Προς το περιεχόμενο

Samsung 64GB EVO Micro SDXC Card with USB Adapter UHS-I U1 - 48MB/s MyMemory.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι παίζει με τις κάρτες? Από banggood με Visa πληρώνω κανονικά από gearbest tinydeal δεν την δέχονται και θέλουν μόνο PayPal. Το PayPal όμως κρατάει και προμήθεια όταν βάζεις χρήματα από την κάρτα στο balance.

Με τα Capital Controls δεν μπορείς να μεταφέρεις λεφτά στο εξωτερικό!

Το PayPal για να πληρώσει μέσω της κάρτας σου, κάνει μεταφορά από την κάρτα σου στο balance του PayPal και μετά τα στέλνει στον πωλητή!

Ενώ οι Visa/MasterCard είναι απευθείας πληρωμές και περνάνε από τα Capital Controls.

Δημοσ.

Με τα Capital Controls δεν μπορείς να μεταφέρεις λεφτά στο εξωτερικό!

Το PayPal για να πληρώσει μέσω της κάρτας σου, κάνει μεταφορά από την κάρτα σου στο balance του PayPal και μετά τα στέλνει στον πωλητή!

Ενώ οι Visa/MasterCard είναι απευθείας πληρωμές και περνάνε από τα Capital Controls.

Η visa που πλήρωσα είναι χρεωστικη Πειραιώς από αυτή που βγάζω από το atm. Περνάει μόνο από banggood και όχι από αλλά κινέζικα καταστήματα. Βολεύει να πληρώνεις μόνο με κάρτα και όχι από PayPal γιατί δεν κρατάει προμήθεια το pp. Τώρα τι γίνεται αν δεν έρθει το δέμα δεν ξέρω αν κάνει refund το κατάστημα στην κάρτα ενώ στο pp δεν πρόκειται να χασεις λεφτά.

Δημοσ.

Τσίμπησα 2 γιατί έχω ξεμείνει από κάρτες και χρησιμοποιώ κάτι παμπάλαιες πια!

Ωστόσο δοκίμασα με ότι κάρτα έχω και δεν.... μόνο με paypal balance εγινε η συναλλαγή!

Δημοσ.

Kαι εγω μιας και ξεκινησα το topic πήρα μια κάρτα την πρωτη μέρα.Ακόμα δεν έχω παραλάβει αλλα και μια αλλη φορά που πήρα κάτι απο εκέι άργησε.Δοκίμασα με πιστωτικές 3 τραπέζών αλλα τίποτα.Μονο με balance

Δημοσ.

Kαι εγω μιας και ξεκινησα το topic πήρα μια κάρτα την πρωτη μέρα.Ακόμα δεν έχω παραλάβει αλλα και μια αλλη φορά που πήρα κάτι απο εκέι άργησε.Δοκίμασα με πιστωτικές 3 τραπέζών αλλα τίποτα.Μονο με balance

ή με amazonpayments όπως είπα και σε προηγούμενο post , πιστωτικη δηλαδη που είναι συνδεδεμένη με το amazon απο προηγούμενες αγορές π.χ. χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση ή προμήθεια. Αγόρασα στις 28/10 2 μνήμες και ένα usb otg και σήμερα το πρωί 2/11 μου ήρθε η μόνο η μια μνήμη. Συνηθίζουν να στέλνουν τις παραγγελίες τμηματικά ή παίζει τίποτα ύποπτο?

Δημοσ.

Στέλνουν και τμηματικά. Μην αγχώνεσαι για αρχή. Στη θέση σου απλά θα τους έστελνα ένα μήνυμα για την επιβεβαίωση και να είμαι καλυμένος.

Δημοσ.

Παρέλαβα την κάρτα (σε όσους βρίσκονται Ελλάδα θα κάνει περισσότερες μέρες προφανώς).

Ο αντάπτορας είναι USB2 να ξέρετε (οπότε η κάρτα θα κόβει στα 30MB/s στο read. Στο write δε νομίζω να τα έπιανε τα 30 MB/s έτσι κι αλλιώς) και είναι τελείως πλαστικός.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δημοσίευση 28 Οκτώβριος 2015 - 06:36 μμ

Η παραπάνω ημερομηνία ειναι οταν εκανα το Post και τη αγορά της κάρτας απο το Αγγλικό Mymemory.
Σήμερα παρέλαβα!!!! Αργά τα ζώα μου για δευτερη φορά απο αυτό το site λες και ερχεται απο Κίνα.
Το καλό είναι ότι ο αντάπτορας είναι samsung και αυτος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...