Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος θα το ελεγε οτ θα φτασουμε να παρακαλάμε για ενα onepluse αντε για ενα Samsung αλλα για one pluse γελανε τα τσιμέντα για ενα κινητο με προδιαγραφές του 2013 δεν νομιζω onepluse

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

για ποιο λογο βαλαν τον 801? θα μας τρελανουν καποιες εταιριες.. καλυτερα να παρεις mi4 4g πιο φθηνο θα ναι..

επισης αυτο που δεν υποστηριζουν 4Κ βιντεο ενω το hardware που εχουν το επιτρεπει δε το καταλαβαινω (και στο mi4c συμβαινει το ιδιο)

άλλο 6.9χιλιοστά πάχος και άλλο 8.9. επίσης η κάρτα μνήμης που παίρνει, και η άμολεντ οθόνη..... ακόμα και η κατασκευή ανώτερη είναι του oneplus... να μου έλεγες mi4c να πω οκ καλός επεξεργαστής...(αν και θα σε ρωτούσα περι τιμης)

μη λέμε ομως ότι θέμε

Δημοσ.

Καλά μην τρελαθούμε κιόλας,να περιμένω πρόσκληση για να αγοράσω ένα midrange τηλέφωνο. Με λιγότερα χρήματα αγοράζω xiaomi mi4c με 808 64bit φετινής σοδιάς! Αλλά γούστα είναι αυτά,περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

δηλαδή θα πάρεις ένα κινητό με 1.5 SAR. Και γαμώ; Τι θα ψήνεις με αυτο;

• Like 1
Δημοσ.

Ε αφου γλιτωνουν λεφτα απο το τμημα σχεδιασμου και υλοποιησης συσκευης και λογισμικου λογικο ειναι να εχουν την ευχερεια να βαζουν specs. Εχω ενα xiaomi mi4c και εχει χαλασει λιγο μηπως ξερεις που πρεπει να το παω για εγγυηση ? Επισης εχω και ενα meizu δεν εχει παρει ποτε αναβαθμιση .....

To Meizu μου εχει παρει περισσοτερες αναβαθμισεις απο οτι πηρε το Samsung μου σε ολη του την ζωη.... μέσα σε 9 μήνες αυτά.

Η εγγύηση ειναι οντως ενα θέμα. Αν η συσκευη ερθει και δουλευει αψογα, αψογα θα συνεχίσει. Οι πιθανοτητες ειναι μαζί σου. Τωρα αν ερθει με αστοχία, το επιστρέφεις και θα στο αλλάζουν... χρονοβόρα διαδικασία. Αν σου χαλάσει τώρα μετα απο ένα χρόνο... tough luck... on a happier note ομως, το χεις πληρώσει τα μισα λεφτά. Πάρε ενα νεότερο.

Εγω δεν το βρίσκω φυσιολογικό ενα κινητό να ζητά πάνω απο 5 κατοστάρικα, οπως επίσης δεν βρίσκω καθολου φυσιολογικα τα προσφερόμενα σπεκς/τιμή απο τους παραδοσιακούς κατασκευαστές.

H Xiaomi και η Meizu ειναι 2 πολυ σοβαρες και ανταγωνιστικές εταιρίες και η πιθανότητα να βρεθεις με σκάρτο κινητο που θα το παρατήσουν απο development ειναι παρα πολυ μικρή. 

Δεν λεω πως ειναι ολα ροδινα ετσι? Υπάρχει και απιστευτη σαβούρα... γι αυτό μαθαινεις να ξεχωρίζεις και να ψωνιζεις εξυπνα.

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδή θα πάρεις ένα κινητό με 1.5 SAR. Και γαμώ; Τι θα ψήνεις με αυτο;

Τι θες να ψήνει? 

Εσυ γιατι δεν κοιτάς την καμουφλαρισμένη κεραία απέναντι απο το διαμέρισμά σου και ασχολείσαι με αστείες ποσότητες ισχύος που θα ειχαν νοημα μονο αμα ζούσες 500 χρόνια.

Επίσης... γιατι να ψήνει κάτι? Ειναι η δεν ειναι μέσα στις προδιαγραφές που έχουν οριστεί? Αν είναι τέλος και η οποια συζητηση ειναι λιγο ανούσια.

Δημοσ.

Τι θες να ψήνει?

Εσυ γιατι δεν κοιτάς την καμουφλαρισμένη κεραία απέναντι απο το διαμέρισμά σου και ασχολείσαι με αστείες ποσότητες ισχύος που θα ειχαν νοημα μονο αμα ζούσες 500 χρόνια.

Επίσης... γιατι να ψήνει κάτι? Ειναι η δεν ειναι μέσα στις προδιαγραφές που έχουν οριστεί? Αν είναι τέλος και η οποια συζητηση ειναι λιγο ανούσια.

Οντως ισχυει δεν νομιζω με τοση ακτινοβολια γυρω μας το smartphone να μας βλαψει. Μην ειστε τοσο μικροφοβικοι.

Δημοσ.

Πάνω από 50 σχόλια

Τη βασική έλλειψη όμως κανένας:

Με τον 801 μπορεί να τραβάει βίντεο 4Κ. Όμως ΟΧΙ.

Για μη μιλήσουμε για απουσία notification led και απουσία backlight στα πλήκτρα.

Πόσο "ευκαιρία" είναι όταν το Xiaomi Mi4c έχει τις ίδιες προδιαγραφές, καλύτερο Soc, είναι φθηνότερο και άμεσα διαθέσιμο;

Κρίμα γιατί το περίμενα για το επόμενο κινητό μου...

Δημοσ.

αυτά τα κινητά είναι υπέροχα να τα κοιτάς αλλά δε νομίζω πως τα πιάνεις ποτέ χωρίς θήκη διότι τα λυπάσαι και ανησυχείς μήπως γρατζουνιστούν

και βέβαια στο τέλος καταλήγεις να τα έχεις μέσα σε μια πλαστικούρα

ενώ τα mi4x τα χαίρεσαι, μια προστασία οθόνης και τελείωσε

σαν σχεδιασμός είναι super πάντως - ξαδερφάκι των premium samsung/apple

Δημοσ.

Πάνω από 50 σχόλια

Τη βασική έλλειψη όμως κανένας:

Με τον 801 μπορεί να τραβάει βίντεο 4Κ. Όμως ΟΧΙ.

Για μη μιλήσουμε για απουσία notification led και απουσία backlight στα πλήκτρα.

Πόσο "ευκαιρία" είναι όταν το Xiaomi Mi4c έχει τις ίδιες προδιαγραφές, καλύτερο Soc, είναι φθηνότερο και άμεσα διαθέσιμο;

Κρίμα γιατί το περίμενα για το επόμενο κινητό μου...

Notfication led έχει, το γράφει και στα specs.

Δημοσ.

Αυτοι οι αριθμοι που ειναι στην κινα ? Οπου η κυβερνηση κουμουνισμου αφηνει ελευθερο τον ανταγωνισμο ? Εξω απο την κινα τι κανει ...Αυτες οι συσκευες ειναι κυριως για την κινα ,σε αναπτηγμενες και ελευθερες αγορες απα-τες θα πηγαινανε,κανενας δεν θα τις προτιμουσε απεναντι σε htc,lg,samsung κτλπ.

Φυσικά. Στις αναπτυγμένες αγορές όπου όλοι είναι πολύ πλούσιοι, όλοι αγοράζουν iphone και htc, lg, samsung. Κατά προτίμηση rose21 gold χρώμα...

Δημοσ.

Όποιος έχει Oneplus One ή Onplus Two και έχει ΚΑΙ γυναίκα, είναι ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για το "significant other"

για όποιον δεν έχει γυναίκα.....

πρέπει πρώτα να βρει γυναίκα.

τι περίμενες να δεις στο spoiler, ήταν προβλέψιμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...