Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τι θεωρει ο καθενας ποιοτικο και τον αρεσει να παιζει ειναι δικο του θεμα. Θα μας επιβαλεις εςυ τι ειναι ποιοτικο και τι πρεπει να μας αρεσει; Καποιοι θεωρουν τον bieber ποιοτικο και τον ακουνε. Καποιοι θεωρουν τους πινακες του Πικασο ποιοτικους και πληρωνουν μια περιουσια για να τους αποκτησουν. Καποιοι αλλοι δεν τους θεωρουν ποιοτικους

To πιασα.Οπως οι αμερικανοι προτιμουν τα mcdonalds,πχ.

οκ ;)

Να,θα το πω για να ησυχάσεις κιολας.Βριθει ποιοτητας το gaming σε οθονες αφης.

Whatever

• Like 1
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ να απολογηθώ που μου αρέσει το clash of clans?

Εσυ θα γραψεις 100 φορες στον πινακα " Δεν θα μου αρεσει ποτε ξανα το coc "

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ να απολογηθώ που μου αρέσει το clash of clans?

Εγω δεν είπα πουθενά οτι δεν πρεπει να σου αρέσει(επειδη μαλλον σε μενα απευθυνεσαι).

Κ εγω το επαιξα λιγο.

Αλλο λέω,που προφανως δεν εγινε σαφες.

Δημοσ.

Εγω δεν είπα πουθενά οτι δεν πρεπει να σου αρέσει(επειδη μαλλον σε μενα απευθυνεσαι).

Κ εγω το επαιξα λιγο.

Αλλο λέω,που προφανως δεν εγινε σαφες.

Είπες ότι επειδή το παίζουν πολλά εκατομμύρια δεν είναι και καλό (ένα οποιοδήποτε παιχνίδι).

Το συγκεκριμένο είναι και καλό και εθιστικό και κερδοφόρο για την εταιρία του. Το ποιοτικό δεν το σχολιάζω. It's just a game. Περνάμε καλά μια παρέα 40 άτομα σε μια κλαν και δεν βαριόμαστε εδώ και 2.5 χρόνια

Δημοσ.

Είπες ότι επειδή το παίζουν πολλά εκατομμύρια δεν είναι και καλό (ένα οποιοδήποτε παιχνίδι).

Το συγκεκριμένο είναι και καλό και εθιστικό και κερδοφόρο για την εταιρία του. Το ποιοτικό δεν το σχολιάζω. It's just a game. Περνάμε καλά μια παρέα 40 άτομα σε μια κλαν και δεν βαριόμαστε εδώ και 2.5 χρόνια

cool :)

Δημοσ.

Όταν θα βγεί pokemon παιχνίδι στο android τότε θα κάνει το μπράφο! Ποίος δεν θα θέλε να δει super mario zelda kirby και λοιπά διαμάντια σε tablet?

Εννοειτε και θελουμε! Το καλο ειναι οτι η Νιντεντο ειπε οτι θα βγαλει 5 παιχνιδια μεσα σε 2 χρονια για το mobile. Ισως μεσα σ αυτα τα 5 να ειναι τα ποκεμον και μαριο

Δημοσ.

Για τον λόγο ότι δεν χρειάζεσαι 500 ευρώ πρώτον και δεύτερον επειδή τα οικονομικά σου φτάνουν για μία συσκευή οπότε έχεις επιλογή μεταξύ μιας multimedia συσκευής και μιας handheld κονσόλας.

Επίσης επειδή το πας στο άλλο άκρο,θες να μου πεις μήπως πως όλα τα παιχνίδια στις handheld είναι ποιοτικά και ότι αξίζουν 20-30-40 ευρώ.? H πλειοψηφία είναι όσο μάπα όσο είναι τα περισσότερα στο αντροιντ.

Συν ότι η σαπίλα αντροιδ μια χαρά emulator έχει και παίζει DS,PSX,Nintendo 64 κ.α

Oπότε δεν είναι μόδα.Μπορεί να είναι για μερικούς αλλά μην βάζουμ όλους στο ίδιο καλάθι.

Γιατι καταρχας υπαρχουν android κινητα και με 100ε που μπορουν να παιξουν παιχνιδια, και δευτερον ενα κινητο ουτως η αλλως θα το εχεις.

• Like 1
Δημοσ.

Για εμένα αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ο χειρισμός. Τα φυσικά χειριστήρια δεν συγκρίνονται με τα εικονικά. Τα καλύτερα παιχνίδια για κινητά και tablets είναι αυτά που έχουν σχεδιαστεί για οθόνες αφής, δηλαδή παίζονται με taps και gestures. Αντίθετα μεταφορά παιχνιδιών σε κινητά/ταμπλέτες με εικονικά χειριστήρια είναι αποτυχία. Όσα τέτοια παιχνίδια έχω παίξει τα έχω παρατήσει.

• Like 3
Δημοσ.

Επειδή πολλά διαβάζω για hardcore gamers θα πω ότι ανάλογα το είδος μια χαρά hardcore handheld εμπειρία μπορεί να προσφέρει το ios. Εκτός και αν δεν θεωρείτε hardcore games adventures όπως Myst, The Last Express,Grim Fandago, Broken Sword, Monkey Island και άλλα. Θεωρώ ότι τα adventures μια χαρά αναβιώνουν σε ios και app store.

Μόνο που αυτά είναι παιχνίδια υπολογιστή τα οποία απλά τα μετέφεραν σε iOS και Android.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο που αυτά είναι παιχνίδια υπολογιστή τα οποία απλά τα μετέφεραν σε iOS και Android.

Ε και; Δηλαδή κάποιος που έχει κινητό δεν μπορεί να τα παίξει;

Δημοσ.

Ε και; Δηλαδή κάποιος που έχει κινητό δεν μπορεί να τα παίξει;

Και τα παιρνουμε και 2, 3 € εχουν και τελεια γραφικα. Ας παιρνουν οι κατοχοι psp και ds τα παιχνιδια τους με 40 και 50 € No problem

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς. Τα καλύτερα games στα store μόνο τυχαίο δεν είναι ότι είναι μεταφορές από PC και κονσόλες διότι το ίδιο το store "γεννάει" σκουπίδια και 300 παραλλαγές του ίδιου καθυστερημένου απλοϊκού παιχνιδιού.

Και τα παιρνουμε και 2, 3 € εχουν και τελεια γραφικα. Ας παιρνουν οι κατοχοι psp και ds τα παιχνιδια τους με 40 και 50 € No problem

Τα έχουμε παίξει αυτά τα κλασσικά παιχνίδια πολλές φορές την εποχή που βγήκαν όχι το 2015. Τα παίρνεις 2€ επειδή είναι παλιά και κάποιοι πλήρωναν για αυτά πριν από 15 χρόνια full price για να δημιουργηθούν σε αντίθεση με τα fart apps και τα freemium γι αυτό και υπάρχουν τώρα και είναι παιχνίδια που έχουν κάνει το κύκλο τους αγοραστικά. Αν κυριαρχούσε απο παλιά η λογική των apps και των microtransactions τότε σήμερα θα έπαιζες ακόμα angry birds και fruit ninja.
  • Like 1
Δημοσ.

Οντως εχω ψιλο απογοητευτει με την κατασταση του handheld gaming.

Αν και εχω μαζεψει μια καλουτσικη συλλογη στο Vita ομολογω οτι δεν εχει καμια σχεση η βιβλιοθηκη του με τον προκατοχο του.

Λογω πολλων επαγγελματικων ταξιδιων αγαπησα τις φορητες κονσολες. Τα mobile games για κινητα δεν μπορεσα να τα συμπαθησω ποτε, ηθελα πιο "κονσολαδικες" εμπειριες on the move.

Βεβαια δεν απελπιζομαι γιατι δοκιμασα μια καλουτσικη πατεντα που δουλευει για οταν θελεις αξιοπρεπες φορητο gaming.

Ipega PG-9023 με μια φθηνη win 8.1 (Win 10) ταμπλετα.

Εχεις Steam, εχεις θειο και αρκετα φοβερα παλια παιχνιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...