kostisstam Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο z523(66€) & z533(80€) κυρίως για μουσική και πολύ σπάνια για καμιά ταινία. Ποια θα μου προτείνατε;
GeorgeSmirlis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 εχω τα z523 εδω και 2-3 χρονια. τα ηχεια ειναι φοβερα, εχουν φοβερο subwoofer με πολυ δυνατο και βαθυ μπασο. τα εχω βαλει να παιξουν στο τερμα για 4 ωρες (φουλ φωνη,φουλ μπασο) και δεν ενιωσαν τιποτα, ειναι παρα πολυ δυνατα και καλυπτουν την οποιαδηποτε αναγκη! Επισης εχω μονταρει και την γριλια πολυ ευκολα (φωτο)! 1
MrLifeguard Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Απ' την στιγμη που δεν κοιτας κατι σε surround,τοτε με τα λεφτα που αναζητας πας σε ενα ζευγαρι studio monitors! Η διαφορα ποιοτητας ειναι πολυ μεγαλη σε σχεση με ηχεια για pc. Μπορεις να κοιταξεις αυτα ( http://www.djshop.gr/pd/reloop-adm-5-17138.htm?lang=el&path=-1889389852) στα 83 ευρω με δωρεαν μεταφορικα και αντικαταβολη. 1
kostisstam Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Απ' την στιγμη που δεν κοιτας κατι σε surround,τοτε με τα λεφτα που αναζητας πας σε ενα ζευγαρι studio monitors! Η διαφορα ποιοτητας ειναι πολυ μεγαλη σε σχεση με ηχεια για pc. Μπορεις να κοιταξεις αυτα ( http://www.djshop.gr/pd/reloop-adm-5-17138.htm?lang=el&path=-1889389852) στα 83 ευρω με δωρεαν μεταφορικα και αντικαταβολη. αυτα τωρα ειναι 2 μεσα στη τιμη με τα 75€ που λεει;
MrLifeguard Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δυστυχως η τιμη ειναι για ένα!Μου διέφυγε εντελώς,συγνωμη! Παρολαυτά έχεις άλλες επιλογές για ζευγος με 3.5" woofer και 1" tweeter σ αυτά τα λεφτα,όπως τα numark n-wave 360..Μέχρι πριν λίγες μέρες είχα τα logitech z906 5.1 και αλλαξα στα studio monitors της υπογραφής μου!Η διάφορα σε αφήνει άφωνο,μεσαίες και υψηλές σ'αλλο επίπεδο! Πίστεψε με,θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος και ας είναι entry level monitors!
GeorgeSmirlis Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 καλες επιλογες κ τα δυοΜετα απο τοσους μηνες μαλλον πηρε ηχεια ο ts. (Μην ξεθαβετε θεματα για να πειτε κατι απλο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα