Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , εβαλα τα windows 10 σε ενα dell inspiron N5050 με windows 7 πανω 32bit τα ειχε βαλει αυτος που το αγορασα δεν θυμαμαι αν ηταν αυθεντικα ισως γιαυτο εγινε το παρακατω προβλημα .Μολις εγινε η εγκατασταση των 10 που αργησε αρκετα μπηκα 2 φορες , κολλουσαν και λιγο , και μετα μου εβγαζε μπλε οθονη συνεχεια , δοκιμασα safe mode μπηκα για 2 λεπτα και με πεταξε και μπλε οθονη δεν προλαβα να κανω τιποτα , μετα δοκιμασα με ubuntu 15.04  να κανω back up και να κανω format να τελειωνω , τα ubuntu πληροφοριακα οταν εκανα την εγκατασταση μο πεταξε μηνυμα καταρευση προγραμματος εγκαταστασης , και στην εγκατασταση ειχα κανει swap δινοντας παραπανω χωρο στα ubuntu , αναγκαστικα μετα μπηκα στα ubuntu χωρις εγκατασταση αλλα δεν ξερω πως μπορω να βρω τα αρχεια (αυτη ειναι η μια απορια μου) , απο εκει και περα ειχα κανει ενα ελεγχο διαγνωσης σε ολο το συστημα οπου μου εβγαλε ενα error  για το σκληρο , (error code 2000-0142 , hard drive 0-s/n W048C5TJ , self unsuccesfull , status=7) , το πηγα πλαισιο μετα για να σιγουρευτω αν δεν ηταν damaged να δω αν μπορω να κανω back up και αφου καναν test μου ειπαν δεν εχει προβλημα με το hardware , αλλα φταινε τα windows 7 που ειχε οτι ισως δεν ηταν αυθεντικα και κοιτουσαν το κλειδι απο κατω του laptop το οποιο εχει φθαρει και δεν βγαζουμε ενα γραμμα , απο εκει και περα ξερει καποιος τι παιζει , ποια ειναι η προταση ωστε να κανω bαck up και να κανω format να τελειωνω , ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Ή ο σκληρος σου εχει προβλημα γενικο, οποτε τον τσεκαρεις με το hdsentinel, ή οι μνημες σου ειναι προβληματικες, οποτε τις τσεκαρεις με το memtest.

Και τα 2 ειναι στο hirens boot cd. Το κατεβαζεις απο εδω, αποσυμπιεζες το iso απο το zip, το γραφεις σε ενα δισκακι και εκκινεις απο αυτο.

http://www.hirensbootcd.org/hbcd-v152/

Δημοσ.

το πλαισιο που εκανε ελεγχο μου λεει δεν εχει προβλημα το hardware φιλε , καποια ιδεα για back up?

Στη θεση σου θα εκανα αυτο που σε λεει ο Jim_p για αρχη, (και θα γινει και πιο γρηγορα) ,και οχι  αυτο που σε ειπαν στο πλαισιο...Να υποθεσω, turbo x εχεις ;

Δημοσ.

αυτο που ειπε ο jim_p κανω σημερα δεν εχω τελειωσει ακομα , dell εχω το γραφω στην αρχη , αν το hardware ειναι τελικα κομπλε αυτο ρωτησα μετα τι προτεινετε ? ευχαριστω

Ναι sorry,Dell γραφεις οτι εχεις ,λαθος μου.

Το hd sentinel τι αποτελεσμα σε εδωσε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...