Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...εχω το εξης θεμα.υπολογιστης φιλου που ειχε να δουλεψει 5 μερες,οταν πηγε να τον ανοιξει,απλως αναβοσβηνε ολη την ωρα. Βγαζοντας τον λοιπον απο την πριζα και ξαναπροσπαθει να τον ανοιξρι αλλα δυστηχως τα ιδια.γιατι συμβαινει αυτο;καμια ιδεα;

Δημοσ.

Και είπες... Που να το ποστάρω; Ας το ποστάρω στις προσφορές! :P

Λάθος section.

Μπορεί να το πουλάει :P

ontopic: Δες την υγεία του δίσκου με HD Sentinel, υπάρχει και έκδοση dos

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα...εχω το εξης θεμα.υπολογιστης φιλου που ειχε να δουλεψει 5 μερες,οταν πηγε να τον ανοιξει,απλως αναβοσβηνε ολη την ωρα. Βγαζοντας τον λοιπον απο την πριζα και ξαναπροσπαθει να τον ανοιξρι αλλα δυστηχως τα ιδια.γιατι συμβαινει αυτο;καμια ιδεα;

Εάν πατήσεις F2 ή Del μπαίνει στο bios;

Εάν ΝΑΙ τότε έλεγξε τον σκληρό δίσκο.

Εάν ΟΧΙ τότε μπορεί να είναι πολλά πράγματα (τροφοδοτικό, μητρική, επεξεργαστής, κλπ)

Δημοσ.

Σορυ για το ποστ σε λαθος θεμα.. οντως πρεπει να το τσεκαρω απο κοντα. Οταν θα ριξω την ματια μου θα σας ενημερωσω.. ευχαριστω.

Σορυ για το ποστ σε λαθος θεμα.. οντως πρεπει να το τσεκαρω απο κοντα. Οταν θα ριξω την ματια μου θα σας ενημερωσω.. ευχαριστω.

Ναι ρε φίλε, προσέχουμε λίγο που ποσταρουμε και τι.

Ειμαι απο κινητο αυτη την στιγμη και ειμαι στη δουλεια.πραγμα που δεν ειχα χρονο και δυνατοτητα να ασχοληθω με την απροσεξια.ζητω συγγνωμη λοιπον ινσομνιακς. Οσο για σενα MRGao-geo δεν θα καθισω να σου απολογηθω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...