Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι όχι !!! καμία σχέση! δέν ξέσπασα σε κανέναν! ούτε κάν! απλά βλέπω κάποια πράγματα και δέν αντέχω να μήν τα σχολιάσω όχι για να περάσει το δικό μου! αλλά το δίκιο και το συμφέρον του εκάστοτε ανθρώπου που ζητάει βοήθεια στο φόρουμ!

Ναι και σου ξαναλεω οτι συμφωνω μαζι σου ,αλλα ο Rumpel μια επισημανση εκανε μονο ,οχι προταση. :) (Του την ειπες αδικα.)

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μάλλον δέν θέλεις να καταλάβεις! δέν μίλησα για τον Rumpel μίλησα για αυτούς πρότειναν αλλα αντί άλλων

Ενταξει η κριση μας εχει χτυπησει ασχημα,μου φαινεται. Για διαβασε τι εγραψες στο ποστ #10.

Κανεις αυτο που γινεται και με μενα τωρα,την λες σε αυτους που συμφωνουν μαζι σου. Cool it down.

Δημοσ.

Ενταξει ειναι γεγονος οτι οταν καποιος ζηταει ενα PC για Casual χρηση και με σφιχτο Budget δεν θα αναφερουμε κουβεντες περι OC αλλα ουτε  θα βαλουμε τον Fanboyστικο εγωισμο μας στην μεση για διαφορες στις αποδοσεις 2 και 5% και δεν ειναι αναγκη να εκμεταλλευτουμε το Budget μεχρι και το τελευταιο € ή να παμε και παραπανω.

Προφανως για να ζηταει συγκεκριμενα πραγματα και με αυστηρη οροφη δεν ενδιαφερεται να μπει στο τριπακι δωσε αλλα 10 20 40 100€ που ειναι το συνηθισμενο εδω μεσα και γιαυτο ξεσπασε ο Bill.

Σε τοσο χαμηλη τιμη το πιο Futureproof κομματι ειναι η GPU και η Mobo σε ενα σημειο,στο δευτερο PC με μια 4100 ειμαι και μια χαρα παιζω οτι θελω.

Δημοσ.

Σε τοσο χαμηλη τιμη το πιο Futureproof κομματι ειναι η GPU και η Mobo σε ενα σημειο,στο δευτερο PC με μια 4100 ειμαι και μια χαρα παιζω οτι θελω.

Το λιγότερο Futureproof θες να πεις,αυτό δηλαδή που θα χρειαστεί αναβάθμιση ποιο σύντομα.

Δημοσ.

Nah αν συμβιβαστει με μια μετρια αναγκαστικα 128bitη GPU σε βαρος του τουμπανιαρικου επεξεργαστη δεν θα την παλευει αναλογα τις απαιτησεις βεβαια.

Αυτο το καταραμενο ~30€ στις κατηγοριες 170-200€ ειναι μεγαλη παγιδα.

Με εναν επεξεργαστη οσο low και να ειναι την βγαζεις κανενα 5αρι χρονια (αναλογα και το Socket βεβαια,κοιτα τα AM3+ πχ) και απλα κουμπωνει μια αλλη CPU οταν θελει να ανεβει με μικρο κοστος.

Και μιας και το budget δεν βλεπω να επιτρεπει συχνες αναβαθμισεις μαλλον θα τα κρατησει ολα για καιρο.

Δημοσ.

Ενταξει ειναι γεγονος οτι οταν καποιος ζηταει ενα PC για Casual χρηση και με σφιχτο Budget δεν θα αναφερουμε κουβεντες περι OC αλλα ουτε  θα βαλουμε τον Fanboyστικο εγωισμο μας στην μεση για διαφορες στις αποδοσεις 2 και 5% και δεν ειναι αναγκη να εκμεταλλευτουμε το Budget μεχρι και το τελευταιο € ή να παμε και παραπανω.

Προφανως για να ζηταει συγκεκριμενα πραγματα και με αυστηρη οροφη δεν ενδιαφερεται να μπει στο τριπακι δωσε αλλα 10 20 40 100€ που ειναι το συνηθισμενο εδω μεσα και γιαυτο ξεσπασε ο Bill.

Εγω παντως συμφωνω με τον Βασιλη. Εχω και εγω ενοχληθει ,οπως και αυτος,με καποιες προτασεις που ξεπερνουν το budget των φιλων που ανοιγουν θεμα.Αλλα,απλα λεω μια γνωμη και μετα φευγω,δεν μπορω ουτε εχω διαθεση να μαθαινω σε καθενα να σκεπτεται. :)

Δημοσ.

Με εναν επεξεργαστη οσο low και να ειναι την βγαζεις κανενα 5αρι χρονια (αναλογα και το Socket βεβαια,κοιτα τα AM3+ πχ) και απλα κουμπωνει μια αλλη CPU οταν θελει να ανεβει με μικρο κοστος.

Μαζί μιλάμε διαφορετικά καταλαβαίνουμε;

Αυτό λέω και εγώ, η vga δεν θα αντέξει 5 χρόνια το υπόλοιπο σύστημα θα αντέξει.

Για αυτό και καλύτερα να πάρει δυνατή vga να κρατήσει όσο παραπάνω γίνεται και έναν μέτριο cpu για να έχει και οκ fps.

Δημοσ.

Λαθος χρηση του ορου Future Proof δεν ειναι με την παραδοσιακη εννοια οπως το εγραψα αλλα το κομματι που θα πρεπει να δωσει το μεγαλυτερο βαρος και να μη κανει τσιγκουνιες,

Συμφωνουμε και για τα πραγματα που προτεινες και ολα,

Χαχαχα επηρεαστηκα απο την ενταση που επικρατει εδω μεσα :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδιά ο άνθρωπος έχει ΑΥΣΤΗΡΑ 400 ευρώ budjet και του λέτε να πάει σε skylake??? σοβαρά τώρα??

αδερφέ βάλε πάνω έναν 4440 ή 4460 μιά απλή motherboard και ρίξε τα υπόλοιπα σε κάρτα γραφικών. τί να τον κάνεις τον skylake (αφού όπως λές δέν θα χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα) και θα βάλεις πάνω την 950 που του χρόνου θα τα παίζει τα παιχνίδια σε mediumγιατί θα χαροπαλεύει??

πάς καρφωτός είτε για 960 ή για ρ9 380. μήν ακούω άλλα περίεργα σήμερα. σίγουρα δυνατότερη και σίγουρα ποιό futureproof. KANENAΣ επεξεργαστής δέν θα στην κρατήσει πίσω (380) ακόμη και με έναν 6300 των 100 ευρώ και μιά mobo των 70 και μιά 380 (ΚΑΡΤΑΡΑ) βγαίνεις στα 365 και τα ρέστα στην τσέπη σου να βγάλεις βόλτα το κορίτσι

edit. άν ψωνίσεις απο εξωτερικό μάλλον θα χωρέσεις έναν 4440 ή 4460 μαζί με την 380

Για επεξεργαστή Haswell vs Skylake και 1151 mobo vs 1150 η χρηματική διαφορά είναι για γέλια.

Δεν τον ανάγκασα να υπερβεί το όριο. Απλά έδωσα μια πρόταση ότι χωράει και νέα τεχνολογία σε τέτοιο budget.

Φυσικά λόγω DDR4 πουλάει τις μνήμες DDR3 και βγαίνει περίπου στο όριο. Λυπάμαι δεν έκατσα να μετράω δεκάρες, ας βγαίνει 410, η πρόταση έχει ως έχει.

Εγώ θα αξιολογούσα ότι για 10-20 ευρώ παραπάνω, μαξ, θα ήθελα 4 cores τελευταίας γενιάς, με μνήμη τεχνολογίας όχι του 2008, αλλά αυτός είμαι εγώ. Η πρότασή μου βγαίνει 445 ευρώ περίπου μετά απο πώληση των DDR3 μνημών. Απο εξωτερικό κερδίζουμε κανα 20-30 σε τιμές. Ε λοιπόν γιατί όχι σε νέα τεχνολογία, για 20 ευρώ? :ph34r:

Ο ts ας αποφασίσει, απλά μια παραπάνω πρόταση έκανα. Μετοχές δεν έχω κανενός και κακίες, αλίμονο, δεν κρατάω.

Benign φίλε μου σε ξέρω τόσο καιρό και όμως δεν σε έχω δει να τα παρατάς σε θέμα. Δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος, μην μας λες άλλα :)

Επεξ/σία από ~Palpatin~
Δημοσ.

Για επεξεργαστή Haswell vs Skylake και 1151 mobo vs 1150 η χρηματική διαφορά είναι για γέλια.

Δεν τον ανάγκασα να υπερβεί το όριο. Απλά έδωσα μια πρόταση ότι χωράει και νέα τεχνολογία σε τέτοιο budget.

Φυσικά λόγω DDR4 πουλάει τις μνήμες DDR3 και βγαίνει περίπου στο όριο. Λυπάμαι δεν έκατσα να μετράω δεκάρες, ας βγαίνει 410, η πρόταση έχει ως έχει.

Εγώ θα αξιολογούσα ότι για 10-20 ευρώ παραπάνω, μαξ, θα ήθελα 4 cores τελευταίας γενιάς, με μνήμη τεχνολογίας όχι του 2008, αλλά αυτός είμαι εγώ. Η πρότασή μου βγαίνει 445 ευρώ περίπου μετά απο πώληση των DDR3 μνημών. Απο εξωτερικό κερδίζουμε κανα 20-30 σε τιμές. Ε λοιπόν γιατί όχι σε νέα τεχνολογία, για 20 ευρώ? :ph34r:

Ο ts ας αποφασίσει, απλά μια παραπάνω πρόταση έκανα. Μετοχές δεν έχω κανενός και κακίες, αλίμονο, δεν κρατάω.

πάμε λοιπόν. ένας 6400 κλειδωμένος κοστίζει 207 ευρώ (ξεκινάω με τιμές ελλάδος)

μία μητρική h170 κοστίζει 100 ευρώ. (οτιδήποτε άλλο είναι για γέλια)

και είμαστε ήδη στα 300+ ευρώ χωρίς κάρτα γραφικών με έναν κατα τα άλλα super επεξεργαστή εννοείται αλλά που δέν του χρειάζεται. και ενώ στα υπόλοιπα 90 (βαριά κιόλλας όπως ζήτησε ο θεματοθέτης 400) πρέπει να χωρέσει μία καλή κάρτα γραφικών του λές να μπεί σε διαδικασίες να που λήσει τις παλιές μνήμες να πάει σε ddr 4. μεταξύ των dd3 και ddr4 σίγουρα δέν υπάρχουν τρελλές διαφορές ΟΜΩΣ πόσο θα πουλήσει τις παλιές?? θα το δώσει ένα 30άρι για διαφορά έτσι δέν είναι??? οπότε εκτός απο περιπέτειες που θα μπεί ο θεματοθέτης καλείται χωρίς κάποιο προφανή λόγο απο τα 90 ευρώ που του περισεύουν να δώσει ένα 30άρι για τις καινούριες μνήμες. και με τα 60 που έθεσε ως μάξιμουμ όριο να πάρει και κάρτα γραφικών. οπότε άν πούμε οτι μία 380 (οτιδήποτε ποιό κάτω θεωρείται underkillμε τον επεξεργαστή που πρότεινες) κοστίζει περί τα 200 ευρώ ουσιαστικά του λές να ανεβάσει τα διαθέσιμα χρήματά του στα 600. σωστά?

εγώ νομίζεις είμαι χαζός? δέν θα μπορούσα να του είχα προτείνει κάτι τέτοιο??? ξέρεις μπήκε ένα όριο. και μάλιστα του έγραψα οτι άν καταφέρει και χωρέσει (άν τελικά ψωνίσει απο έξω) έναν 4440 με την 380 ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ.

απο την στιγμή που η χρήση του ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ είναι ουσιαστικά CASUAL δέν υπάρχει λόγος να πάει σε κάτι τόσο δυνατό. απλά ελληνικά. το photoshop που αναφέρθικε το τρέχει και ένας core2duo.

• Like 1
Δημοσ.

πάμε λοιπόν. ένας 6400 κλειδωμένος κοστίζει 207 ευρώ (ξεκινάω με τιμές ελλάδος) Μιλάει για αγορά απο εξωτερικό

μία μητρική h170 κοστίζει 100 ευρώ. (οτιδήποτε άλλο είναι για γέλια) Και με 65 ευρώ μια χαρά κάνει την δουλειά του, δέν θέλει πολλές κάρτες ούτε OC, αν θέλει RAID, πάω πάσο.

εγώ νομίζεις είμαι χαζός? δέν θα μπορούσα να του είχα προτείνει κάτι τέτοιο??? ξέρεις μπήκε ένα όριο. και μάλιστα του έγραψα οτι άν καταφέρει και χωρέσει (άν τελικά ψωνίσει απο έξω) έναν 4440 με την 380 ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ.

Η στενομυαλιά σου ναι με σκανδαλίζει, αλλά δεν θα αρχίσω τους χαρακτηρισμούς :)

Κρίνεις σε άλλα επίπεδα. Η107 οπωσδήποτε, τιμές ελλάδας κτλ.

Δεν είπα ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Απλά την έριξα στο τραπέζι. τώρα γιατί λυσάξατε όλοι σας δεν μπορώ να το καταλάβω. Και ας έχω περισσότερα χρόνια στον χώρο.

Δημοσ.

Κρίνεις σε άλλα επίπεδα. Η107 οπωσδήποτε, τιμές ελλάδας κτλ.

Δεν είπα ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Απλά την έριξα στο τραπέζι. τώρα γιατί λυσάξατε όλοι σας δεν μπορώ να το καταλάβω. Και ας έχω περισσότερα χρόνια στον χώρο.

δέν σου είπε κανείς κάτι αλλά πές μου πώς τα 600+ ευρώ στην ελλάδα θα γίνουν αυστηρά 400 στο εξωτερικό.

μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις μία σύνθεση εσύ? δέν έχω καμία όρεξη για παιχνίδι ούτε στενόμυαλος είμαι όπως γράφεις. και πάρτο πίσω.

μακάρι να είχαν όλοι την σοβαρότητά μου και την προσοχή που δίνω σε κάθε ένα θέμα ξεχωριστά προσπαθώντας να βοηθήσω τους φίλους.

άν ο φίλος είχε γράψει ότι "ξέρετε κάτι? 400 αλλά και να ξεφύγουμε άμα υπάρχει κάποια συμφέρουσα λύση είμαι ανοιχτός" τότε θα ήξερα κι εγώ τί να προτείνω. πρός θεού δέν λέει κανείς οτι είναι λάθος η σύνθεσή σου αλλά δέν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα του πόστ.

σκέψου σε κάθε νήμα που ζητάει κάποιος βοήθεια και προσπαθούμε να του καθαρίσουμε το μυαλό να αρχίσουμε να τον αποσυντονίζουμε και να του πετάμε άλλα αντί άλλων.

ας σταματήσει εδώ το θέμα γιατί και εκτός θέματος είμαστε αλλά δέν έχω καμία όρεξη να φάω κα΄ποιου είδους ποινή εξ'αιτίας σου.

παρακαλώ περιμένω να απολογηθείς για τον χαρακτηρισμό σου. δέν γνωριζόμαστε κι απο χθές και δέν θέλω να σε αναφέρω μιάς και είσαι καινούριο μέλος

edit. περιμένουμε ακόμη το ακριβές μοντέλο του τροφοδοτικού watt κτλ το 80+ δέν λέει τίποτε απο μόνο του

Δημοσ.

δέν σου είπε κανείς κάτι αλλά πές μου πώς τα 600+ ευρώ στην ελλάδα θα γίνουν αυστηρά 400 στο εξωτερικό.

μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις μία σύνθεση εσύ? δέν έχω καμία όρεξη για παιχνίδι ούτε στενόμυαλος είμαι όπως γράφεις. και πάρτο πίσω.

Σου έκανα σύνθεση και που τα είδες τα 600 ευρώ?

Σου έκανα το άθρισμα 495 απο κιτρινομάγαζο που είναι απο τα ακριβά, μείων κανα 40-50άρι τις μνήμες, στα 445. 600 δεν βλέπω πουθενά. Ναι λίγο πάνω απο το όριο. Αλλά ήθελα να δέιξω ότι μπορέι αν πάρει τεχνολογία του σήμερα με σχεδόν τα ίδια λευτά. Δεν λέω τους Haswell ξεπερασμένους, αλλά ρε γμτ, νεκρό σόκετ είναι.

Συγνώμη αλλά όπως ευλογάς τα γένια σου περί σοβαρότητας μου είναι αδύνατον να συνεχίσω την κουβέντα απο την στιγμή που βλέπεις και φαντάζεσαι πράγματα (600 ευρώ).

Hint, για να σε παίρνουν πιο σοβαρά βάζε και κανα κεφαλαίο.

Οσο για το τροφοδοτικό συμφωνώ 100% :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...