yimmiyimmi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Εγώ χρήστης android είμαι λόγω του vfm με κάποια κινητά που έχουν flagship specs αλλά θεωρώ ότι το να πάρεις το m9 ή το s6 κλπ είναι αστείο το να μη πας σε iphone κακά τα ψέμματα τα προϊόντα apple είναι διαφορετικά σε θέμα υλικού και το ios που το χρησιμοποιώ από φίλους μου φαίνεται πιο ωραίο
Midenismos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Εγώ χρήστης android είμαι λόγω του vfm με κάποια κινητά που έχουν flagship specs αλλά θεωρώ ότι το να πάρεις το m9 ή το s6 κλπ είναι αστείο το να μη πας σε iphone κακά τα ψέμματα τα προϊόντα apple είναι διαφορετικά σε θέμα υλικού και το ios που το χρησιμοποιώ από φίλους μου φαίνεται πιο ωραίο Το χειρότερο είδος καταναλωτή είναι αυτό. Τον έχουν πείσει λέμε.
DJTaurus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Άρθρο για τα οικονομικά αποτελέσματα της Apple έχουμε να δούμε σχεδόν 1 χρόνο... τις τελευταίες ημέρες ότι PR είπε ο Cook σε 1-2 συνεντεύξεις έχει γίνει άρθρο.... χέστηκε η φοράδα στ αλώνι εκτός από τους Android haters που γράφουν κλασικά το μακρύ και το κοντό τους... ας τους προσγειώσουμε και πάλι στην πραγματικότητα. Link 1
ariannaki85 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 εγώ πάντως το γύρισα απο iphone σε android, κατα αναγκη βέβαια καθώς ο bro έβαλε το iphone στο blender (καταραμένο youtube). όσο καλό και να φαίνεται το android, σου λείπει αυτή η αίσθηση που σου δίνει το ios. τι έκανε λέει; :D
haHa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αναμενομενο ειναι ,ο μονος ανασταλτικος παραγοντας για τους κατοχους των android ναυαρχιδων (τους αλλους δεν τους αφορα το θεμα ειναι overbudget για αυτους ετσι και αλλιως ) ωστε να κανουν την μεταβαση στα ipnone ηταν η μικροτερη οθονη. Mε την εισοδο στην αγορα του plus πλεον δεν συντρεχει κανενας λογος εξου και αυτα τα αποτελεσματα . Τα τελειως λαθος συμπερασματα που βγαζεις ειναι "λογικα" απο την στιγμη που εχεις λαθος στοιχεια κ δεν μπορεις να δεις αντικειμενικα. Η πραγματικοτητα ειναι οτι περισσοτεροι χρηστες(ποσοστιαια) το 2015 εφυγαν απο iOS για Android απο οτι απο Android για iOS. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2015 από haHa
nickelodeon Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Link Είναι οι μόνοι που κάνουν review σε nexus και αναφέρουν περισσότερες φορές την λέξη apple από google. Just pathetic.
Rumpelstiltskin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 τι έκανε λέει; :D μη γελάς γιατί ακόμη το κλαίω. 1
DiversionR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Έχει ένας φίλος το 4s και φαίνεται πολύ ωραίο (αν και παλιό).... Αλλά αυτό το not even close στο vfm με τρελαίνει!! Όχι για ένα μισοδαγκωμένο μήλο να πληρώσουμε μια περιουσία..... Άσε που η ποιότητα της apple δεν υπήρχε πάντα... Μην ξεχνάμε ότι μέχρι και το 5 τα ακούμπαγες στο τραπέζι και ράγιζε το γυαλί από πίσω (το κόστος αντικατάστασης δεν το αναφέρω καν..)!! Εγώ πιστεύω ότι οι περισσότεροι το παίρνουν επειδή έχει γίνει μόδα... Πάντως ένας σοβαρός λόγος που θα με έκανε να αγοράσω προϊόν της apple είναι η σταθερότητα που παρουσιάζει το λογισμικό του. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κρύψω ότι όλα της τα προϊόντα έχουν μια άλφα αισθητική. Αλλά και πάλι υπάρχουν πολύ αξιόπιστα και καλόγουστα τεχνολογικά προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές..
ariannaki85 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 [qme=Rumpelstiltskin" post="54438501" timestamp="1448064484]μη γελάς γιατί ακόμη το κλαίω. Σε νοιωθω εμένα το παλιό 3gs μου χε ρίξει το γατι και εσπασε κ ,μου ηρθε να το βρασω 1
adi32 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Το θεμα ειναι το τι ζηταει καποιος απο ενα κινητο Εγω πχ με 100ε εχω Games GPS XBMC Live stream +100000000000 εφαρμογες free ,+ καλη μπαταρια , καλα χαρακτηριστικα , πληρως παραμετροποιησιμο ......................... αλλα δεν μπορω να κανω το κομματι μου Αλλος θελει ενα ωραιο κουτι με ενα μηλο που κοστιζει 800ε και του αρκει να κανει το 1/10 απο αυτα Οταν ερθει η κρισιμη ωρα ομως ο φιλος με το μηλο θα σου πει δεν ανοιγεις το gps γιατι χαθηκαμε ή βαλε να δουμε τον ταδε αγωνα ...... 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Το θεμα ειναι το τι ζηταει καποιος απο ενα κινητο Εγω πχ με 100ε εχω Games GPS XBMC Live stream +100000000000 εφαρμογες free ,+ καλη μπαταρια , καλα χαρακτηριστικα , πληρως παραμετροποιησιμο ......................... αλλα δεν μπορω να κανω το κομματι μου Αλλος θελει ενα ωραιο κουτι με ενα μηλο που κοστιζει 800ε και του αρκει να κανει το 1/10 απο αυτα Οταν ερθει η κρισιμη ωρα ομως ο φιλος με το μηλο θα σου πει δεν ανοιγεις το gps γιατι χαθηκαμε ή βαλε να δουμε τον ταδε αγωνα ...... Ας συμφωνήσω με την πρώτη σου φράση: το θέμα είναι όντως τι ζητάς από την κάθε συσκευή που αγοράζεις, είτε αυτό είναι κινητό είτε είναι ακίνητο είτε είναι αυτοκίνητο. Έχε όμως υπ' όψιν σου ότι επειδή δεν με ενδιαφέρει η παραμετροποίηση ή δεν μετράω τις εφαρμογές με την ποσότητα ή με τον τόνο, δεν με κάνει λιγότερο απαιτητικό. Κι επειδή, καλώς ή κακώς, δίνω τα δικά μου χρήματα να αγοράσω αυτό που θέλω, η δική μου επιλογή είναι ακριβώς αυτό: δική μου. Όχι δικη σου. Και το γράφω αυτό γιατί οι χρήστες android έχετε αποδυθεί σε μια προσπάθεια να πείσετε ότι η δουλειά σας γίνεται με συσκευή των 100 ή των 150 ευρώ. Άσε μας λοιπόν να γνωρίζουμε πολύ καλά τις δικές μας ανάγκες και κοιτάξτε να πειστείτε εσείς για τη σωστή επιλογή σας. ΥΓ: Παρεμπιπτόντως, για να μην εκτίθεσαι όταν γράφεις ανακρίβειες, μάθε (έστω και τώρα) οτι στα άλλα λειτουργικά πλην android δεν θα χρειαστεί να "ανοίγεις το gps" γιατί το GPS είναι εκεί. Όποτε το χρειαστείς. Δεν κλείνει γιατι δεν χρειάζεται να κλείσει χειροκίνητα, θα κλείσει μόνο του όταν δεν χρησιμοποιήσεις κάποια εφαρμογή που το χρησιμοποιεί. 2
adi32 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Σορρυ δεν το διευκρινησα καλα Ανοιξε την εφαρμογη για το Gps ηθελα να πω
sepsekasan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Το θεμα ειναι το τι ζηταει καποιος απο ενα κινητο Εγω πχ με 100ε εχω Games GPS XBMC Live stream +100000000000 εφαρμογες free ,+ καλη μπαταρια , καλα χαρακτηριστικα , πληρως παραμετροποιησιμο ......................... αλλα δεν μπορω να κανω το κομματι μου Αλλος θελει ενα ωραιο κουτι με ενα μηλο που κοστιζει 800ε και του αρκει να κανει το 1/10 απο αυτα Οταν ερθει η κρισιμη ωρα ομως ο φιλος με το μηλο θα σου πει δεν ανοιγεις το gps γιατι χαθηκαμε ή βαλε να δουμε τον ταδε αγωνα ...... +1 Android is the best
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα