Themos3 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Link Skroutz Εδώ οι φακοί που έχουν στα κιτ λένε 55mm και ξεκινάει μόνο η μηχανή απο 789€. Είναι flash deal, δε ξέρω την τύφλα μου από μηχανές απλά το βάζω μπας και επωφεληθεί κάποιος γιατί φαίνεται ότι φεύγει σαν τρελή. Οι γνώστες ας συνδράμουν στο θέμα. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2015 από matrixxx "ΤΕΛΟΣ" + F.../
Razor333 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Πολυ καλη τιμη η τιμη που αναφερεις, αλλα αν ανοιξεις το λινκ ειναι τραγικα ακριβοτερη!
Questioner Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Πράγματι καλή τιμή. Σε καινούργιο kit δεν παίρνεις κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή νομίζω. Βέβαια σίγουρα θα χρειαζόταν και κάποιος extra φακός ώστε να καλύψει την all around χρήση. Ίσως το έβαλαν σε lighting deal για να ξεστοκάρουν μιας και κυκλοφορεί πλέον η mkII. Άλλαξε αν μπορείς τον τίτλο του θέματος και βάλε tag [ΤΕΛΟΣ] για να μην μπερδευόμαστε.
viper2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Link Skroutz Εδώ οι φακοί που έχουν στα κιτ λένε 55mm και ξεκινάει μόνο η μηχανή απο 789€. Είναι flash deal, δε ξέρω την τύφλα μου από μηχανές απλά το βάζω μπας και επωφεληθεί κάποιος γιατί φαίνεται ότι φεύγει σαν τρελή. Οι γνώστες ας συνδράμουν στο θέμα. Ο φακός έκανε 165 ευρώ μόνος του...
Ntinaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 αρκετα παραπλανητικο οπως ειναι γραμμενος ετσι ο φακος (2.4-35) γιατι ειναι αδυνατο να υπαρχει φακος με τετοιο ευρος, αλλα προφανως ειναι F2.4 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 αρκετα παραπλανητικο οπως ειναι γραμμενος ετσι ο φακος (2.4-35) γιατι ειναι αδυνατο να υπαρχει φακος με τετοιο ευρος, αλλα προφανως ειναι F2.4 Το διορθωσα και αυτο. Να πουμε βεβαια για οποιον δεν εχει δει την σελιδα του προιοντος οτι δεν εφταιγε ο TS για την παραπλανηση, ετσι το εχουν γραμμενο στον τιτλο τους οι αμαζονιοι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα