alexkoukou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σας, όπως γράφω και πάνω θέλω να επαναφέρω το κινητό μου άλλα είναι κλειδωμένο γιατί η μικρή μου αδερφή το κλείδωσε και δεν θυμάται τον κωδικό. Το έχω από το καλοκαίρι και ως φοιτητής χρειάστηκε σαν δεύτερο κινητό. Έψαξα και στο internet άλλα βρήκα μόνο τρόπους όπου το κινητό ανοίγει κανονικά και χρησιμοποιούν το adb.
2.1Ohm Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Πατας το power button k volume down! Μωλις εμφανιστη το logo το αφηνεις ελαχιστα κ το ξαναπατας! Στα πιο πολλα κινητα ετσι γντ αλλα προσοχε αμα δν εχεις κωδικο.απο το emal που ηταν καταχωρημενο στν.συσκευη γπαρχει περιπτωση να κλειδωσει κ να σ ζητησει κωδικο.οππτε θα πρεπει να τν ξερεις!
alexkoukou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Έκανα αυτό που είπες αλλά με πετάει πάλι εδώ
2.1Ohm Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1231627Eδω διαβασες τι λενε? 1
alexkoukou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 μηπως να το κανω με adb τελικα? γιατι δεν βγαζω ακρη με αυτα
2.1Ohm Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 μηπως να το κανω με adb τελικα? γιατι δεν βγαζω ακρη με αυτα Εχει εγγυηση?? Αν ναι σκεψου το λιγο πριν το κανεις! Αλλα απο οτι βλεπω δν εχει οποτε καντο να τελειωνουμε σιγα τι εχεις να χανεις? Ετσι κ αλλιως αχρηστο σου ειναι κλειδωμενο, ετσι εχεις πιθανοτητες να το "στρωσεις"!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα