Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λάθος. Κοστολογούν υψηλότερα τα προιόντα τους σε διαφορετικό target group. Για παράδειγμα το ios / osx έχουν μίκρο μερίδιο αγοράς σε σχέση με το android / windows τα κέρδη όμως είναι πολύ μεγαλύτερα. Πάρα πολύ μεγαλύτερα.

Συμφωνω, αλλα δεν παυει ομως να ισχυει και αυτο που λεω, οτι η φιλοσοφια καθε εταιριας και μαγαζιου ειναι να εχει οσο πιο πολλες πωλησεις.

Μπορει να βρηκαν την χρυση φορμουλα με την αντιστροφως αναλογη τακτικη τους στο θεμα της κοστολογησης.

Και μην νομιζεις στο εξωτερικο full iphone ειναι, αντε κανεναν ασιατικης καταγωγης να δεις με κανενα s6, δεν ειναι οπως εδω που οταν βγαζει καποιος iphone λες οτι θα εχει πουλησει ναρκωτικα ή δεν θα εχει καρτα.

• Like 1
  • Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ετσι σου παν οι συντροφοι ε; Για λιγους;

Σκοπος της καθε εταιριας ειναι να πουλησει τα προϊοντα της ακομα και στον πλανητη Αρη.

Επειδη παλια ειχε προϊον της apple, λιγοι τα εχεις μπερδεψει μαλλον...

Σου ευχομαι να ανοιξεις μαγαζι, επιχειρηση και να εχεις λιγους πελατες

Λάθος. Κοστολογούν υψηλότερα τα προιόντα τους σε διαφορετικό target group. Για παράδειγμα το ios / osx έχουν μίκρο μερίδιο αγοράς σε σχέση με το android / windows τα κέρδη όμως είναι πολύ μεγαλύτερα. Πάρα πολύ μεγαλύτερα.

Και ψηλά κοστολογουν,και φυσικα θελουν να πουλήσουν οσο το δυνατον περισσοτερο,γιατι λαθος?

Δεν διαφωνείτε καπου :P

• Like 1
Δημοσ.

αντε μωρε...εκατσα κι εγω να διαβασω τα σχολια..να μπει κανενας iphonακιας η κανενας adroidακιας και να τσακωθουν λιγο αλλα..τιποτα...πολυ light σας βλεπω...

Δημοσ.

Συμφωνω, αλλα δεν παυει ομως να ισχυει και αυτο που λεω, οτι η φιλοσοφια καθε εταιριας και μαγαζιου ειναι να εχει οσο πιο πολλες πωλησεις.

Μπορει να βρηκαν την χρυση φορμουλα με την αντιστροφως αναλογη τακτικη τους στο θεμα της κοστολογησης.

Και μην νομιζεις στο εξωτερικο full iphone ειναι, αντε κανεναν ασιατικης καταγωγης να δεις με κανενα s6, δεν ειναι οπως εδω που οταν βγαζει καποιος iphone λες οτι θα εχει πουλησει ναρκωτικα ή δεν θα εχει καρτα.

Η φιλοσοφία τους είναι να πουλήσουν όσο περισσότερα μπορούν αλλά στοχευμένα, το αγοραστικό κοινό θα είναι αναγκαστικά μικρότερο λόγω κόστους προιόντος.

Εταιρίες/επιχειρήσεις σαν την Apple που αποσκοπούν στο μικρότερο αγοραστικό κοινό αλλά περισσότερο φουσκομένο πορτοφόλι σε premium κατηγορία προιόντων αμάξια, ρολόγια, είδη ρουχισμού κτλ. που δεν βασίζονται στην κουτσή μαρία για να βγάλουν κέρδη.

Οπότε εκ των πραγμάτων θα είναι λιγότερα τα κομμάτια. Αυτό δεν είναι μειονέκτημα ούτε δικαιολόγία της εταιρίας το ότι έχουν η είχαν στο παρελθόν λιγότερους πελάτες. Εγώ έτσι το αντιλήφθικα απο αυτό που έγραψες σαν απάντηση στον φίλο παραπάνω, sorry αν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Είπα να μην γράψω περί του θέματος αλλά δεν γίνετε.. διαβάζω διάφορα σχόλια περί τιμής, αγοράς κλπ κλπ. Τα iPhone έχουν φτιαχτεί για τις δυτικές αγορές όχι για την ανατολική Ευρώπη/Βαλκάνια όπου το κινητό κοστίζει δίχως συμβόλαιο 2 μισθούς. Ένας κάτοικος Γερμανίας, Αγγλίας, Αυστρίας,Ολλανδίας θα το αγοράσει με συμβόλαιο και θα πληρώνει πχ 39€ τον μήνα με τα λεγόμενα Flat plans (όλα απεριόριστα) δίχως προκαταβολή. Δεδομένα που για τις Ελληνικές υπηρεσίες κινητής είναι ανήκουστα. Οπότε δεν ωφελεί το μίσος και το κράξιμο. Κανονικά αυτούς που θα έπρεπε να κράξουμε είναι τις Ελληνικές εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που εκμεταλλεύονται τις τιμές ενώ οι αντίστοιχες δυτικές αντιπροσωπείες (Vodafone πχ) προσφέρει τις ναυαρχίδες της Apple και της Samsung σε χαμηλές τιμές με συμβόλαια.

• Like 2
Δημοσ.

αντε μωρε...εκατσα κι εγω να διαβασω τα σχολια..να μπει κανενας iphonακιας η κανενας adroidακιας και να τσακωθουν λιγο αλλα..τιποτα...πολυ light σας βλεπω...

Εσύ λες αυτό αλλά εδώ αναστήθηκε ολόκληρος Michael Jackson έτοιμος με τα pop corn για να δει λίγο "καφενείο των φιλάθλων" αλλά τίποτα...

Δημοσ.

Εσύ λες αυτό αλλά εδώ αναστήθηκε ολόκληρος Michael Jackson έτοιμος με τα pop corn για να δει λίγο "καφενείο των φιλάθλων" αλλά τίποτα...

Άσε χάλασε και το Insomnia.. πάνω που περίμενα να έχουμε θέαμα μέχρι την δευτέρα, αρχίσανε τις Light συζητήσεις. :P

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά, ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ να γεμίσει ο κόσμος iPhone & iPad. Θέλω να ανήκω σε μια ΜΙΚΡΗ "ΚΑΣΤΑ" χρηστών, όχι "στον κατιμά" του σορού.

Αυτά.

Έχει γεμίσει όμως.

Δεν μπορείς να ανήκεις σε αυτήν την μικρή κάστα πλέον.

Σε αυτήν ανήκουμε εμείς με wp και οι άλλοι με bb πλέον :P

Και γω γιαυτο μπήκα :P

Ξενέρωσα

• Like 2
Δημοσ.

Έχει γεμίσει όμως.

Δεν μπορείς να ανήκεις σε αυτήν την μικρή κάστα πλέον.

Σε αυτήν ανήκουμε εμείς με wp και οι άλλοι με bb πλέον :P

Και γω γιαυτο μπήκα :P

Ξενέρωσα

Σωστός. Καταρχήν είναι καλό να γίνει η συσκευή/λειτουργικό που χρησιμοποιείς Mainstream, γιατί; Μεγαλύτερη συμβατότητα και μεγαλύτερη ποσότητα εφαρμογών και υπηρεσιών. Για αυτό τον λόγο πολλοί Lumia χρήστες παραπονιούνται, λόγω των εφαρμογών. Αν πχ στο μέλλον γίνουν και τα Windows Phones Mainstream τότε θα δούμε και εκεί πολλές περισσότερες εφαρμογές και συμβατές υπηρεσίες.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστός. Καταρχήν είναι καλό να γίνει η συσκευή/λειτουργικό που χρησιμοποιείς Mainstream, γιατί; Μεγαλύτερη συμβατότητα και μεγαλύτερη ποσότητα εφαρμογών και υπηρεσιών. Για αυτό τον λόγο πολλοί Lumia χρήστες παραπονιούνται, λόγω των εφαρμογών. Αν πχ στο μέλλον γίνουν και τα Windows Phones Mainstream τότε θα δούμε και εκεί πολλές περισσότερες εφαρμογές και συμβατές υπηρεσίες.

Τότε θα αρχίσω και γω να "ξινίζω" όπως εσύ, γιατι μου αρέσει να ειμαι με τους λίγους :)
Δημοσ.

Μακράν το πιο πανασχημο και δύσχρηστο λειτουργικό είναι της google. Λόγω χρημάτων εχω xiaomi mi4 με την miui ειδικά ή 7 η οποία είναι χαρμαοφθαλμων σε σχέση με τα nexus. Αν είχα να δώσω 1000 ευρώ για κινητό σίγουρα θα επαιρνα apple. :ν τα apple είχαν 400-500 ευρώ θα έπαιρναν ακόμα ένα 20% της αγοράς αμέσως....

Δημοσ.

Μακράν το πιο πανασχημο και δύσχρηστο λειτουργικό είναι της google. 

Μόλις ειπες το ,κατα κοινη ομολογια,πιο παραμετροποιήσιμο λειτουργικο δυσχρηστο,εν τω μεταξυ.

Enough said

• Like 3
Δημοσ.
Πραγματικά έχει "αλλάξει Εποχή" η Apple - με τέτοιου είδους δηλώσεις.

ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ για το Android και γενικά για κάθε τί που δε έχει το "μήλο"; ...Θα 'ταν η απάντηση του μακαρίτη (Τζομπς).

Χεστήκαμε για το Android! ΟΥΔΕΠΟΤΕ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Apple (δηλαδή του Τζομπς!) ενδιαφερόταν για το τί κάνουν οι άλλοι ή για το να 'χει "το μεγαλύτερο μέρος της πίτας" (την αγορά)!

Ανέκαθεν η φιλοσοφία του Τζομπς ήταν ότι η Apple θα 'ναι ό,τι η Ρολς-Ρόις στα αυτοκίνητα: Η ΑΠΟΛΥΤΗ LUXURY εταιρεία λογισμικού & hardware, που φτιάχνει πρωτοποριακά πράγματα ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ! ΓΙΑ... ΛΙΓΟΥΣ!

Αδιάφορο - προσωπικά - μου είναι αν θα "νικήσουν" την Google και το Android. Βασικά, ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ να γεμίσει ο κόσμος iPhone & iPad. Θέλω να ανήκω σε μια ΜΙΚΡΗ "ΚΑΣΤΑ" χρηστών, όχι "στον κατιμά" του σορού.

Αυτά.

Είσαι τόσο ξεχωριστός που έχεις την ίδια συσκευή με την τελευταία φοιτητριουλα και με κάθε bimbo της υφηλίου. Και εις ανώτερα!

• Like 6
Δημοσ.

Πιστεύω το android είναι χειμώνες πίσω από το ios σε λειτουργίες σταθερότητα ενώ το android θέλει πυρήνες ραμ μπαταρίες μεγάλες και πάλι δεν πατάει καλά ψηφίζω επόμενη αγορά iphone δηλαδή σε δύο τρία χρόνια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...