Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνε το τελευταίο βήμα Using the Power troubleshooter to fix problems in Windows 7

από το άρθρο  που θα βρείς Link.png Site: εδώ , μετα ρύθμισε τα και δοκίμασε,

αν δεν φτιάξει δες τις ρυθμίσεις στις πολιτικές (gpedit.msc στο run), συγκεκριμένα την εξατομίκευση στα πρότυπα διαχείρισης -> Προφύλαξη οθόνης και χρονικο όριο προφυλαξης οθόνης. Δεν ισχύουν για όλες τις εκδόσεις windows.

Δημοσ.

Κάνε το τελευταίο βήμα Using the Power troubleshooter to fix problems in Windows 7

από το άρθρο  που θα βρείς Link.png Site: εδώ , μετα ρύθμισε τα και δοκίμασε,

αν δεν φτιάξει δες τις ρυθμίσεις στις πολιτικές (gpedit.msc στο run), συγκεκριμένα την εξατομίκευση στα πρότυπα διαχείρισης -> Προφύλαξη οθόνης και χρονικο όριο προφυλαξης οθόνης. Δεν ισχύουν για όλες τις εκδόσεις windows.

εγινε.θα το δω.

Δημοσ.

δεν εβγαλα ακρη οτι και να σκαλισα και τελικα θα παω για format μηπως φτιαξει.μου ειπαν οτι αν ηταν θεμα καρτας η τροφοδοτικου θα εκλεινε και οταν το σκαλιζα.αρα ειναι θεμα ρυθμισεων.

Δημοσ.

Στο power options έχει 3 επιλογές. Ποιο έχεις επιλεγμένο και σε ποιο έχεις κάνει την ρύθμιση να μην κλείνει ποτέ η οθόνη?

Δημοσ.

στον πινακα ελεγχου-επιλογες παροχης ενεργειας:στην επιλογη σχεδιου(πρωτινομενα σχεδια) εχω το εξισορροπηση(προτεινεται).και την αναστολη και την απενεργοποιηση σε 2 ωρες.το ειχα και στο ποτε αλλα μια απο τα ιδια εκανε.

να του κανω κανενα ευχελαιο?πολυ κουφο

Δημοσ.

Ξαναπερνα τους drivers. Περνα τους τελευταιους drivers για την καρτα. Εφοσον bios δεν σου το κανει αυτο, σημαινει οτι δεν ειναι θεμα hardware αλλα software.

Δημοσ.

Ξαναπερνα τους drivers. Περνα τους τελευταιους drivers για την καρτα. Εφοσον bios δεν σου το κανει αυτο, σημαινει οτι δεν ειναι θεμα hardware αλλα software.

μπορεις να μου πεις σε πιο ακριβως σημειο του power στο bios ειναι γιαυτην την περιπτωση?πως το γραφει ?δεν ξερω και πολλα απο bios.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...