arilias Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Επειδή ενδιαφέρομαι για την αγορά κάποιων βιβλίων από το Amazon θα ήθελα να μου απαντήσει όποιος γνωρίζει στα παρακάτω: 1. Ποιό Amazon να επιλέξω το Αγγλικό ή το Αμερικάνικο? 2. Ποιό είναι το κόστος μεταφοράς για Ελλάδα ? 3. Υπάρχουν φόροι? 4. Ποιός είναι ο χρόνος παραλαβής? 5. Γενικά αξίζει τον κόπο? Ευχαριστώ Ηλίας
epote Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 1)δεν εχει διαφορα, θα στα στηλουν απο το κοντινοτερο μερος που υπαρχουν. 2)αναλογα την μεθοδο μεταφορας, απο 6-7 € μεχρι 25 για κουριερ 3)οχι για βιβλια 4)αναλογα την μεθοδο αποστολης και τη διαθεσημοτιτα. παντος απο την στιγμη που θα φυγουν, 3-6 βδομαδες για απλο ταχυδρομιο και 1-4 εργασιμες μερες για κουριερ 5)αν δεν μπορεις να το βρεις πουθενα αλλου ναι αξιζει
Marcos_Aurilius Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Να σχολιάσω κάτι? Πριν από 3-4 μήνες είχα παραγγείλει με πιστωτική φίλου, ένα βιβλίο για Maya από το Amazon.co.uk. με απλό ταχυδρομείο (νομίζω έδωσα 7€ για ταχυδρομικά) και το παρέλαβα μετά από 6 ή 7 ημερολογιακές ημέρες. Ο ίδιος φίλος μου παρήγγειλε ένα άλλο βιβλίο για σκηνοθεσία και πρέπει να του ήρθε σε ένα αντιστοιχο διάστημα. Μπορεί να ήταν εξαίρεση αλλά το σημειώνω. Θετική ψήφος στο UK Amazon...
cig4 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Επειδη το εχω ψιλο σκισει αμαζονακι φιλε μου διαλεξε αγγλια γιατι πολλη απλα εγω την πρωτη φορα διαλεξα αμερικη...και πληρωσα τελωνειο!!!!! ενω απο αγγλια επειδη πιανεται ευρωπη ολα μια χαρα οτι σου ειπαν τα πεδια και παραπανω... Τωρα οσο πιο βαρυ φορτιο τοσο πιο πολλα τσιμπα...το ταχυδρομειο
Barret Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 File gia pio grigora psaxe se kana online vivliopoleio stin ellada. Koita sta http://www.papasotiriou.gr kai sto http://www.shop21.gr allios xtypa ta sto Amazon. Alitheia exei epilogi gia adikatavoli giati fovamai na pliroso meso kartas?
Highlander Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Εμένα έκαναν λάθος και μου έστειλαν DVD region 1 και τελικά μετά από ένα mail που τους έστειλα μου είπαν να το κρατήσω και επέστρεψαν τα χρήματα.
oneirobatis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Toso kanei 6-7 meres me aplo taxudromio stadar...3-6 vdomades einai PARA polu!! eipame apo pou tha erthi..
oneirobatis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 A kai axizei eidika gia vivlia an ta vreis second hand !! ta vriskeis ligotero apo tin misi timi
wintech2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Εγω έχω κανει παραγγελεία από το γερμανικό amazon.de (βέβαια επρόκειτο για γερμανικη εγκυκλοπεδια Την έλαβα σε 6 εργάσιμες μέρες. (μιλάμε για 14 τομους.... Γενικώς είμαι πολυ ευχαριστημένος!
Dark_son20 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 kai go protimo to .de giati ta dvd ta exei se poli liwma timi....pantos protimo na mou ta stelnoun me UPS (etsi den tin lene? )
The_Judas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Αν στείλω στο amazon χρήματα με ταχυδρομική επιταγή ή με τσέκ πόσα επιπλέον θα πληρώσω ? Αν δηλώσω το προιόν ως δώρο (gift) θα αποφύγω τα έξοδα για το τελωνείο ?
truman29491 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 den kserw poso akrivws tha plirwseis apla exw akousei apo enan filo oti plirwse arketa.genikotera den poluleei ean den plirwneis me karta kai oson afora to amazon einai kai gamw ta magazia.exei tis kaluteres times pou mboreis na vreis sto internet.Egguisi fusika tis agglias kai oti paraggeileis erxetai se 2 meroules(edw agglia) opote upologise 5-6 meres TO POLU gia ellada(apo edw ola ta pragmata tous feugoun se 2 imeres to argotero kai meta kwlovarane stin ellada giauto) ).auta
Dark_son20 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 an den exeis istotiki i an fovase....pigene stin trapeza atikis kai vgale mia giftcard....i giftcard einai mia visa paggosmiou epipedou pou proplirwneis to wrio...dld vlepeis oti afta pou thes na agoraseis exoun 150 euro....pas stin trapeza atikis kai tous dineis 150 euro,tous les oti thes mia giftcard ton 150 euro...meta dinei to noumero kai tin imerominia sto amazon(i opoudipote alou) san kanoniki pistotiki...kai den exeis fovo min kanenas epitidios sou faei to noumero tis kartas sou
katrin2323 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 amazon.co.uk για να είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις κάτι που θα παίζει κι εδώ (αφού στο μέλλον θα πάρεις και κάτι άλλο εκτός από βιβλία :roll: ) Για τις τιμές τώρα, νομίζω ότι θα βρείς μεγάλες διαφορές... Ένα τεστ για Microsoft Press ας πούμε σε papasotiriou kai amazon θα σε πείσει. Ειδικά αν δεις διαφορά του 50%!!! Η παράδοση μπορεί να κάνει και 3 μέρες με απλό ταχυδρομείο. Άσε που παίρνεις πολλές φορές πράγματα που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα εδώ (έγινε αυτό με το νέο CD της Dido). Μοναδικό πρόβλημα με τα DVDs που δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν έχουν ελληνικούς υπότιτλους ή όχι (εκτός αν το λέει ξεκάθαρα)... Κ.
angelos0 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 egw pali paraggeila kampsoa biblia a3ias £200 lirwn edw kai liges ebdomades (22 oct) kai me ena login sto account mou shmera:18/11 Items Dispatching Soon Delivery estimate: Nov 4, 2003 - Nov 11, 2003 htan na mou er8oun apo 4-11 alla akoma apo to dispatch leei pairnei 24 wres na staloun kai apo ekei epeidh diale3a to super savers free delivery mporei na parei kana 2 weeks me alla logia to dispatch process exei arghsei poly twra ti kanoume? (amazon.co.uk gia apostolh bibliwn sth glaskobh) ps molsi tous esteila mail kai blepoume
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.