gta Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα, έκανα format σε ένα laptop με windows 7 Home. Από εκείνη την στιγμή της επαναφοράς του στις εργoστασιακές ρυθμίσεις (σημειωτέον ότι το έχω ξανακάνει πολλές φορές στο παρελθόν) έχω πρόβλημα με τα update των windows. Έκανα κάποια αρχικά, αλλά από εκεί και πέρα ενώ μου τα εμφανίζει, δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω (μένει συνεχώς στην οθόνη download and install). Μήπως γνωρίζει κανείς εάν είναι θέμα της Microsoft?
giannis97 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα, έκανα format σε ένα laptop με windows 7 Home. Από εκείνη την στιγμή της επαναφοράς του στις εργoστασιακές ρυθμίσεις (σημειωτέον ότι το έχω ξανακάνει πολλές φορές στο παρελθόν) έχω πρόβλημα με τα update των windows. Έκανα κάποια αρχικά, αλλά από εκεί και πέρα ενώ μου τα εμφανίζει, δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω (μένει συνεχώς στην οθόνη download and install). Μήπως γνωρίζει κανείς εάν είναι θέμα της Microsoft? Καλησπερα, τα αυθεντικα windows εχεις;
Euclides Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Διέγραψε το αρχείο: C:\Windows\SoftwareDistribution\DataStore\DataStore.edb Μετά κάνε επανεκκίνηση, και το update θα σου δουλέψει. 1
ParhsG Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Και εγώ δοκιμασα αυθεντικά και πειρατικα σε πολλά pc και μονο σε καινουργια καταφερα έπειτα απο 48 ώρες να μπουν οι ενημερώσεις.Γενικα κολάνε και γαμάνε τη cpu. Εχει βγει ενα update που βοήθησε αλλα στην αρχή μόνο. Μετά ξανα κολληματα. https://support.microsoft.com/en-us/kb/3102810 Η μονη λύση ειναι να χρησιμοποιήσω άλλο εργαλείο όπως WSUS Offline αλλα είναι λίγο μουφα να το πάω ετσι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Το SΡ1 για windows 7 64 bit ελληνικα απο που μπορουμε να το κατεβασουμε σε αρχειο να μην χρειαζεται ολα τα update μετα απο καθαρη εγκατασταση ?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 https://www.microsoft.com/el-gr/download/details.aspx?id=5842
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 https://www.microsoft.com/el-gr/download/details.aspx?id=5842 Ευχαριστω αλλα πιο απο τα παρακατω που παραπαμεπει το link σου ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Το πρώτο θα επέλεγα. Το κατεβασα αλλα ειναι .iso οποτε θελει γρψιμο σε dvd .Απελπιστικη η ταχυτητα του server της MS .... 1.5-1.8 mb/sec με 50αρα vdsl
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μπορείς να ανοίξεις το iso με το winrar και απλά να εκτελέσεις το αρχείο, δεν χρειάζεται να κάψεις dvd.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μπορείς να ανοίξεις το iso με το winrar και απλά να εκτελέσεις το αρχείο, δεν χρειάζεται να κάψεις dvd. Σωστα.Ευχαριστω.Να υπαρχει γαι καπoιο pc διλου που δεν εχει κalη ταχυτητα αν και αυτo που αργει πολυ ειναι οι εγκαταστασεις των update που δεν νομιζω να εχει σημασια η ταχυτητα τιυ internet
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Παρακαλώ. Στα 7αρια η εγκατάσταση των ενημερώσεων θέλει 2 ώρες και βάλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα