Άσπρος Γάτος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τελικά αποκαλύφθηκε πως το άτομο που μου έκανε τις φάρσες ήταν το ίδιο και το αυτό. Συγνώμη για την αναστάτωση. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2015 από Άσπρος Γάτος 4
shine Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 πάντως αν χρειαστεί έχω γνωστό με γραφείο τελετών, ήταν φίλοι με τον πατέρα μου, πιστεύω μπορώ να σου κανονίσω μια καλή τιμή.
Tmark Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Πήρες πολύ κυριολεκτικά το τίτλο της ενότητας "Δίκτυα και Ασφάλεια" μου φαίνεται. 1
NikosKallithea Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εγώ δεν κατάλαβα γιατί ασχολεισαι, της μαφίας είσαι?
Sotosgl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μου ειπαν να μη μιλησω στην αστυνομια ΟΧΙ στο μεγαλυτερο τεχνολογικο Forum της Ελλαδας Τεσπα ο Σφακιανακης (οχι ο τραγουδιστης) ειναι θειος μου θα τον ενημερωσω για το θεμα σου και το κριμα στον λαιμο σου. Κοινως εχω θειο στην Διωξη 1
Άσπρος Γάτος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Θα προσπαθήσω να εξαφανιστώ για λίγο καιρό κι αν δεν σταματήσουν τότε δεν ξέρω ειλικρινά. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2015 από Άσπρος Γάτος 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εξαφανίσου, κατά προτίμηση σε κάποιο βουνό για να σε χτυπήσει και φρέσκος αέρας.
Άσπρος Γάτος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) EDIT: Τελικά αποκαλύφθηκε πως το άτομο που μου έκανε τις φάρσες ήταν το ίδιο και το αυτό. Συγνώμη για την αναστάτωση. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2015 από Άσπρος Γάτος
soteras Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Αχ κάτι τέτοια θέματα ποστάρονται όταν υπάρχουν αργίες και γελάω. Θυμήθυκα τώρα τον τυπά με το χαμαμ και όλα τα υπόλοιπα και απλά γελάω.
Sotosgl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Αν εισαστε παλιοι σιγουρα θα θυμαστε και τον "εξαποδω" που μας ερχοταν κατα καιρους με νεα project Artificial Intelligence. Αχχ καλες εποχες
Centurion Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ TOPIC!!! 1ο λάθος: Στο Μπλα Μπλα έπρεπε να πας. 2ο λάθος: Δεν είναι ΠΣΚ. Κατά τα άλλα ελπίζω να ξεμπλέξεις γρήγορα. Αυτές οι καταστάσεις ξέρω ότι είναι πολύ ψυχοφθόρες.
0verc0me Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ TOPIC!!!1ο λάθος: Στο Μπλα Μπλα έπρεπε να πας. 2ο λάθος: Δεν είναι ΠΣΚ. Κατά τα άλλα ελπίζω να ξεμπλέξεις γρήγορα. Αυτές οι καταστάσεις ξέρω ότι είναι πολύ ψυχοφθόρες. 3o λαθος: ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ TOPIC!!! (κοινως: αν το θεμα ανηκει σε αλλο θεμα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα