Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστός! Και Γαλλία πήγαινε να δεις πακέτα: συμβόλαιο χωρίς αναγκαστική διάρκεια σε Virgin και έχεις με 10/μήνα απεριόριστα sms/mms, 3 ώρες κλήσεων και 6gb 4G ίντερνετ!

Δημοσ.

αδιαφορο 

ελπιζω να μην καταληξουμε να πληρωνουμε ολοι τον εναν στους 100 που μπορει να πηγαινοερχεται στο εξωτερικο .

αν μπορει να ταξιδεψει εξω , ε μπορει και να πληρωσει κατι παραπανω στο κινητο για να μην νιωθει μοναξια. 

Όχι.

Αν πας ένα ΣΚ στη Ρώμη δε θες πάνω από 200€. Αν είσαι επαγγελματίας όμως και πρέπει να μιλάς 1 ώρα την ημέρα στο τηλέφωνο, κάνε τα μαθηματικά. 

Είμαι ο μόνος που νομίζει ότι θα αρχίσουν να πωλούνται μόνο κλειδωμένα κινητά στην Ευρώπη...?

Όχι.

Αυτό θα αναγκαστούν να κάνουν για να αποφύγουν αυτό που λέει ο φίλος Kaliakman.

Δηλαδή να καταλάβω.. Θα μπορώ εγώ και ο κάθε εγώ να βάλει πρόγραμμα από εταιρεία στο εξωτερικό και να το χρησιμοποιώ κανονικά Ελλάδα??

Ναι. Αν δεν αλλάξει πάλι κάτι στο θέμα (πχ κλειδωμένα κινητά).

Δημοσ.

To Ευρωκοινοβούλιο καλά έκανε και ψήφισε υπέρ της κατάργησης των χρεώσεων περιαγωγής, αλλά τη Τρίτη που μας πέρασε ψήφισε κατά της ισότιμης μεταχείρισης απο τους ISPs και της ελευθερίας του internet. Πολύ κακή εξέλιξη θα έλεγα.

European Parliament votes against net neutrality amendments

http://www.bbc.com/news/technology-34649067

• Like 1
Δημοσ.

Εγω που μενω Ολλανδια και οι πελατες μου ειναι ολοι εξωτερικο, εχω ενα προγραμμα της T-Mobile με 66 το μηνα που μου δινει απεριοριστα τηλεφωνα στην Ευρωπη - σταθερα-κινητα (και Ολλανδια), δωρεαν περιαγωγη (αποδοχη κλησεων αλλα και ολα τα τηλεφωνα που κανω απο οποιαδηποτε χωρα στην Ευρωπη προς οποιαδηποτε χωρα στην Ευρωπη), 500MB στο εξωτερικο και μετα τα την καταναλωση η ταχυτητα πεφτει στα 64kbps και 12GB internet μεσα στη χωρα.

Με λιγα λογια, σταματησα να χρησιμοποιω Voip.

Μαλλον ειναι ενας προπομπος των αλλαγων σε Ευρωπαικο επιπεδο στην κινητη.

Δημοσ.

Εγω που μενω Ολλανδια και οι πελατες μου ειναι ολοι εξωτερικο, εχω ενα προγραμμα της T-Mobile με 66 το μηνα που μου δινει απεριοριστα τηλεφωνα στην Ευρωπη - σταθερα-κινητα (και Ολλανδια), δωρεαν περιαγωγη (αποδοχη κλησεων αλλα και ολα τα τηλεφωνα που κανω απο οποιαδηποτε χωρα στην Ευρωπη προς οποιαδηποτε χωρα στην Ευρωπη), 500MB στο εξωτερικο και μετα τα την καταναλωση η ταχυτητα πεφτει στα 64kbps και 12GB internet μεσα στη χωρα.

Με λιγα λογια, σταματησα να χρησιμοποιω Voip.

Μαλλον ειναι ενας προπομπος των αλλαγων σε Ευρωπαικο επιπεδο στην κινητη.

Γερμανία επίσης, τώρα βγήκε ένα παρόμοιο με απεριόριστα παντού εντός, 120 λεπτά εξωτερικό, χωρίς περιαγωγή, 2GB Ιντερνετ LTE εντός, 100MB εκτός. Κοστίζει κάτι λιγότερο από 20€ το μήνα, αλλά θέλει εταιρικό ΑΦΜ.

Δημοσ.

Viber εχεις, οταν πας εξω και σε ψαχνει καποιος στο κινητό σου, θα του το κλείσεις και θα περιμένεις να σε πάρει στο viber?

Οχι. Πέρα από το ότι το 90% των μαγαζιών πλέον έχουν wifi, οποτε αν ειμαι έξω θα μιλήσουμε από fb/skype κλπ υπάρχει το 0.facebook και δεν χρειάζομαι ούτε wifi ούτε δεδομένα :)
Δημοσ.

Οχι. Πέρα από το ότι το 90% των μαγαζιών πλέον έχουν wifi, οποτε αν ειμαι έξω θα μιλήσουμε από fb/skype κλπ υπάρχει το 0.facebook και δεν χρειάζομαι ούτε wifi ούτε δεδομένα :)

Σε πέρνει κάποιος τηλέφωνο για μια δουλειά και του το κλείνεις, για να ψάξεις για wifi και να τον πάρεις από skype ή να του στείλεις μήνυμα στο fb.

Προτιμώ να μην υπάρχουν χρεώσεις περιαγωγής και να απαντήσω στην κλήση. Οι κλήσεις δεν είναι πάντα από τους κολλητούς ή από γκομενάκια φίλε Tulipas.

Δημοσ.

Οι εταιρίες ενδιαφέρονται μόνο για κέρδη αλλά γνωρίζουν πολύ καλά ότι το έχουν παρακάνει..

Δημοσ.

Σε πέρνει κάποιος τηλέφωνο για μια δουλειά και του το κλείνεις, για να ψάξεις για wifi και να τον πάρεις από skype ή να του στείλεις μήνυμα στο fb.

Προτιμώ να μην υπάρχουν χρεώσεις περιαγωγής και να απαντήσω στην κλήση. Οι κλήσεις δεν είναι πάντα από τους κολλητούς ή από γκομενάκια φίλε Tulipas.

Δεν στέκουν αυτά που λες.

Με το που πάω σε κάποιο μαγαζί μπαίνω κατευθείαν στο wifi

Ειδικά στα στέκια μου όπου ξέρω ήδη τον κωδικό.

Αν κάποιος είναι σπίτι του και θέλει να με βρει θα μου στείλει στο fb πάντα (τουλάχιστον έτσι κάνουμε με την παρέα μου)

Αν είναι έξω θα μου στείλει πάλι στο 0.f και θα του απαντήσω.

Δημοσ.

Δεν στέκουν αυτά που λες.

Αν κάποιος είναι σπίτι του και θέλει να με βρει θα μου στείλει στο fb πάντα (τουλάχιστον έτσι κάνουμε με την παρέα μου)

Δίχως να θέλω να θίξω κανέναν.. όταν αγοράζεις ένα Smartphone (Έξυπνο τηλέφωνο που κατά 90% λειτουργεί μέσω Internet) φροντίζεις να έχεις και το κατάλληλο πρόγραμμα κινητής με πακέτο Internet.. διαφορετικά γιατί να πάρεις Smartphone αν αρκείσαι μονάχα στα ανοιχτά WiFi οταν βρίσκεσαι έξω; 

Δημοσ.

πως φαίνεται οι οι περισσότεροι δεν έχετε καμία επαφή με εργασία ... θα παω στο χωράφι να ψάχνω wifi ...ή στα βουνά ή ή ή... αχ

• Like 2
Δημοσ.

ερχοντε

Η απάντηση σου τεκμηριώνει το σχόλιο μου. Σ'ευχαριστώ!

Μιλάμε για περιαγωγή, μίλησα για επαγγελματίες και εσύ μου λές για το fb που μιλάς με τους φίλους σου.

Προφανώς και δε στέκουν αυτά που λέω για την περιαγωγή αν στα στέκια σου έχεις wifi και chatάρεις με τους δικούς σου.

Δημοσ.

Εντάξει το χεσατε με τα facebook κλπ.

Ο άνθρωπος μιλάει σοβαρά και του λέτε μπούρδες.

Δεν είναι ολοι 15 χρονών..

• Like 1
Δημοσ.

αδιαφορο 

ελπιζω να μην καταληξουμε να πληρωνουμε ολοι τον εναν στους 100 που μπορει να πηγαινοερχεται στο εξωτερικο .

αν μπορει να ταξιδεψει εξω , ε μπορει και να πληρωσει κατι παραπανω στο κινητο για να μην νιωθει μοναξια. 

Νομίζεις, αυτή την περίοδο πάς Κύπρο με 40 ευρώ και τις 2 διαδρομές, για να ανεβω αθήνα θελω 80-150, αναλογα τι θα κατσει... ποιο φτηνο ειναι να πας εξωτερικο παρα εσω!

Αμα θέλεις να μιλάς όπου θέλεις τότε βάζεις απλά ίντερνετ και μιλάς όσο θέλεις μέσω MobileVOIP στις πιο ελάχιστες τιμές παγκοσμίως.

Αν δεν εχω καλο σημα? θα κοβεται συνέχεια? ενω στην απλη ομιλία, και μια γραμμή να εχεις μιλάς....ασε, εχω δοκιμάσει στο εξωτερικό και skype, και viber και κανονικη κληση...σαν την κλήση δεν εχει!

Οσο για το FB, εγω οταν παώ εξω δεν μιλαω ουτε με φίλους ουτε με την οικογένεια...βασικα με τους φίλους ακομα και Ελλάδα μεσω fb τους στέλνω, για να το δούν ΟΠΟΤΕ μπορούν και κυρίως γιατι εκει θα το δούν (στο κινητο, το ταμπλετ η το pc) ενω sms...γυρευε! το προβλημα μου ειναι οταν ενας πελάτης μου εχει πρόβλημα, με πάρει τηλέφωνο και πρέπει να μιλάμε 1-2 ώρες! εγω λοιπόν ,πληρώνω 35€ στην Voda,εχω 25 ώρες προς όλους ΣΥΝ 3GB, παω στο εξωτερικό και δεν απασχολεί ουτε που θα βρώ WiFi ούτε ποιος θα μου στείλει στο FB. Αυτό θελω να κανω, χωρις να πληρώνω 5€ την μέρα! Αλλωστε αυτοί που θα στείλουν στο FB, ουτε βιάζονται ούτε κάτι σοβαρό θα στείλουν, εαν είναι επείγον θα καλέσει!

Οπως είπε και καποιος πιο πάνω, το τηλέφωνο δεν το εχω για να ψαχνω WiFI, τα πρωτα προγραμματα που μπήκαν ήταν RDC, TeamViewer, OneDrive και Emails! ουτε ενα παιχνίδι δεν εχω μέσα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...