Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Εχω ενα iphone 4s 32 gb και θέλω να το αντικαταστήσω με κάποιο νέο διάδοχο της apple.

Είμαι μεταξύ του iphone 6 64gb και του iphone 6s 64gb.

Η διαφορα είναι κάπου στα 250 ευρώ για την αγορά τους καινούργια.

Δεν μπορώ να πώ ότι έχω ανάγκη τα 12 mpixel και ότι με τα 8 δεν θα είμαι ικανοποιημένος. Αλλωστε και στο 4s έχω ήδη 8mp. Ούτε την 4Κ ανάλυση την έχω άμεσα ανάγκη γιατί δεν έχω κάποια tv ακόμα. Βέβαια θεωρώ ότι τραβώντας ενα video με 4κ ανάλυση , η αναπαραγωγή του ακόμα και σε 1080 tv θα είναι καλύτερη ποιοτικά σε σχέση με κάποιο video που έχει αναλυση 1080p. Θεωρώ ότι θα έχει περισσότερη ευκρίνεια λόγω της περισσότερης πληροφορίας που έχει.

Η διαφορά στην ταχύτητα (τουλάχιστον η αισθητή μέχρι στιγμής εκτός αν  διορθωθεί με κάποιο update που θα κάνει καλύτερη αξιοποίηση του hardware) δεν είναι τερράστια σε σχέση με τα specs που ουσιαστικά υπερτερούν σημαντικά.

Αξίζει να πάω στο 6s ή πιστεύεται ότι καλύτερα να πάω στο iphone 6?

Απλά θεωρώ το 6s σαν συσκευή ότι θα αντέξει περισσότερο στο χρόνο μιας και δεν είμαι τύπος που αλλάζει κινητό κάθε χρόνο.

Δημοσ.

Στην ουσια το touch και τα 2gb ram πληρωνεις. Απο την μια θα σου πουνε τα παιδια ναι πηγαινε στο τελευταιο 6s,απο την αλλη τα 250ευρω δεν ειναι και λιγα και εν μερη αν παρεις πχ το 6ρι μπορεις αυτα τα χρηματα να τα δωσεις πχ στην επομενη αναβαθμιση.

Νομιζω οτι οποιο απο τα δυο και να διαλεξεις καλλυμενος θα εισαι.

Δημοσ.

Όπως είπαν οι από πάνω. Αν μπορείς και δεν θα σου λείψουν αυτά τα χρήματα από κάτι άλλο (π.χ. μια αναβάθμιση σε πσ ή κάτι ακόμα πιο σοβαρό) πάρε το ς. Και τα 2 θα τα ευχαριστηθείς πάντως.

Δημοσ.

Πιάσε ένα 6 και ένα 6s στα χέρια σου και θα δεις για ποτέ θα δώσεις τα 250 παραπάνω

Αν σου περισσευουν ισως. Εγω και το Galaxy S6 edge που δοκιμασα στα Public δεν με ξε τρελανε οπως γραφουν οι περισσοτεροι εδω.

Δημοσ.

Παίρνεις το 6s σημαίνει:
Καλύτερο υλικό κατασκευής,καλύτερη κάμερα,καλύτερο επεξεργαστή,καλύτερo Touch ID,4K video!!!(αρκετά απο αυτά χωρίς μεγάλο παράγοντα διαχωρισμού του ενός με του άλλου μοντέλου)
Εκει που θα σου πω ουσιαστικά οτι επενδύεις τα 250€ παραπάνω ειναι τα 2gb ram κ το 3D Touch(που στο μέλλον θα έχουν αρκετά σημαντικό ρόλο στην λειτουργία του κινητού)
Αν εχεις 250 ευροπουλα παραπάνω τα δίνεις κ είσαι άνετος!!!

Δημοσ.

Παίρνεις το 6s σημαίνει:

Καλύτερο υλικό κατασκευής,καλύτερη κάμερα,καλύτερο επεξεργαστή,καλύτερo Touch ID,4K video!!!(αρκετά απο αυτά χωρίς μεγάλο παράγοντα διαχωρισμού του ενός με του άλλου μοντέλου)

Εκει που θα σου πω ουσιαστικά οτι επενδύεις τα 250€ παραπάνω ειναι τα 2gb ram κ το 3D Touch(που στο μέλλον θα έχουν αρκετά σημαντικό ρόλο στην λειτουργία του κινητού)

Αν εχεις 250 ευροπουλα παραπάνω τα δίνεις κ είσαι άνετος!!!

Αυτο που δεν καταλαβαινετε παρα πολλοι εδω μεσα ειναι οτι και το 3d touch,τα 2gb ram κλπ ειναι πραγματα που θα τα δουμε και στα επομενα Iphone ομως.Δεν ειναι προνομιο των s οτι δεν θα ξαναυπαρξουν ποτε αλλα για να αιτιολογησουν το κινητο αυτο στην αγορα.

Αν πχ δωσει τα 250 αυτα ευρω στο 7s για παραδειγμα δεν θα εχει τα παραπανω που αναφερεις??Γιατι και το 3d touch ειναι νεα τεχνολογια,που και τα προβληματα της εχουν εμφανιστει αλλα και δεν υπαρχει ακομα σωστη υποστηριξη καθως λιγες εφαρμογες το υποστηριζουν.

Γιαυτο το λεω και το φωναζω οτι μην ''ψαρωνεται'' με κατι τετοια.

Αλλωστε και για το ολο θεμα με το λυγισμα και την ποιοτητα κατασκευης πιο πολυ για το μεγαλο 6s plus ειχε γινει το θεμα.

Και για την καμερα παντως δεν εχουν παρατηρηθει στην πραξη σημαντικες διαφορες απο αυτη των Iphone 6 εκτως του 4κ video.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ψηφιζω το 6αρι το απλο. Γιατι;

Παραδοσιακα οι κυριες αναβαθμισεις αλλαζουν την εμφανιση και σου δινουν και καλυτερο επεξεργαστη (4,5,6). Τιποτε αλλο.

Οι s αναβαθμισεις τωρα (4s, 5s, 6s) δινουν ΙΔΙΑ εμφανιση αλλα καινοτομα χαρακτηριστικα (4s siri, 5s fingerprint, 6s force touch). Για επεξεργαστη - αποδωση δεν το συζηταω, ναι μεν δινει πιο δυνατο αλλα 10000% και τα προηγουμενα δουλευουν σφαιρα για την αποχη τους.

Που θελω να καταληξω; Οι προγραμματιστες αργουν να χρησιμοποιησουν - προσαρμοστουν στα καινοτομα χαρακτηριστικα. Το siri ηταν beta μεχρι το 5. Το δακτυλικο αποτυπωμα μονο ξεκλειδωνε στο 5s και εγινε ευρειας χρησης στο 6. Ομοια θα παει και το force touch. 

Εγω τουλαχιστον εχω πεισει τον εαυτο μου να μην ξαναπαρω s αναβαθμιση!!!

• Like 1
Δημοσ.

Μονο για τους αγοραστες του Plus ειναι μονοδρομος το 6s plus. Γιατι πχ δεν αναφερει κανενας συμφορουμιτης οτι για αγνωστο λογο η μπαταρια του Iphone 6s ειναι μικροτερη απο αυτη του Iphone 6??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...