Προς το περιεχόμενο

Αγορά κινητού στα 250~270

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του Moto G (1st gen) 4G και το multitasking έχει γίνει απάλευτο με το 1GB ram που διαθέτει. Λέω μέσα στο επόμενο διάστημα να πάρω ένα κινητό με σίγουρα μεγαλύτερη ram και γενικά να βγάλει όσο περισσότερο καιρό γίνεται.

Στην αρχή σκέφτηκα το Moto G 2015 αλλά δεν ξέρω κατά πόσο τα 2GB ram θα είναι αρκετά και κυρίως για πόσο καιρό θα είναι αρκετά. Επίσης δεν έχει και τον πιο δυνατό cpu (410 1.4 quad) και η 720p 5άρα οθόνη του δεν θα είναι το ίδιο καλή όπως η 720p 4,5" οθόνη του τωρινού μου. 

Σήμερα κυκλοφόρησε το OnePlus X που οφείλω να πω μου άρεσε πολύ κι έχει 3GB ram εκτός του 2,3 τετραπύρηνου cpu. Έχω ενδοιασμούς όμως λόγω του ότι πρόκειται για κινέζικη εταιρία με όχι τόσο καλό service από ότι έχω διαβάσει.

Τι μου προτείνετε εσείς γύρω στα 250-270; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Το Moto G3 του 2015 έχει έκδοση 8GB/1GB RAM και εκδοση 16gb/2gb αλλά δεν έρχεται στην ελλάδα.

Θα πρότεινα G3 16GB.

Δημοσ.

Το Moto G3 του 2015 έχει έκδοση 8GB/1GB RAM και εκδοση 16gb/2gb αλλά δεν έρχεται στην ελλάδα.

Θα πρότεινα G3 16GB.

αφου του προτίνεις το g3 πες του κανενα θετικο και κανενα αρνητικό..

Δλδ κολλήματα θα εχει?

Η μπαταρια καλη ειναι?

Μην προτείνουμε οτι να ναι παιδια το g3 εκτος απο την καμερα του δεν εχει κατι το θετικο ολο προβληματα εχει πολλα κολλήματα η μπαταρια απο της χειρότερες που υπάρχουν ειδικα το 16αρι ειναι για πέταμα..

• Like 1
Δημοσ.

Δλδ κολλήματα θα εχει?

Η μπαταρια καλη ειναι?

Μην προτείνουμε οτι να ναι παιδια το g3 εκτος απο την καμερα του δεν εχει κατι το θετικο ολο προβληματα εχει πολλα κολλήματα η μπαταρια απο της χειρότερες που υπάρχουν ειδικα το 16αρι ειναι για πέταμα..

Mακρια απο g3 δν αξιζει α λεφτα του!

Κλτρα σε zen phone η αφου σου ειπαν απο κινα κοιτα και meizu m2 note h xiaomi redimi note 2 και θα σου μεινουν και 100 ευρο να τα φας στα πιτογυρα!

• Like 1
Δημοσ.

οπως ειπαν και πιο πανω τα note απο meizu και xiaomi ειναι αρκετα αξιολογα οπως και το zenphone

το oneplus x εχει τον 801 και δεν καταλαβαινω γιατι δε βαλανε 808, αν ειναι να πας σε κινεζικο επισης θα προτεινα xiaomi mi4c βγαινει 16/2gb και 32/3gb, πιστευω θα σε καλυψει και υπαρχει υποστηριξη απο ελληνικη κοινοτητα,παιζει κοντα στο budget που ψαχνεις ~220-230 το 16 και ~250-270 το 32

• Like 1
Δημοσ.

Δλδ κολλήματα θα εχει?

Η μπαταρια καλη ειναι?

ξεκολλατε απο το θαψιμο του lg g3 μολις ακουτε lg g3 βγαζετε σπυρια καποιοι τα θετικα τα εχουμε χιλιοπει οθοναρα, οι μικροτερες διαστασεις για 5.5 ιντσων οθονη, αποσπωμενη μπαταρια, καμερα, αυτο με τα κολληματα εχει γινει πια καραμελα βρες μου ενα κινητο android που να το εχεις καποιο σοβαρο διαστημα και να μην εχεις δει μικρο lag, επισης βρες μου ενα κινητο απο ελλαδα με καλυτερα χαρακτηριστικα απο το lg g3 και σε καλυτερη τιμη απο το lg g3 και θα στο αγορασω εγω για να στο κανω δωρο.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ απλό. Μόνο και μόνο προσωπικά σονυ ζ2/Ζ3/κόμπακτ /μ8/νοτε3 και ο κατάλογος μπορεί να συνεχιστεί .η χειρότερη υλοποίηση της LG ever.οθοναρα έχει το g4 μην μπερδεύεσαι. Μάλλον οι κάτοχοι προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους πως έκαναν καλή αγορά.

Προς τον ts πάντως η αγορά του δεν αξίζει. Στην θέση σ θα κοιτούσα για σονυ Ζ3 / htc m8 μεταχειρισμενα από τις αγγελίες.

• Like 1
Δημοσ.

ξεκολλατε απο το θαψιμο του lg g3 μολις ακουτε lg g3 βγαζετε σπυρια καποιοι τα θετικα τα εχουμε χιλιοπει οθοναρα, οι μικροτερες διαστασεις για 5.5 ιντσων οθονη, αποσπωμενη μπαταρια, καμερα, αυτο με τα κολληματα εχει γινει πια καραμελα βρες μου ενα κινητο android που να το εχεις καποιο σοβαρο διαστημα και να μην εχεις δει μικρο lag, επισης βρες μου ενα κινητο απο ελλαδα με καλυτερα χαρακτηριστικα απο το lg g3 και σε καλυτερη τιμη απο το lg g3 και θα στο αγορασω εγω για να στο κανω δωρο.

Tι οθοναρα μωρε πας καλα?

Χαλια οθονη εχει χαλια χρωματα και χαλια αντιθεση!

Το ειχα το κινητα 4 μηνες για αυτο το λεω δν ειμαι κανας που διαβαζει απλα απο φορουμ!

Λαγκαρει το υι και ζεστενετε αυτα!

το moto x!

μν πω και xiaomi redimi note 2 η asus zen phone η alcatel idol 3

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ απλό. Μόνο και μόνο προσωπικά σονυ ζ2/Ζ3/κόμπακτ /μ8/νοτε3 και ο κατάλογος μπορεί να συνεχιστεί .η χειρότερη υλοποίηση της LG ever.οθοναρα έχει το g4 μην μπερδεύεσαι. Μάλλον οι κάτοχοι προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους πως έκαναν καλή αγορά.

Προς τον ts πάντως η αγορά του δεν αξίζει. Στην θέση σ θα κοιτούσα για σονυ Ζ3 / htc m8 μεταχειρισμενα από τις αγγελίες.

m8/note 3/ z3 compact τα βρισκεις στην τιμη του lg g3 εσυ πες μου που? το m8 για αυτα που προσφερει ειναι υπερκοστολογημενο, το z2 compact δεν υπαρχει καν στο σκρουτζ και δεν υπαρχει λογος συγκρισεις λογο μεγεθους, λογο οτι δεν ειναι καν η ναυαρχιδα της εταιρειας, και για πολους ακομα λογους....

Δημοσ.

Παιδιά ηρεμία.. Μεταχειρισμένο δεν θέλω και στα Sony δεν έχω ιδιαίτερη συμπάθεια.. Ας επαναδιατυπώσω το ζητούμενο, 2GB ram είναι αρκετά ας πούμε για τον επόμενο χρόνο ή καλό θα ήταν να κοιτάξω για κινητό με 3GB;

Δημοσ.

Tι οθοναρα μωρε πας καλα?

Χαλια οθονη εχει χαλια χρωματα και χαλια αντιθεση!

Το ειχα το κινητα 4 μηνες για αυτο το λεω δν ειμαι κανας που διαβαζει απλα απο φορουμ!

Λαγκαρει το υι και ζεστενετε αυτα!

το moto x!

μν πω και xiaomi redimi note 2 η asus zen phone η alcatel idol 3

φιλε διαβασε τι γραφω λεω καλυτερο κινητο απο ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, το xiaomi radmi note 2 πολυ καλο vfm αλλα δεν εχεις service εδω αν σου τυχει κατι στελνε και περιμενε οποτε και αυτο αρνητικο ειναι, για το asus για κανε μια βολτα απο κανενα forum να δεις τα προβληματα του. 

Δημοσ.

Το ζ3κομπακτ είναι ναυαρχίδα. Σου θιξαμε το g3σου μάλλον :-) επίσης ζ2 κόμπακτ δεν έχει υπάρξει καν δεν μίλησα για κάτι τέτοιο, πως να υπάρχει στο σκρουτζ. Ποιους άλλους λόγους; Επίσης ένα τ9 θα ήταν καλό να χρησιμοποιηθεί :-))

• Like 1
Δημοσ.

φιλε διαβασε τι γραφω λεω καλυτερο κινητο απο ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, το xiaomi radmi note 2 πολυ καλο vfm αλλα δεν εχεις service εδω αν σου τυχει κατι στελνε και περιμενε οποτε και αυτο αρνητικο ειναι, για το asus για κανε μια βολτα απο κανενα forum να δεις τα προβληματα του. 

Υπαρχουν μαγαζια στο Skroutz Που τα πουλανε στην ΕΛΛΑΔΑ !

Ειπες κινητο απο Ελλαδα οχι να εχει και σερβις στην ελλαδα!

Και ολα τα κινητα εχουν προβληματα πανε μια βολτα στα φορουμς τις lg να δεις τι γινεται!

Μεχρι να διορθωσουν το g3 (δν θυμαμαι πιο μοντελο ηταν ενας κωδικος που ολοι το λεγαν και στις αγγελιες) καθε μερα καποιος εβριζε την lg για αστοχιαν υλικων κακη κατασκευη υπερθερμανση στο τελος με τν 2-3 φουρνια εστρωσαν καπως τα πραγματα!

και σ ειπα κλτρα να δωσει 20 ευρω ακομα και να παρεις Μοτο Χ θα πιασουν τοπο τα λεφτα του!

Αααα και ποτε ειπαμε μ πενεις το asus η το xiaomi?! :D

Επίσης ένα τ9 θα ήταν καλό να χρησιμοποιηθεί :-))

Aμα παει αυτο σε μενα ειχα μαθησιακα προβληματα μικρος και ποτε δν εμαθα ορθογραφια ακομα το παλευω!

• Like 1
Δημοσ.

Το ζ3κομπακτ είναι ναυαρχίδα. Σου θιξαμε το g3σου μάλλον :-) επίσης ζ2 κόμπακτ δεν έχει υπάρξει καν δεν μίλησα για κάτι τέτοιο, πως να υπάρχει στο σκρουτζ. Ποιους άλλους λόγους; Επίσης ένα τ9 θα ήταν καλό να χρησιμοποιηθεί :-))

z3 compact τιμη σκρουτζ φιλτατε 388 ευρω οθονη 4.6' ιντσες 2gb ram , lg g3 οθονη 5.5' ιντσες 3gb ram τιμη 292 ευρω, το κομπακτ λογο οθονης μπαινει σε αλλη κατηγορια, ακομα και στην ιδια κατηγορια να το βαλουμε σου λεω αυτη την στιγμη ειναι ποιο συμφερουσα αγορα το lg g3 τι δεν καταλαβαινεις? επισης στο σχολιο σου που λες δεν μιλησες για z2 compact γραφεις ζ2/ζ3 κομπακτ, ξερω ξερω εσυ εισαι που εχεις παρει και πουλησει και ξανα αγορασει το lg g3 4 ΤΕΣΣΕΡΙΣ φορες, ε παρτο και πεμπτη φορα ισως αλλαξεις τωρα γνωμη ποτε δεν ξερεις :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...