Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα ps3 και ενα samsung galaxy s4 και σκεφτομαι να τα πουλησω και τα δυο και να παρω ενα iphone 6.Μπορειτε να μου πειτε καναδυο πλεονεκτιματα των iphone σε σχεση με το android?

ευχαριστω εκ των πρωτερων

Δημοσ.

αν ενοεις να τα πουλισεις και μονο με αυτα τα λεφτα (χωρις να προσθεσεις κιαλα) να παρεις iphone 6 δεν φτανουν 

το ps3 πιανει το πολυ 150 ευρο (για να πουλιθει)

και το s4 200 ευρο (για να πουλιθει)

το κινητο δεν παιζετε ειναι πολυ καλο αλλα η τιμη ειναι τσιμπιμενη (κλασικη apple)

Δημοσ.

Αν καταφέρεις να μαζέψεις ~350 ευρώ από πώληση PS3 και SGS4,ψάξε για μεταχειρισμένο iPhone 5S.Μπορείς να βρεις πολύ προσεγμένες συσκευές αν ψάξεις καλά.

Δημοσ.

εγω θα σου προτινα το iphone 5c ή 5

Αν θέλει να πάρει το 6 καλύτερα να του προτείναμε το 5ς που είναι λίιιιγο πιο κοντά από τα άλλα 2. 

εχω ενα ps3 και ενα samsung galaxy s4 και σκεφτομαι να τα πουλησω και τα δυο και να παρω ενα iphone 6.Μπορειτε να μου πειτε καναδυο πλεονεκτιματα των iphone σε σχεση με το android?

ευχαριστω εκ των πρωτερων

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά και θα μπορούσες να τα δεις και σε μια αναζήτηση στο γκογκλ. Όμως τα κυριότερα είναι πως είναι απλό, κατανοητό και εύχρηστο, έχει πληθώρα εφαρμογών, είναι σταθερό, χωρίς λαγκαρίσματα και με σταθερές αναβαθμίσεις.

Δημοσ.

Σε σχέση με ποιο android ρωτας? Το android ειναι λειτουργικό και το iphone κινητό. Αν δεν δωσεις κάποιο παράδειγμα κινητου για συγκριση , οι γνωμες που θα ακούσεις θα είναι άσχετες....

Δημοσ.

Πλεονεκτήματα σε σχέση με το Android. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν "πλεονεκτήματα" όπως το περιγράφεις, ίσως ότι τα παιχνίδια και οι εφαρμογές στο ios είναι συνήθως καλύτερα φτιαγμένα σε σχέση με το android απο την άλλη χάνεις κάποια πράγματα όμως λόγω της "σιδερένιας" ελέγχου λογικής της Apple.

Δημοσ.

Πλεονεκτήματα σε σχέση με το Android. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν "πλεονεκτήματα" όπως το περιγράφεις, ίσως ότι τα παιχνίδια και οι εφαρμογές στο ios είναι συνήθως καλύτερα φτιαγμένα σε σχέση με το android απο την άλλη χάνεις κάποια πράγματα όμως λόγω της "σιδερένιας" ελέγχου λογικής της Apple.

όχι ότι είναι κάτι απαραίτητα κακό όμως.

Δημοσ.

όχι ότι είναι κάτι απαραίτητα κακό όμως.

Δεν είναι κακό έιναι διαφορετική νοοτροπία. Είμαι της γνώμης ότι το πληρώνω και βάζω μέσα ότι θέλω εγώ, είναι δικό μου, η apple έχει αντίθετη γνώμη.. εκεί κάπου τα χαλάμε.

Δημοσ.

Αποψη μου ειναι,οτι το να πουλησεις 1 κινητο και μια κονσολα και επισης να βαλεις + λεφτα για να παρεις ενα κινητο δεν αξιζει.

• Like 2
Δημοσ.

σε σχεση με το samsung galaxy s4

Πολύ καλο το S4 αλλα δεν νομίζω να πάρει άλλα updates, στο μέλλον....Το 6 λογικά θα εχει υποστηριξη για πάρα πολλά χρόνια.Εκτος και το έχεις με τις custom rom οποτε το S4 σε βολεύει καλύτερα.Για μένα δεν αξίζει  κανένα από τα δυο. Ενα φτηνός κινέζος μια χαρά κάνει την δουλειά του και δεν θα χρειαστεί να αποχωριστεις το ps 3.Mήν κάνεις κατι που θα το μετανοιώσεις.....Το iphone και το κάθε πανακριβο κινητό δεν αξιζει τέτοιες θυσίες. Μην παρασύρεσαι απο τους γύρω σου.......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...