asorogu1981 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ενταξε εχοντας iphone kai εχοντα παιξει τα κορυφαια games infinity blade 3 game of thrones. Το φορητο gaming oντως σιγα σιγα τελιωνει αλλα οτι θα αντικαταστησει και τις κονσολες ε ειναι ανοησια 2
Alx1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 "As of June 30th, 2015, Nintendo reports 53.07 million Nintendo 3DS units have been sold worldwide" από wikipedia. :όντως χάλια η nintendo μόνο 53 εκατόμμυρια πούλησε Ακριβώς αγαπητέ φίλε, στόχευσες άριστα και πέτυχες διάνα τον στόχο (pun intented). Σε μια μικρή πρόταση, τα είπες όλα: Η Nintendo τα πάει χάλια διότι πούλησε μόλις 53 εκατομμύρια κομμάτια (και 100 σου λέω εγώ), σε μια χρονιά όπου αναμένεται να πουληθούν από όλους τους κατασκευαστές 1,44 δισεκατομμύρια smartphones. Χοντρικά δηλαδή, για κάθε ένα 3DS που πουλιέται, την ίδια στιγμή πουλιούνται 15 smartphone, χώρια και τα tablet. Πρόκειται για μια ασύλληπτων διαστάσεων αγορά, στην οποία η Nintento είναι μια λέξη, ανύπαρκτη. Και είναι ανύπαρκτη, όχι από ανεπάρκεια ή ανικανότητα, αλλά καθαρά από επιλογή. Για αυτό και μίλησα προηγουμένως για δεινόσαυρους. Επίσης,αν τα νουμέρα ήταν ενδεικτικα ποιότητας,τότε ο justin bieber μαλλον ειναι απ τους καλύτερους μουσικούς. Τα νούμερα η αλήθεια είναι πως δεν είναι (συνήθως) και ενδεικτικά ποιότητας. Είναι όμως σίγουρα ενδεικτικά αποτελέσματος. Και στο τέλος τα αποτελέσματα (πωλήσεις, κερδοφορίες) είναι που κινούν την αγορά, ανεβοκατεβάζουν μετοχές, ανοιγοκλείνουν εταιρείες, καθορίζουν την ακολουθούμενη πολιτική. Π.χ. το αν θα δεις συνέχεια στο αγαπημένο σου παιχνίδι, πόσο σύντομα και με τι κόστος, είναι πιθανότατα αποτέλεσμα άσχετων με ποιότητα νουμέρων. Όταν θα βγεί pokemon παιχνίδι στο android τότε θα κάνει το μπράφο! Ποίος δεν θα θέλε να δει super mario zelda kirby και λοιπά διαμάντια σε tablet? Οι αποκλειστικότητες είναι ο λόγος που επιβιώνουν οι κονσόλες, χρόνια τώρα είναι γνωστό αυτό. Φαντάζομαι θυμάστε όλοι τον πόλεμο που έκανε η Sony στους δημιουργούς του Bleem. Δεν έχει κανείς στα χέρια του τη χήνα με τα χρυσά αυγά και την αφήνει να φύγει έτσι απλά. Τα έχουμε παίξει αυτά τα κλασσικά παιχνίδια πολλές φορές την εποχή που βγήκαν όχι το 2015. Τα παίρνεις 2€ επειδή είναι παλιά και κάποιοι πλήρωναν για αυτά πριν από 15 χρόνια full price για να δημιουργηθούν... Σόρι αν σε ξενερώνω αλλά δεν έκανες καμία συνταρακτική αποκάλυψη. Η πληροφορία αυτή είναι ενδιαφέρουσα ίσως για τον ιστορικό του μέλλοντος, για αυτόν όμως που θέλει απλώς να έχει πρόσβαση σε παιχνίδια που του αρέσουν και να τα βρίσκει προσιτά, είναι με λίγα λόγια η άχρηστη πληροφορία της ημέρας. 1
lnwolfgr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Παίδες καλησπέρα, είναι το 1το μου post στο site και θα μιλήσω για κάτι που μου αρέσει, το gaming. Λοιπόν είμαι "παππούς" σε οσο αφορά το gaming κάθως μεγάλωσα μαζί του ξεκινήσα με το αγαπημένο, atari 2600 μετα game boy, master system, nes, game gear, mega drive snes και πάει λέγοντας, έχω φτάσει μέχρι το 360 απο κονσόλες και τώρα pc "για gaming". Η σχέση μου με τα handhelds είναι σχέση αγάπης και μίσους. Εχουν περάσει σχεδόν όλες οι φορητές απο τα χέρια μου, game boy,game boy color,gameboy advance, atari lynx, neo geo pocket, game gear, nomad. η αγάπη φυσικά ήταν το gaming, το μισος? η μπαταριές ήθελες τρελά λευτα μόνο και μόνο για μπαταρίες, (με εξερεση την nintendo) αν δεν είχες μετασχηματιστή απλα έκανες πλούσιο τον περιπτερά σου. Μάκραν προτίμουσα της κονσόλες γιατι έπαιζα σε τηλεόραση, και είχα ηχο της προκοπής. με το handheld ασχολήθηκα μέχρι και λίγο μετα το στρατο, μεχρι τα 24-25, μετα κατάλαβα οτι δεν τραβάει, δεν ήταν αυτό που έψαχνα σε ένα παιχνίδι, ξέρω οτι σε κανένα handheld δεν θα μπορόυσα να "γράψω" 100+ ώρες, όπως το skyrim π.χ. η ποιότητα ήταν πάντα 2-3 σκαλιά πιο κάτω απο της κονσόλες, αλλά τα γραφικά δεν κάνουν 1 παιχνίδι, το gameplay έχει σημασία, και το gameplay σε φορητή κονσόλα ήταν σχεδόν κάκο (με εξαιρέσεις πάντα) αντε να σας δω τώρα να παίζετε mortal kombat στο 1το gameboy με μόνο 2 κουμπιά. Αφηστε που το gaming πλέων έχει γίναι πανευκόλο, σχεδόν το κάθε παιχνίδι σου λέει τι γίνεται, κάποτε επρέπε να το βρείς μόνος σου. Παλια ήθελες πραγματικα skills για να τελοιώσεις το ninja gaiden στο nes, άκουγα για το gaiden στο x box για το πόσο δύσκόλο παιχνίδι ήταν, και σε 1 μέρα μόνο το ξεφτίλησα. Απο τα 25 λοιπόν σταμάτησα το handheld gaming, και λεω μιας και εχω smartphone δεν κατευαζω κανα παιχνίδι να παίξω? κατευάσα και τι? μετα απο 1- ωρα η μπαταρία στο κινήτο έφτασε στα κόκκινα, ΠΟΛΥ γρηγορότερα απο τα τότε handhelds που της ρουφάγανε σαν παγωμένο φράπε μεσημεριάτικης αυγουστιάτικης μέρας στο κέντρο της αθήνας, αυτό δεν θα αλλάξει πότε τελικά και μάλλον χειροτερεψε, το κάλο όμως σήμερα δεν χρείαζεται να αγοράζεις μπαταρίες, μην τα πολυλέω αποδείχτηκε πολύ μάπα το καρπούζι άσχολήθηκα μέχρι να κλείσει το κινητό και μετα διαγραφή και ποτε ξανα
sakekosan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ακριβώς αγαπητέ φίλε, στόχευσες άριστα και πέτυχες διάνα τον στόχο (pun intented). Σε μια μικρή πρόταση, τα είπες όλα: Η Nintendo τα πάει χάλια διότι πούλησε μόλις 53 εκατομμύρια κομμάτια (και 100 σου λέω εγώ), σε μια χρονιά όπου αναμένεται να πουληθούν από όλους τους κατασκευαστές 1,44 δισεκατομμύρια smartphones. Χοντρικά δηλαδή, για κάθε ένα 3DS που πουλιέται, την ίδια στιγμή πουλιούνται 15 smartphone, χώρια και τα tablet. Πρόκειται για μια ασύλληπτων διαστάσεων αγορά, στην οποία η Nintento είναι μια λέξη, ανύπαρκτη. Και είναι ανύπαρκτη, όχι από ανεπάρκεια ή ανικανότητα, αλλά καθαρά από επιλογή. Για αυτό και μίλησα προηγουμένως για δεινόσαυρους. Για άλλη μια φορά μπερδεύεις την βούρτσα με την @.... Τι σχέση έχουν οι συνολικές πωλήσεις των smartphones με τις πωλήσεις κονσολών; Πόσοι απο αυτούς παίζουν games; Και απο αυτούς που παίζουν πόσοι πληρώνουν για αυτά; Και η θειά μου έχει smartphone και κάτι εργάτες που επέβλεπα σε μια οικοδομή προχθές και ο περιπτεράς απέναντι απο το σπίτι μου. Σε λίγο θα μας πείς οτι επειδή πωλούνται περισσότερα smartphone απο pc ότι είναι και ιδανικά για δουλειά Αρχιτέκτονα! Το μόνο ανύπαρκτο είναι η λογική στα post σου. Είναι ξεκάθαρο ότι είσαι άσχετος με το αντικείμενο. 1
Alx1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Για άλλη μια φορά μπερδεύεις την βούρτσα με την @.... Το ποιος μπερδεύει τι με τι φαίνεται. Επίσης φαίνεται και ποιος είναι κολλημένος και πόσο. Τι σχέση έχουν οι συνολικές πωλήσεις των smartphones με τις πωλήσεις κονσολών; Πόσοι απο αυτούς παίζουν games; Και απο αυτούς που παίζουν πόσοι πληρώνουν για αυτά; Και η θειά μου έχει smartphone και κάτι εργάτες που επέβλεπα σε μια οικοδομή προχθές και ο περιπτεράς απέναντι απο το σπίτι μου. Πρώτα-πρώτα, επειδή φαίνεται έχεις επιλεκτική μνήμη, την συζήτηση περί πωλήσεων δεν την ξεκίνησα εγώ, ούτε έριξα εγώ πρώτος νούμερα στο τραπέζι. Άλλος το έκανε, αλλά εκεί για κάποιον λόγο που μόνο εσύ ξέρεις, δεν πετάχτηκες σαν ...(χμμμ.....).... να πεις την εξυπνάδα σου. Μάλλον είναι αυτό που λενε «τα καλά και συμφέροντα». Έπειτα, η σχέση που έχουν είναι τεράστια, και το ότι την αγνοείς και (παριστάνεις ότι) πέφτεις από τα σύννεφα που τη μαθαίνεις δείχνει ακριβώς το πόσο σχέση με το αντικείμενο έχεις, καθόλου δηλαδή, ή αλλιώς όταν οι εξελίξεις έτρεχαν, εσύ ήσουν ευλαβικά σκυμμένος πάνω από κάποιο Nintento με τη χαρά του ανθρώπου των σπηλαίων όταν ανακάλυψε τη φωτιά. Κι εγώ ξέρω πολλούς που έχουν smartphone, αυτό όμως είναι άσχετο. Υπάρχουν πολλοί που έχουν smartphone, κάποιοι δεν κάνουν τίποτα μ' αυτό, κάποιοι λίγοι παίζουν και παιχνίδια, οι περισσότεροι χαλαρά, οι λιγότεροι φανατικά. Οι λίγοι που παίζουν παιχνίδια είναι δεκαπλάσιοι από αυτούς που πήγαν και πήραν φορητοί κονσόλα. Σε αυτό το μερίδιο, οι παραδοσιακές εταιρείες στις φορητές κονσόλες είναι ανύπαρκτες και δεν έχουν καθόλου πρόσβαση, και φυσικά δεν έχουν και μερίδιο στην πίτα με τα κέρδη. Η δικιά τους πίτα δε, βαίνει είτε στάσιμη στην καλύτερη, είτε συνεχώς μειούμενη. Αυτό είναι το ψυχρό γεγονός, και εσύ θυμήθηκες ότι η θεία σου και κάποιοι εργάτες στην οικοδομή είχαν κι αυτοί smartphone, συνταρακτικό επιχείρημα ομολογουμένως που όμως δεν λέει τίποτα απολύτως όσον αφορά το γεγονός που παραμένει στο τέλος της ημέρας: Πλέον με πολύ λιγότερα χρήματα μπορείς να αποκτήσεις μια συσκευή που είναι και παιχνιδομηχανή και σε καλύπτει στο 99% των αναγκών σου ψυχαγωγίας. Και αυτό δεν το λέω εγώ (ο άσχετος, ο μη-λογικός, ο ανύπαρκτος κτλ που με στόλισες), η ίδια η αγορά το λέει. Αν εγώ έλεγα βλακείες, φέτος θα αναμένονταν 1,44 δισεκατομμύρια πωλήσεις Playstation Vita και 3DS, συμβαίνει όμως το ακριβώς αντίθετο. Εν τέλει ο κόσμος μια χαρά παίζει παιχνίδια στο δρόμο. Δεν χρησιμοποιεί όμως φορητές κονσόλες για αυτό. Αυτοί που προτιμούν κονσόλες (που μεγειά τους και μεχαρά τους που τις προτιμούν) είναι μια ισχνή μειοψηφία. Αυτό είναι που συμβαίνει σήμερα, αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις να το αποδεχθείς τότε σου έχω ευχάριστα νέα!! Δεν είναι απαραίτητο να το αποδεχθείς, η αγορά κινείται, και ψιλοαδιαφορεί για το αν το αποδέχεσαι ή όχι. Σε λίγο θα μας πείς οτι επειδή πωλούνται περισσότερα smartphone απο pc ότι είναι και ιδανικά για δουλειά Αρχιτέκτονα! όχι εντάξει. Αυτό δεν θα σας το πω. Τα άλματα λογικής τα αφήνω για άλλους Το μόνο ανύπαρκτο είναι η λογική στα post σου. Είναι ξεκάθαρο ότι είσαι άσχετος με το αντικείμενο. Δεν πειράζει αδερφέ, παρηγοριέμαι που υπάρχει λογική και σχετικότητα στα δικά σου ποστ. : 1
sakekosan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δεν πειράζει αδερφέ, παρηγοριέμαι που υπάρχει λογική και σχετικότητα στα δικά σου ποστ. : Δεν κανείς ούτε για παιδικό πάρτυ. 2
plizre Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μερικοί το έχετε πάρει πολύ στραβά το mobile gaming και αυτό γιατί κατεβάζετε μόνο δωρεάν εφαρμογές οι οποίες είναι αθλιες και γεμάτες διαφημίσεις. Κατά διαστήματα γίνονται εκτυπώσεις με εξαιρετικά παιχνίδια να παίζουν στα 10 λεπτά. Ακομα και κάτω από 1 ευρώ είναι πολύ καλή τιμή για ένα καλό παιχνίδι που θα σε χαρίσει πολλές ώρες ασχολίας. Παιχνίδια όπως Cut the rope Cut the rope experiments Cut the rope time travel Leo's fortune Modern combat 3/4/5 Shadowgun Samurai vengeance Granny smith Ski safari Machinarium Tomb raider go Monument valley Mini motor racing Slingshot racing The room 1/2 Quell Quell reflect Quell memento Limbo Asphalt 7 Riptide GPS 1/2 Freeze 1/2 Bloons TD 5 Defense zone 1/2 Sprinkle Inner world World of goo Hitman go Rayman jungle run Rayman fiesta run Cogs The cave Another world Ολα μαζι τα παραπάνω παιχνίδια έχουν μπει σε έκπτωση. Ακομα και τώρα με 40-50 ευρώ τα περνετε όλα. Όσο δηλαδή έχει ένα παιχνίδι ps4. Ολα τα παραπάνω είναι ένα και ένα. Δοκιμάστε κάποιο από αυτά και μέρα πείτε μου ότι το mobile gaming έχει πεθάνει. Προσωπικά θα απολαύσω και ένα καλό παιχνίδι στο ps3 όπως το Last Of Us αλλα και στο κινητό μια χαρά παιχνίδια παίζω. Επίσης με 4.49 βάζετε τον drastic και έχετε όλη τη συλλογή του Nintendo ds σε τέλεια ανάλυση και fps. Όπως και με το fpse έχετε όλη τη συλλογή του psx. 1
zio10 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εγώ βλέπω ότι είναι λογικό και θέμα χρόνου να αντικατασταθούν οι handheld κονσόλες από κινητά και tablets για την πλειοψηφία των χρηστών. Οι περισσότεροι απλά θα βολεύονται και όσο βελτιώνονται τα παιχνίδια των κινητών τόσο περισσότεροι θα είναι αυτοί. Ακόμα κι αν δεν φτάσουν ποτέ σε ποιότητα τις φορητές κονσόλες τον πολύ κόσμο λίγο θα τον απασχολεί αυτό, τη δουλειά του θα την κάνει. Οι κονσόλες θα μείνουν για τους πιο απαιτητικούς και φανατικούς.
firepc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 @plizre Ειναι ολα παιχνιδαρες αυτα που ποσταρες. Μπορω να ποσταρω αλλα 100 games που ειναι ενα και ενα αλλα μετα σκεφτομαι, τσαμπα θα το κανω. Αυτοι που θεωρουν το mobile gaming για πεταμα θα συνεχισουν μ αυτο το σκεπτικο.
plizre Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εγώ βλέπω ότι είναι λογικό και θέμα χρόνου να αντικατασταθούν οι handheld κονσόλες από κινητά και tablets για την πλειοψηφία των χρηστών. Οι περισσότεροι απλά θα βολεύονται και όσο βελτιώνονται τα παιχνίδια των κινητών τόσο περισσότεροι θα είναι αυτοί. Ακόμα κι αν δεν φτάσουν ποτέ σε ποιότητα τις φορητές κονσόλες τον πολύ κόσμο λίγο θα τον απασχολεί αυτό, τη δουλειά του θα την κάνει. Οι κονσόλες θα μείνουν για τους πιο απαιτητικούς και φανατικούς. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Και εγώ είμαι απαιτητικός. Για αυτό και αγοράζω καλά παιχνίδια στο κινητό μου που θα μου προσφέρουν πολλές ώρες διασκέδασης. Όταν θέλω να παίξω στην 55αρα θα ανοίξω την τηλεόραση. Μια χαρά πανεμορφα και έξυπνα είναι και τα παιχνίδια στο κινητό(ανω των 5" έτσι με καλή αφή και καλές κάρτες γραφικών). 1
xaerialtwistx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Πριν καιρό,σε ένα ποστ για την nintendo και το Ds είχα αναφέρει τον ανταγωνισμό απο τα κινητά και ταμπλετς και τότε είχαν πέσει να με φάνε εδώ μέσα μερικοί.. εξακολουθω να πιστευω πως δεν υπάρχει κανενας ανταγωνισμος. αν εχεις 3 ευρω ισως τα δωσεις για ενα παιχνιδι στο κινητο, αν σου περισσευουν ομως 30, προφανως και το βαθος που εχει ενας οποιοσδηποτε τιτλος κονσολας ειναι πολλαπλασιο απο το βαθος του καλυτερου παιχνιδιου σε κινητο. αυτο το αρθρο για εμενα τα λεει ολα. ο σημαντικοτερος παραγοντας που θεωρω το mobile gaming αθλιο, ειναι το οτι βασιζεται στα δαχτυλα για χειρισμο. αυτο σημαινει πως δεν θα δεις ποτέ απαιτητικα παιχνιδια, δεν θα δεις ποτέ ενα ninja gaiden, ένα hotline miami που θα σε βαλει να παρεις A+ σε ολες τις πιστες, ένα Uncharted που θα σε βαλει να το τερματισεις σε Crushing mode, ένα Super Meat Boy που παιζει με τα χιλιοστα ακριβειας. τα παιχνιδια στα κινητα δεν θα εξασκησουν ποτέ τις ικανοτητες σου γιατι ξερουν πως με οθονη αφης δεν υπαρχουν ικανοτητες (ή εστω, οι ικανοτητες που μπορεις να αποκτησεις βασιζονται σε πολυ συγκεκριμενα στυλ παιχνιδιων), και εκει βασιζεται η επιτυχια τους, στο οτι ειναι για ολους. κουνα λιγο το κινητο αριστερα δεξια, συρε λιγο το δαχτυλο σου, και αν χασεις κ λιγη παραπανω υγεια δεν τρεχει τιποτα, με 1 ευρω αγοραζεις 100 health packs. το μονο ειδος παιχνιδιου που θεωρω πως δεν επιρρεαζεται απο την οθονη αφης (οχι ιδιαιτερα τουλαχιστον) ειναι τα point & click adventures οπου ετσι και αλλιως εκει χρειαζεται παρατηρητικότητα και σκέψη και η προοδος σου στο παιχνιδι δεν εχει να κανει με τον χειρισμο (τι να κανεις κλικ με το ποντικι, τι με το δαχτυλο). καποια puzzle επισης σε κινητο νιωθουν σαν στο σπιτι τους αλλα μεχρι εκει για εμενα, ολα τα αλλα ειδη ειναι εντελως ακαταλληλα. (αλήθεια έχει προσεξει κανενας πως οι περισσοτεροι μεγαλοι τιτλοι στα κινητα ειναι adventure, strategy και puzzle; και αν τολμησουν να βγαλουν μεγαλο τιτλο απο αλλη κατηγορια, θα εχει αυτοματισμους σε όλα μεσα, αν ειναι platform θα πηδαει μονος του ο χαρακτηρας οταν πλησιαζεις εναν γκρεμο, αν ειναι racing θα επιταχυνει και φρεναρει το αμαξι μονο του (!!!!!), αν είναι beat em up... μπα δεν θα ειναι!) 3
plizre Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 @plizre Ειναι ολα παιχνιδαρες αυτα που ποσταρες. Μπορω να ποσταρω αλλα 100 games που ειναι ενα και ενα αλλα μετα σκεφτομαι, τσαμπα θα το κανω. Αυτοι που θεωρουν το mobile gaming για πεταμα θα συνεχισουν μ αυτο το σκεπτικο. Δεν χάνουν τίποτα να δοκιμάσουν και αν πάλι δεν τους αρέσει πάω πάσο. Εχω τερματίσει 100 παιχνίδια στο κινητό μου και όλα τα απόλαυσα όσο απόλαυσα και τα Uncharted στο ps3. San andreas στο note 3 με 46 ώρες τερματισμενο στο 100%. Με 100 ευρώ κινητό δεν ευχαριστιεσαι gaming. Αντε κανα candy crush.
firepc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 "κουνα λιγο το κινητο αριστερα δεξια, συρε λιγο το δαχτυλο σου" Θα σου πω ενα πραμα μονο. Ειναι να βγει στο ios και στο android το Torchlight 1 και 2 Αν ξερεις τι σημαινει torchlight θα καταλαβεις οτι αυτο που εγραψες δεν αφορα ολα τα παιχνιδια. Αλλα οπως και συ ετσι και πολλοι αλλοι χρησιμοποιουν την μεθοδο του τσουβαλιασματος για να ριξουν την αξια σε κατι 1
plizre Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 "κουνα λιγο το κινητο αριστερα δεξια, συρε λιγο το δαχτυλο σου" Θα σου πω ενα πραμα μονο. Ειναι να βγει στο ios και στο android το Torchlight 1 και 2 Αν ξερεις τι σημαινει torchlight θα καταλαβεις οτι αυτο που εγραψες δεν αφορα ολα τα παιχνιδια. Αλλα οπως και συ ετσι και πολλοι αλλοι χρησιμοποιουν την μεθοδο του τσουβαλιασματος για να ριξουν την αξια σε κατι Και να ήταν μόνο το torchlight. Βάλε broken sword 1/2/5 episode 1/5 episode 2/Syberia 1/syberia 2. Αυτα είναι λίγο πιο ακριβά αλλά κατά διαστήματα παίζουν σε προσφορές. Τα παίξαμε όταν βγήκαν και είμασταν 10-12 και τα ξανά παίζουμε και τώρα. Οι αναμνήσεις έχουν ανεκτιμητη αξία. Να βάλω και το snes/n64/pspp emulators.
x.ristos1980 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ελάτε τώρα ρε παιδιά! Υπάρχει κανένας σοβαρός gamer που απολαμβάνει παιχνίδια σε κινητό/tablet? Έχω iPhone 6s plus και ipad2 air και ποτέ δεν το σκέφτηκα. Το 3ds μου όμως το απολαμβάνω! Σίγουρα πέσαν οι πωλήσεις λόγω αγοράς κινητών αλλά όχι και να αντικαταστήσουν τα handheldτο mobile gaming δεν αντικαθιστα τις handheld console..ειναι απλα υποκαταστατο.δεν συγκρινεται ο χειρισμος και τα περισσοτερα games με τα games σε κινητα..επαιζα στο ps vita uncharted και ενιωθα λες και ειχα ενα ps3 στα χερια μου..δεν σε γεμιζει το mobile gaming στα κινητα αν εισαι σοβαρος gamer 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα