lion2486 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα έχω μία bootstrap navbar που δημιουργήται από το wp-bootstrap-navwalker. Στην σελίδα μου έχω βάλει ελάχιστο πλάτος 960px αλλά σε χαμηλότερες αναλύσεις τα .dropdown-menu δεν λειτουργούν καλά. Σκέφτηκα να πιάσω και να επαναορίσω όλες τις ιδιότητες για μικρές οθόνες αλλά δεν μου φαίνεται πολύ καθαρό. Τι προτείνετε; το max/min-width στο @media κοιτάει καθαρά το μέγεθος του παραθύρου και όχι του parent-container ε? γίνεται να το ξεγελάσω κάπως να βλέπει το πλάτος του πάντα; Ευχαριστώ πολύ.
XPHSTOS_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 By default το bootstrap είναι responsive συνεπώς και η bar του!Τι εννοείς ότι δεν είναι καλά?!Δες το documentation από το bootstrap μήπως έγινε τίποτα λάθος με τα ονόματα από τις κλάσεις
lion2486 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 μάλλον το πρόβλημά μου είναι ότι είναι responsive by default ενώ δεν θέλω.. Θέλω να έχει ένα ελάχιστο πλάτος, ώστε να φαίνεται πάντα το μενού.
anvasila Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Για ποιο λόγο να μην το θέλεις responsive? Και στα κινητά/tablets τι θα γίνετε. Παρόλα αυτά μπορείς να το κάνεις με css. Απλά θα πρέπει να αλλάξεις και το responsive κώδικα του menu(μέσα στα media).Κάτι τέτοιο θα έκανε τη δουλεία πιστεύω:.container{ max-width: none !important; width: 400px !important;}
lion2486 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Για ποιο λόγο να μην το θέλεις responsive? Και στα κινητά/tablets τι θα γίνετε. Παρόλα αυτά μπορείς να το κάνεις με css. Απλά θα πρέπει να αλλάξεις και το responsive κώδικα του menu(μέσα στα media). Κάτι τέτοιο θα έκανε τη δουλεία πιστεύω: .container{ max-width: none !important; width: 400px !important; } Γενικά έχω βάλει ένα ελάχιστο πλάτος σε όλη τη σελίδα και αυτό αποτρέπει το μενού από το να συπτύσσεται αλλά ταυτόχρονα δεν λειτουργούν τα dropdown καλά. Δεν υπάρχει προοπτική και ούτε και γραφιστική υποστήριξη για κινητές συσκευές οπότε θέλω απλά να δείχνει σχεδόν ίδιο παντού.
lion2486 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Τελικά άλλαξα την τιμή @grid-float-breakpoint σε κάτι άλλο και όλα οκ.
Chemical Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Που τα βρηκες τα less αρχεία, το εστησες απο την αρχή? Η σου παρέχουν και τα less ,του bootstrap στο wp?
lion2486 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μόνος μου του έβαλα τα αρχεία, έχει web-compiler για τα Less, του αλλάζεις τις τιμές που θες και στα στήνει μόνο του έτοιμα. 1
Zein Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δεν ειναι πολυ σπαστικο που το μενου φτανει μεχρι το πρωτο επιπεδο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα