Προς το περιεχόμενο

Επίσημη ανακοίνωση του Motorola Droid Turbo 2, με «άθραυστη» οθόνη


Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Motorola μαζί με την Verizon Wireless ανακοίνωσαν επίσημα το Droid Turbo 2, την πιο πρόσφατη ναυαρχίδα της σειράς Droid, η οποία αποτελεί συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών. Θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου με 24μηνο πλάνο πληρωμής από τη Verizon.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα Droids, το Turbo 2 δεν ξεχωρίζει όσον αφορά τον σχεδιασμό, καθώς μοιάζει αρκετά με το Moto X. Σημαντικό χαρακτηριστικό του Turbo 2 αποτελεί η ανθεκτικότητα της οθόνης του, την οποία η Motorola και η Verizon χαρακτηρίζουν ως «shatterproof» καθώς μπορεί να αντέξει πτώσεις και χτυπήματα. Η τεχνολογία που ενσωματώνει η οθόνη έχει λάβει την ονομασία Moto ShatterShield.

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Motorola, Rick Osterloh, η εταιρία έχει ως στόχο την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο καταναλωτής, ένα από τα οποία είναι το γεγονός ότι τα smartphones είναι αρκετά εύθραυστα. Μάλιστα πρόσθεσε ότι η κατασκευή ανθεκτικής οθόνης ήταν δύσκολο εγχείρημα, καθώς οι μηχανικοί της Motorola χρειάστηκαν 3 χρόνια για να την τελειοποιήσουν.

 

Η ShatterShield ενσωματώνει εύκαμπτη οθόνη AMOLED μαζί με περαιτέρω σχεδιαστικές καινοτομίες που συμβάλλουν στην ανθεκτικότητα του κινητού. Ακόμη, το Droid Turbo 2 διαθέτει τον επεξεργαστή Snapdragon 810 και, σύμφωνα με τη Motorola, η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει 48 ώρες.

 

Όπως φημολογείται, το Droid Turbo 2 θα είναι διαθέσιμο και μέσω του Moto Maker, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο πληθώρα επιλογών στους καταναλωτές όσον αφορά το χρώμα και το υλικό κατασκευής της συσκευής. Μάλιστα, η Motorola θα δίνει τη δυνατότητα σε όσους αγοράσουν την έκδοση με τα 64 GB να ανανεώσουν μία φορά τον σχεδιασμό της συσκευής τους.

 

 

Link.png Site: TheVerge

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κατσε να κραξω κι εγω λιγο :P

γιατι σταματησαν να βγαζουν κινητα και το εριξαν στα ταμπλετ?????

ενα κινητο για την τσεπη 4" ρε παιδιααααααααααααααααα

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κάποια πράγματα δεν αλλάζουν εύκολα! Όπως η motorola και η huawei με χρόνια τεχνογνωσίας παρόλες τις δυσκολίες που πέρασαν κατά καιρούς!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολλά μπράβο βλέπω και πολλοί φαίνεται ότι θα ήταν έτοιμοι να σκάσουν ένα οχτακοσάρι για να αγοράσουν ένα κινητό με ΠΛΑΣΤΙΚΗ οθόνη που η μπαταρία του θα κρατάει 2 (δύο) μέρες (1), μια πραγματική καινοτομία μια και τα υπόλοιπα κινητά κρατάνε μόνο 3-4 μέρες.

Μόνο που τα DROID turbo είναι αποκλειστικότητα της Verizon στο αμέρικα και είναι μόνο CDMA, άρα άχρηστα στην Ελλάδα...

 

(1) All battery life claims are approximate and based on a standard mixed use profile. The mixed use profile is based on Motorola devices on major 4G LTE networks with excellent coverage and includes both usage and standby time. Out-of-box settings are applied to the mixed use profile to project battery performance. Actual battery performance will vary and depends on many factors including signal strength, network configuration, age of battery, operating temperature, features selected, device settings, and voice, data, and other application usage patterns.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...