Προς το περιεχόμενο

Windows / Android Tablet + GPS Προγραμμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Θελω να ρωτησω εαν γινεται να αγορασω ενα ταμπλετ με andoid ή Windows που θα εχει GPS για να το χρησιμοποιησω σαν πλοηγο gps αντι για να αγορασω ενα. Το βρισκω ποιο συμφερων , μιας και θα εχω 2 σε 1 συσκευη! Το θελω για την Ευρωπη για οδηγηση επαγγελματικου αυτοκινητου , και εχω δει οτι υπαρχουν αντιστοιχα προγραμματα πχ sygic truck navigation.

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Ναι υπάρχει και το Here Maps, όπου το χρησιμοποίησα στο ταξίδι μου στο εξωτερικό. Πολύ αξιόπιστο, λειτουργεί και offline και είναι διαθέσιμο για Android, Windows Phone και Apple. Επίσης υπάρχουν και παρόμοια τα οποία είναι εξίσου καλά.

Δημοσ.

To Here Maps ειναι το δωρεαν της Νοκια ή ειναι επι πληρωμη? Για να ξερω που να βαδισω. Νομιζω και η Igo χρησιμοποιει τους χαρτες τις εαν δεν κανω λαθος

Δημοσ.

Για Here πάρε android...σε win μπορεί να σου κολλήσει σε καμιά αναβάθμιση και να μην μπορείς να το ξανά εγκαταστήσεις ούτε μετά από hard reset.

Παθών...σε android πάντως δουλεύει άψογα

Δημοσ.

Για Here πάρε android...σε win μπορεί να σου κολλήσει σε καμιά αναβάθμιση και να μην μπορείς να το ξανά εγκαταστήσεις ούτε μετά από hard reset.

Παθών...σε android πάντως δουλεύει άψογα

Οποτε κατεβαζω τους Here και μετα αγοραζω τους χαρτες? Παντα μιλωντας για ανδροιδ. Για επαγγελματικα ταξιδια τους θελω κυριως!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...