Amlet Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα Θελω να ρωτησω εαν γινεται να αγορασω ενα ταμπλετ με andoid ή Windows που θα εχει GPS για να το χρησιμοποιησω σαν πλοηγο gps αντι για να αγορασω ενα. Το βρισκω ποιο συμφερων , μιας και θα εχω 2 σε 1 συσκευη! Το θελω για την Ευρωπη για οδηγηση επαγγελματικου αυτοκινητου , και εχω δει οτι υπαρχουν αντιστοιχα προγραμματα πχ sygic truck navigation. Ευχαριστω πολυ!
stevengreeceGR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ναι υπάρχει και το Here Maps, όπου το χρησιμοποίησα στο ταξίδι μου στο εξωτερικό. Πολύ αξιόπιστο, λειτουργεί και offline και είναι διαθέσιμο για Android, Windows Phone και Apple. Επίσης υπάρχουν και παρόμοια τα οποία είναι εξίσου καλά.
Amlet Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 To Here Maps ειναι το δωρεαν της Νοκια ή ειναι επι πληρωμη? Για να ξερω που να βαδισω. Νομιζω και η Igo χρησιμοποιει τους χαρτες τις εαν δεν κανω λαθος
stevengreeceGR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Οι Here Maps, Here drive+ και Here Transit είναι τσάμπα στα Lumia. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2015 από stevengreeceGR
Amlet Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 θελω να το βαλω σε ενα LG G pad γιαυτο το ρωταω!
ice25 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Για Here πάρε android...σε win μπορεί να σου κολλήσει σε καμιά αναβάθμιση και να μην μπορείς να το ξανά εγκαταστήσεις ούτε μετά από hard reset. Παθών...σε android πάντως δουλεύει άψογα
Amlet Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Για Here πάρε android...σε win μπορεί να σου κολλήσει σε καμιά αναβάθμιση και να μην μπορείς να το ξανά εγκαταστήσεις ούτε μετά από hard reset. Παθών...σε android πάντως δουλεύει άψογα Οποτε κατεβαζω τους Here και μετα αγοραζω τους χαρτες? Παντα μιλωντας για ανδροιδ. Για επαγγελματικα ταξιδια τους θελω κυριως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα