Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασχολούμαι εντατικά με ios και Android από το '09.καλο είναι ν ' ασχολείσαι αλλά αυτά τα games που πλησιάζουν τις κονσόλες ΕΛΆΧΙΣΤΑ. Το θέμα δεν είναι τα γραφικά.πολυ λίγα μπορώ να χαρακτηρίσω πλήρη gamesολο κάπου θα χάνουν εισαι στα γραφικά είτε στον ήχο. ...το μεγάλο τους μειονεκτική είναι η αντοχή στο χρόνο. Τρία παιχνίδια πραγματικά είχα ΞΕΚ@ΛΙ@σει. Infinity blade 1&2 και τα Kingdom rush.(

• Like 1
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έχω κατεβάσει Άπειρα games κι έχω πληρώσει ΠΑΡΑ πολλά. ..λίγα μετράνε πραγματικά mass effect,dead space τα είχα αγοράσει ζήτημα να έχω παίξει 2-3 ώρες. Τα dungeon hunter απτό 3 και μετά είναι τσάμπα ωραία γραφικά ποικιλία αλλά το βαριέσαι γρήγορα. Ένα άλλο που έχω παρατηρήσει είναι ότι games που έπαιζα στο ipod μοστραρονται για τοπ 4-5 χρόνια μετά στο Android! !ελεος!

• Like 1
Δημοσ.

το θεμα ειναι να κανουν κατι με το interface, να φτιαξουν ειδικα χειριστηρια που να προσαρμοζονται σε οποιαδηποτε συσκευη και να λειτουργουν αψογα. 

το touchscreen ειναι αρκετα περιοριστικο για το gameplay, καλο για angry birds αλλα μεχρι εκει.

• Like 5
Δημοσ.
Έτσι. Ακριβώς ό,τι έγινε και με τους δεινόσαυρους. Δεν προσαρμόστηκαν και ψόφησαν.

Φοβερη σύγκριση! Που το διάβασες;

• Like 8
Δημοσ.

Ό.τι ναναι μερικές φορές εδω μέσα.

Για το Vita θα συμφωνήσω αλλά για τα Handhelds της nintendo μια χαρά είναι τα πράγματα.

Από το 11 μέχρι αρχές του 15, το 3ds έχει πουλήσει 54 εκατομμύρια τεμάχια.(ps4 σε δυο χρόνια 25) Αποτυχία ε;

H nintendo και ΑΑΑ τίτλους βγάζει για τις κονσόλες τις και ανανεωμενες κονσόλες, καμία σχέση δηλαδη με το vita.

Και το σημαντικό;

Πουλάει.

Αρα δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό ότι:

"περιμένουν σχεδόν μοιρολατρικά τη στιγμή που θα ανακοινώσουν πως σταματούν την υποστήριξή τους."

Και σημειωτέον ότι το 3ds έχει κάνει τις πολλές πωλήσεις τα δύο τελευταία χρόνια που πάνω κάτω τα κινητά είναι στα ίδια.

http://www.vgchartz.com/analysis/platform_totals/

• Like 6
Δημοσ.

Hearthstone και minecraft, εχω καψει απειρες ωρες στο smartphone, ηδικα εδω στον στρατο ( πηρα πηρα και εναν controler της ipega για να απολαψω το minecraft, και ας ειναι ελειπες.) Εκανα και wlan party με αλλα δυο παιδια ε...ε στρατιωτες! Η καλητερη μου βραδια εδω.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι τα smartphone πλεων ειναι πολυμηχανηματα με τις οθονες που εχουν. Τα κανεις ολα, φυσικα δεν θα βρεις την ποιοτητα ενως psp-ds παρολα αυτα εχουν και αυτα τα exlusive τους.

Mαντεψτε ποια αλλα games εχω καψει εδω. Most wanted και burnout legends, ppsspp. By the way βγαλανε καινουριο update πριν 2-3 ευδομαδες, απο unplayable παιζω με min 15fps τα παραπανω στο lg p880

Μονο το flatout θελω ακομα να γηνει plyable

Δημοσ.

Εγω εχω το vita το εχω λιωσει στην κυριολεξια μιας και ειμαι φαν platform indie games ενταξει δεν συγκρινεται το gaming στην φορητη κονσολα με το κινητο .

Εκτος και αν σου αρεσουν τα παιχνιδια που σε ενα τεταρτο τα βαριεσαι αυτα που ολο τρεχουνε η πηδανε μονο κτλ.

Μπορεις τωρα να συγκρινεις τα rayman του vita με αυτα του κινητου.......

Απορω με την σονυ που δεν εβαλε bundle to ps4 me to vita...........

• Like 4
Δημοσ.

Πλεον τα παιχνιδια οπως υποθηκε , ειναι προχειροφτιαγμενα και με microtransactions.... σας αρεσει εσας αυτο ? Η απλα το αποδεχεστε σαν ζωα επειδη "η μοδα" το επιβαλει ? 

Γιατι καποιος να παρει ενα κινητο 500ε ,για να παιζει ΣΑ-ΠΙ-ΛΑ του android , ...και να μη προτιμησει ενα psp/3ds και να παιξει αξιολογα παιχνιδακια που πραγματικα αξιζουν και ουτε θα του ζητανε λεφτα για να προχωρισει στο επομενο επιπεδο 

Πραγματικα λυπαμε που υπαρχουν ορισμενα ατομα που ακολουθουν την "μοδα" με κλειστα τα ματια , χωρις ιχνος σκεψης 

• Like 7
Δημοσ.

Πλεον τα παιχνιδια οπως υποθηκε , ειναι προχειροφτιαγμενα και με microtransactions.... σας αρεσει εσας αυτο ? Η απλα το αποδεχεστε σαν ζωα επειδη "η μοδα" το επιβαλει ? 

Γιατι καποιος να παρει ενα κινητο 500ε ,για να παιζει ΣΑ-ΠΙ-ΛΑ του android , ...και να μη προτιμησει ενα psp/3ds και να παιξει αξιολογα παιχνιδακια που πραγματικα αξιζουν και ουτε θα του ζητανε λεφτα για να προχωρισει στο επομενο επιπεδο 

Πραγματικα λυπαμε που υπαρχουν ορισμενα ατομα που ακολουθουν την "μοδα" με κλειστα τα ματια , χωρις ιχνος σκεψης 

Για τον λόγο ότι δεν χρειάζεσαι 500 ευρώ πρώτον και δεύτερον επειδή τα οικονομικά σου φτάνουν για μία συσκευή οπότε έχεις επιλογή μεταξύ μιας multimedia συσκευής και μιας handheld κονσόλας.

Επίσης επειδή το πας στο άλλο άκρο,θες να μου πεις μήπως πως όλα τα παιχνίδια στις handheld είναι ποιοτικά και ότι αξίζουν 20-30-40 ευρώ.? H πλειοψηφία είναι όσο μάπα όσο είναι τα περισσότερα στο αντροιντ.

Συν ότι η σαπίλα αντροιδ μια χαρά emulator έχει και παίζει DS,PSX,Nintendo 64 κ.α

Oπότε δεν είναι μόδα.Μπορεί να είναι για μερικούς αλλά μην βάζουμ όλους στο ίδιο καλάθι.

Δημοσ.

πειτε μου κανενα σοβαρο game για ανδροιδ να παιξω και εγω, γιατι εχω πληρωσει τοσα και ολα ηταν ή μαπα/ακατόρθωτο να παιξεις με αφη ή το παιχνίδι τελειωνει σε 3 ωρες.

Δημοσ.

πειτε μου κανενα σοβαρο game για ανδροιδ να παιξω και εγω, γιατι εχω πληρωσει τοσα και ολα ηταν ή μαπα/ακατόρθωτο να παιξεις με αφη ή το παιχνίδι τελειωνει σε 3 ωρες.

Σοβαρό game = κονσόλα, πισι
  • Like 2
Δημοσ.

Εγω το ξερω οτι δεν υπάρχει σοβαρο game σε κινητο/ταμπλετ.

Τα βιντεογκεημς γενικα εχουν παρει την κάτω βολτα, γιατι πλέον είναι βιομηχανια που κονομανε παρα πολλοι, sites, reviewers, εταιρειες, επαγγελματίες παίκτες που κουμπωνονται και πάει λέγοντας.

Τυχεροί οσοι προλαβαμε να παιξουμε παιχνιδαρες στην ωρα τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...