lagermon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Το Android έχει 1,4 δις χρήστες. Σε ένα τρίμηνο σύμφωνα με τον Cook πήγαν 15 εκατομμύρια σε iPhone. Τρομερή απώλεια. Μείον πόσοι μεταπηδησαν από iPhone σε Android. 4
macboy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Και οι δυο εταιρίες έχουν τα καλά και τα κακά τους!!' Για κάποιους το ρομπότ είναι προσιτό με φθηνά κινητά που ο μέσος καταναλωτής μπορεί να αγοράσει!!! Για κάποιους άλλους το μήλο είναι ποιότητα κατασκευής!!! Απο εκεί και πέρα ο μέσος χρήστης κινητού το πέρνει για φιγούρα και τσατ στο Facebook!!! 3
x_vagos_x Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Συγνώμη, αλλά από τι άλλο θα μπορούσαν να προέρχονται; 10
Beerloah Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Και τα δυο λογισμικά είναι πολύ όμορφα και λειτουργικά. Ίσως το iOS να είναι πιο σταθερό, αλλά και το Android κάνει πολλά βήματα εμπρός κάθε φορά. Και τα δυο έχουν καλά και κακά, οπότε peace. Είχα iPhone (το χάρηκα το iOS), τώρα γουστάρω Android. Έτσι πάει παιδιά, πότε από εδώ, πότε από εκεί. Οπότε τέτοιες ειδήσεις, δεν πρέπει να παίρνονται της μετρητής. 4
MichaelJackson Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Πως τα μετράνε τα ποσοστά αυτά ; Λογικά από τα στατιστικά των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.
labrosviz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω γιατι αλλα μολις ανεβάζει τέτοιου είδους ειδήσεις το insomnia μου ερχεται να γελασω...οχι για την ειδηση που την βρισκω πολυ ενδιαφέρον αλλα για τα fanboys...αν δεν ειμαι και πολυ καλα αμέσως φτιάχνει η ψυχολογία μου γιατι ξερω οτι θα το διασκεδάσω με τα σχόλια... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω με το Android είναι που κάθε εταιρεία βγάζει την δική της εκδοχή με το δικό της bloatware που ούτε καν remove δεν γίνεται. Στην καλύτερη disable.
MichaelJackson Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω με το Android είναι που κάθε εταιρεία βγάζει την δική της εκδοχή με το δικό της bloatware που ούτε καν remove δεν γίνεται. Στην καλύτερη disable. Αυτό ονομάζεται Fragmentation
Beerloah Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω με το Android είναι που κάθε εταιρεία βγάζει την δική της εκδοχή με το δικό της bloatware που ούτε καν remove δεν γίνεται. Στην καλύτερη disable. Αυτό αφενός μεν είναι καλό διότι υπάρχει ποικιλία, αλλά και κακό ταυτόχρονα διότι επιβαρύνει ορισμένες συσκευές. Υπάρχουν ωστόσο μερικά πρόσθετα εταιριών, που είναι χρήσιμα και δεν επιβαρύνουν. Για παράδειγμα της Motorola ή της LG, τα βρίσκω ελαφριά και χρήσιμα. Ωστόσο δεν θα έλεγα το ίδιο και για της Samsung. Καλό βέβαια θα ήταν, να υπάρχει η επιλογή της απεγκατάστασης, γιατί υπάρχουν άτομα που δεν τα θέλουν (ή μερικά από αυτά). 2
MichaelJackson Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Αυτό αφενός μεν είναι καλό διότι υπάρχει ποικιλία, αλλά και κακό ταυτόχρονα διότι επιβαρύνει ορισμένες συσκευές. Υπάρχουν ωστόσο μερικά πρόσθετα εταιριών, που είναι χρήσιμα και δεν επιβαρύνουν. Για παράδειγμα της Motorola ή της LG, τα βρίσκω ελαφριά και χρήσιμα. Ωστόσο δεν θα έλεγα το ίδιο και για της Samsung. Καλό βέβαια θα ήταν, να υπάρχει η επιλογή της απεγκατάστασης, γιατί υπάρχουν άτομα που δεν τα θέλουν (ή μερικά από αυτά). Η Σωστή εκμετάλλευση του λειτουργικού Android γίνεται όπως είπες από εταιρίες όπως η Google, Motorola κλπ όπου το λειτουργικό σύστημα τρέχει σχεδόν παρθένο στην συσκευή και έχει τακτικές ενημερώσεις. 2
coffeex Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Η Σωστή εκμετάλλευση του λειτουργικού Android γίνεται όπως είπες από εταιρίες όπως η Google, Motorola κλπ όπου το λειτουργικό σύστημα τρέχει σχεδόν παρθένο στην συσκευή και έχει τακτικές ενημερώσεις. Εγώ πιστεύω αρκετά και στην BlackBerry, πιστεύω ότι εκτός από τα δικά της πράγματα που θα τρέχει στο Android θα δίνει και τις ενημερώσεις. 1
Beerloah Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Η Σωστή εκμετάλλευση του λειτουργικού Android γίνεται όπως είπες από εταιρίες όπως η Google, Motorola κλπ όπου το λειτουργικό σύστημα τρέχει σχεδόν παρθένο στην συσκευή και έχει τακτικές ενημερώσεις. To stock android είναι ό,τι καλύτερο φίλε, δεν το συζητώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα