vasilisvasilikos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το pc μου.Το εχω νομιζω απο το 2008.Εκτος τον Ε 6550 με τον οποιο το αγορασα,στην πορεια του εβαλα καρτα γραφικων nvidia GT 520 1gb,windows 7 home premium 64bit,μητρικη G41M με ram DDR3 1333 3gb.(2+1)Eπομενη κινηση ram 4gb στην θεση 1gb.Eιδα σε ενα παλιο pc τον υποχρονισμο απο 2,4 σε 1,8GHz οτι η διαφορα αυτη φαινετε ΠΟΛΥ στην πραξη!Και ερωτω μιας και το τσιπακι μου ειναι παλιο και θα το εχουνε σκαλισει καποιοι,μπορει να δωσει πχ απο 2,31GHz στο 2,8GHz με ασφαλεια?(παραθετω φωτο)Βλεπω οτι μπορω να πειραξω και την ram και το voltage κτλ.Τι μπορω να κανω με αγαπη και στοργη και απολυτη ασφαλεια?Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Στο G41 δεν θα πας πάνω απο 343fsb σε Overclocking γιατί απλά είναι κλειδωμένο απο το εργοστάσιο. Αφού ο 6550 είναι ήδη 333/1333 ξεχνάς απλά το OC. Mόνο ανεβάζοντας το PCI express clock κατα ένα MHz κερδίζεις 2 MHz fsb. Aλλά PCI EXPRESS πάνω απο 108 είναι πολύ επικίνδυνο! Σβήσε το άλλο θέμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μάλλον, τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα