Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες iphone φίλου είχε μια μικρή πτώση, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζαμάκι στην πάνω αριστερή γωνία.

Τσέκαρα στο ebay για νέα οθόνη και κατέληξα στις εξής παρακάτω:

1) πρώτη

2) δεύτερη

Θα υπάρχει διαφορά στη αίσθηση/απόκριση χρωμάτων σε σχέση με τις γνήσιες οθόνες;

Απ' όσο κατάλαβα το digitizer και το γυαλί πάνε μαζί?

Κάθε βοήθεια δεκτή!

Δημοσ.

Συνήθως υπάρχουν ποιότητες σε αυτές τις οθόνες (πχ grade a, grade b )και στις δύο που έβαλες δεν αναφέρετε κάτι. Διαφορά δεν θα δεις/καταλάβεις αν είναι καλής ποιότητας, η μάπα ποιότητα μου έχει τύχει να είναι πιο πιθανό να ξανάχαλάσουν

Ναι, ένα κομμάτι είναι digitizer οθόνη. Πουλάνε και ξεχωριστά αλλά δεν θα γίνει όπως πρέπει και είναι και πολύ μανούρα να το αλλάξεις. 

Αν δεν έχεiς ξανά αλλάξει οθόνη ρίξε μια ματιά εδώ:

https://www.ifixit.com/Guide/iPhone+4+Display+Assembly+Replacement/11755

επίσης να έχεις χρόνο και σημείωνε τις βίδες που βγάζεις από που και με ποια σειρά τις βγάζεις (αυτός ο κανόνας ισχύει για όλες τις επισκευές) 

Δημοσ.

Οθόνη κινητού δεν έχω ξαναλλάξει(μόνο λάπτοπ). Θα δω βιντεάκια πριν το ανοίξω.Αυτό για τις βίδες το κρατάω γιατί είναι αρκετά σημαντικό.

Στο ifixit βρήκα αντίστοιχα οθόνη αλλά κατά πολύ ακριβότερη(40 δολλάρια σε σχέση με τα 20 του ebay).

Eυχαριστώ για τη βοήθεια!

Δημοσ.

Επίσης έχε στο νου σου ότι τίποτα από αυτά που θα χρειαστεί να κάνεις δεν χρειάζεται ζόρι, εκτός από την αφαίρεση της παλιάς οθόνης από το σασί (έχει πάνω κάτω λίγο κόλα). Αν δεις ότι κάπου αλλού θέλει ζόρι κάτι κάνεις λάθος, σταμάτα μην κάνεις ζημιά και ξανά τσέκαρε τα βίντεο και τις φωτό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χθες iphone φίλου είχε μια μικρή πτώση, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζαμάκι στην πάνω αριστερή γωνία.

Τσέκαρα στο ebay για νέα οθόνη και κατέληξα στις εξής παρακάτω:

1) πρώτη

2) δεύτερη

Θα υπάρχει διαφορά στη αίσθηση/απόκριση χρωμάτων σε σχέση με τις γνήσιες οθόνες;

Απ' όσο κατάλαβα το digitizer και το γυαλί πάνε μαζί?

Κάθε βοήθεια δεκτή!

Μη διανοηθείς να πάρεις φτηνιές. Πήρα για να γλυτώσω λεφτά που έσπασε του συζύγου και μετά από 1 μήνα έκανε περίεργα, μαύριζε και εβγαζε άσπρη λωρίδα κλπ, και πήγα και έσκασα 80 ευρώ να βάλουν καλή οθόνη (και δεν ξαναείχαμε πρόβλημα). Δε θα σου βγει σε καλό. Στο λέω τσεκαρισμένο. 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Μη διανοηθείς να πάρεις φτηνιές. Πήρα για να γλυτώσω λεφτά που έσπασε του συζύγου και μετά από 1 μήνα έκανε περίεργα, μαύριζε και εβγαζε άσπρη λωρίδα κλπ, και πήγα και έσκασα 80 ευρώ να βάλουν καλή οθόνη (και δεν ξαναείχαμε πρόβλημα). Δε θα σου βγει σε καλό. Στο λέω τσεκαρισμένο. 

Στην δικια μου περιπτωση, σε δυο iPhone 4 στα οποια περασα φθηνες, αγορασμενες απο Κινα μερια, κανενα απολυτως προβλημα, πληρως λειτουργικα εδω και ~8 μηνες.

Δημοσ.

Όπως προείπα, οι διαφορά για μένα είναι σε πτώσεις κτλ. Οι φθηνές ανοίγουν πιο έυκολα από το πλαίσιο κτλ. Κατά τα άλλα το μόνο επίφοβο είναι οι καλωδιοταινίες στα φθηνα. μερικές φορές παρά είναι ευαίσθητες

• Like 2
Δημοσ.

Όπως προείπα, οι διαφορά για μένα είναι σε πτώσεις κτλ. Οι φθηνές ανοίγουν πιο έυκολα από το πλαίσιο κτλ. Κατά τα άλλα το μόνο επίφοβο είναι οι καλωδιοταινίες στα φθηνα. μερικές φορές παρά είναι ευαίσθητες

Ιδια εμπειρια εχω κ εγω.

Σπανε πιο ευκολα οι οθονες που εχουν αντικατασταθει σε σχεση με τις αυθεντικες.

Δημοσ.

80€ εννοείς έδωσες για να στην αλλάξουν σε μαγαζί; Αν ναι τότε δε θα είχε μεγάλη διαφορά από τις φτηνές νομίζω...Η διαφορά που έχω δει κι εγώ είναι ότι σπάνε πιο εύκολα, αλλά αν δεν σου πέσει κάτω δεν έχει πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς και η αυθεντική σπάει :)

Δημοσ.

Παίδες κάτι (λίγο) άκυρο από μένα.Αυτό εδώ (http://m.ebay.com/itm/Front-Touch-Glass-Retina-LCD-Digitizer-Assembly-For-iPhone-4S-8-16-32-GB-Black-/111513136781?nav=SEARCH) περιέχει οθόνη LCD + Digitizer + γυαλί;;Γιατί μου φαίνεται υπερβολικά χαμηλή τιμή για όλο αυτό το πακέτο...

Δημοσ.

Παίδες κάτι (λίγο) άκυρο από μένα.Αυτό εδώ (http://m.ebay.com/itm/Front-Touch-Glass-Retina-LCD-Digitizer-Assembly-For-iPhone-4S-8-16-32-GB-Black-/111513136781?nav=SEARCH) περιέχει οθόνη LCD + Digitizer + γυαλί;;Γιατί μου φαίνεται υπερβολικά χαμηλή τιμή για όλο αυτό το πακέτο...

Ναι κομπλέ είναι. Όντως παραείναι φτηνή, νομίζω ότι θα είναι λίγο λαχείο η συγκεκριμένη, μπορεί και να παίζει μια χαρά όμως!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι κομπλέ είναι. Όντως παραείναι φτηνή, νομίζω ότι θα είναι λίγο λαχείο η συγκεκριμένη, μπορεί και να παίζει μια χαρά όμως!

Ωραίος zio.Σε ευχαριστώ για την απάντηση!Αν έχει κάποιος,μια πιο αξιόπιστη-καλή λύση στα ίδια χρήματα ή λίγο παραπάνω,ας την πει.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...