Millennium Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 O 8320 μας βγάζει εκτός μπάτζετ, αν θέλουμε να τον συνδυάσουμε με την R9 και φοβάμαι ότι η τροφοδοσία μας απασχολεί περισσότερο από τις θερμοκρασίες. Προτείνες την Sapphire, βρίσκω πιο φτηνά την αντίστοιχη MSI, εχει κανείς εμπειρία σε αυτές τις δυο R9 ή απλά να πάω στην φτηνότερη λύση; 400 και κάτι ψιλά βγαίνουν αυτά.Μπορείς να βάλεις αυτή τη μητρική και να ρίξεις λίγο το κόστος http://www.amazon.de/Gigabyte-GA-970A-DS3P-Mainboard-Sockel-DDR3-Speicher/dp/B00CX4MUCC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1446250060&sr=8-1& Για να το ρίξεις και άλλο πας σε DS3P με 6300+380 ή χειρότερη κάρτα. Αν έχεις επώνυμο 500+ δεν θα χεις κανένα πρόβλημα με αυτά και για την Sapphire σου απαντήσανε. 1
Speculoos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Κάνω bump το θεματάκι, αφού λόγω Halloween, dia de los muertos, αργιών κτλ, λείπαμε το πσκ. Καταλαβαίνω το μπέρδεμα που υπάρχει και βρίσκω λογικό στην λύση που προτείνει ο καθένας να μη βγαίνουν τα κουκιά ακριβώς. Εξάλλου το ίδιο πρόβλημα είχαμε και μεις με τον φίλο μου και ζητήσαμε τη βοήθειά σας. Κάτι παρόμοιο είχα ζητήσει για μένα πέρσι, τελικά κατέληξα σε έναν 8320 σύστημα (ύστερα από προτάσεις του Mil και του adtakhs αν θυμάμαι καλά) το οποίο ξέφυγε μεν από το μπάτζετ μου αλλά μπορούσα να το κάνω. Ο φίλος μου δεν μπορεί δυστυχώς και για αυτό δεν κατέληξε σε παρόμοιο σύστημα με το δικό μου. Τεσπα, θα επαναλάβω λίγο πολύ τι είπα νωρίτερα στο νήμα, ότι VfM θεωρώ ότι σημαίνει ένα σύστημα που θα μου δώσει απόδοση (=βγάλει τα λεφτά του) τώρα κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, ενώ futureproof είναι κάτι που ναι μεν θα έχει κομμάτια που δυνητικά είναι καλή επένδυση για το μέλλον αλλά αν δεν έχεις λεφτά θα πρέπει να κόψεις από αλλού. Και ο φίλος θέλει άμεσα να πάρει κάτι, και όχι τα χριστούγεννα cpu και τη σαρακοστή του 2017 μια κάρτα γραφικών Θα του προτείνω λοιπόν τον 6300 με μια ισχυρή GPU να έχει να πορεύεται. Τώρα αν το Enermax τα φτύσει, ε, παίξαμε και χάσαμε και θα δώσω δίκιο εκ των υστέρων στον Palpatin Thanks guys! 2
~Palpatin~ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Κάνω bump το θεματάκι, αφού λόγω Halloween, dia de los muertos, αργιών κτλ, λείπαμε το πσκ. ... Thanks guys! Oπως και να έχει "καλοφάγωτο" και εδώ είμαστε για ότι χρειαστείτε
Millennium Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δε νομίζω να δημιουργηθεί θέμα με το enermax.Αν δεν το χε ταλαιπωρήσει πολύ με oc,mining ή άλλη βαριά χρήση για πολλές ώρες οι πιθανότητες είναι υπέρ του.Εγώ έχω ένα σε λειτουργία περισσότερα χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα