευω το κινητο θα κολλαει οταν φτανει ο 410 στα ορια του, σε βαρια παιχνιδια κτλ,

παρολα αυτα θεωρω οτι στα ~250 που κινειται η τιμη του 2gb υπαρχουν αρκετες εναλλακτικες, η εκδοση με το 1gb ισως αξιζει πιο πολυ αλλα εκει οντως θα υπαρχουν θεματα μνημης σε Multitasking..

Δημοσ.

Υπάρχει το Galaxy A5, όμως δεν ξέρω πάλι με τα 2 gb ram τι γίνεται. Oneplus, αν και θεωρείται από τις αξιόπιστες κινέζικες, εγώ είχα μια εμπειρία με ένα Huawei, όμως μάλλον μου πούλησαν fake, παρόλο που παρήγγειλα original. Τέλος πάντων νομίζω ότι με την Oneplus δε θα έχεις πρόβλημα, αν και εγώ δεν την προτείνω. Με μια μικρή υπέρβαση φτάνεις Huawei Honor 6 από Ελλάδα(αν και δεν προτείνω Huawei). Υπάρχει και αυτό, αν και δεν την έχω ξανακούσει αυτήν τη μάρκα: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_213251.html

Δημοσ.

Υπέρβαση δεν παίζει δυστυχώς. Τώρα για Elephone.. δεν. Όσον αφορά το A5 το έχω κοιτάξει αρκετές φορές αλλά προτιμώ το Moto G αν είχα να διαλέξω ανάμεσα σε αυτά τα δύο.

Δημοσ.

Τσεκαρε και η παρε xiaomi redi mi note 2 .meizu m2 note η το καινουριο meizu metal που ειναι οτι πιο vfm υπαρχει η παρε ενα moto x με μια υπερβαση η μεταχειρισμενο g2 η moto g3rd 2gb!
Πολλα H πεσαν :Ρ αλλα αμα ημουν στην θεση σου αυτες θα ηταν οι επιλογες που θα εκανα! Πιο πολυ κλεινω στο moto x και στα κινεζικα οπως ειπα για να πιασουν τοσο τα λεφτα σου!
Elephone ουτε να το σκεφτεσαι κακη εταιρια πολυ κακο after sale και υποστιριξη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...