Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα το κινητό μου έκανε μια μεγάλη αναβάθμιση που κράτησε αρκετή ώρα και έβγαλε οτί εγκατάστήθηκε κάτι που λέγεται en.eudomain ξερει κανείς τι έιναι αυτό. Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Μπορεί να είναι ο server που τραβηξε την αναβαθμιση. Για δες την έκδοση λειτουργικου και τσεκαρε αν υπάρχει νεα έκδοση. Αν υπάρχει πιθανον να μην ολοκληρωθηκε η αναβαθμιση. Το μοτο g θα πάρει το Marshmallow?

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ! Τσέκαρα την έκδοση λειτουργικού κ είναι οπώς λες αναβάθμιση, από 5.0.1 πήγε 5.1επειδή δεν θα πάρει marshmellow δεν περίμενα ότι θα πάρει άλλες αναβαθμίσεις κ απόρησα

Δημοσ.

Για πείτε πως είναι η official 5.1; Έχω βάλει μια custom 5.1.1, που στην ουσία είναι σκέτο AOSP και πάει πετώντας... Περιμένω το G4 να μου έρθει και πειραματίζομαι με διάφορα πάνω στο Motorola :P :lol:

Δημοσ.

Η 5.1 πάντως έκανε το moto g 1st gen "καινούργιο" πάλι! Η 5.0.2 το έκανε να κολλάει απίστευτα και μου είχε σπάσει τα νεύρα, αποσυνδέονταν το wifi και σέρνονταν ακόμα και απλές εφαρμογές. Με το 5.1 είδα τεράστια διαφορά, βελτιώθηκε πάρα πολύ :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...