Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσπαθοντας να επαναφερω ενα P4,και τα καταφερα τελικα,μια απο τις ενεργειες μου ητανε να εγκαταστησω τα windows 7 starter στο σκληρο του P4 απο τον δικο μου υπολογιστη.
Παροτι αφαιρεσα τον σκληρο του P4 απο τον δικο μου υπολογιστη,οταν τον  ξεκιναω δινει 2 επιλογες.....windows 7........
Η πλακα ειναι οτι για να επιλεξω τα σωστα θελω πληκτρολογιο οχι με usb,αλλα την παλια θυρα.
Πως μπορω να απαλλαγω?

Δημοσ.

Πως μπορω να απαλλαγω?

Στο p4 είδες αν ξεκινάει το λειτουργικό;

Για να φτιάξεις το δικό σου πάτα τα πλήκτρα win+r μαζί και γράψε msconfig πάνε στην καρτέλα boot διάλεξε το σωστό και πάτα set as default και στο timeout βάλε 0 sec.

Δημοσ.

Στο p4 είδες αν ξεκινάει το λειτουργικό;

Για να φτιάξεις το δικό σου πάτα τα πλήκτρα win+r μαζί και γράψε msconfig πάνε στην καρτέλα boot διάλεξε το σωστό και πάτα set as default και στο timeout βάλε 0 sec.

το p4 δεν διαβασε τιποτα,αλλα εβαλα cd win xp και τα εγκατεστησα......

εκανα αυτο που μου ειπες....απλα τωρα αλλαξε η επιλογη.αλλα πρεπει να περιμενω 25 δευτερα να γινει εκινηση μιας και εχω πληκτρολογιο με usb.δεν μπορω πχ να διαγαψω αυτα που δεν θελω?

Δημοσ.

πας γραμμη εντολων, πληκτολογεις msconfig , πατας enter και σου εμφανιζει ενα παραθυρο .

Πας στο δευτερο tab αν θυμαμαι καλα και επιλεγεις ποιο λειτουργικο θα φορτωνει σα default ή διαγραφεις αμα θες την εκινηση ενος εκ τω των δυο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...